Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. استخوان
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

استخوان

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
31 دیدگاه‌ها 5 کاربران 318 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mr. WickM آفلاین
    Mr. WickM آفلاین
    Mr. Wick
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده

سلام عزیزان وقت بخیر

مغز قرمز و زرد کجای استخوان های دراز و پهن قرار داره؟

راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-آلاء تجربیا

Farhan HonarF 2 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Mr. WickM Mr. Wick marked this topic as a question on
    • Mahan Xodayi 2M آفلاین
      Mahan Xodayi 2M آفلاین
      Mahan Xodayi 2
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام

اگر استخوان رو یک لوله در نظر بگیریم دقیقا اون وسط لوله که خالیه مغز زرد قرار میگیره
      اما راجب مغز قرمز در قسمت سر استخوان هستند ولی در کم خونی های شدید چون مغز زرد میتونه به قرمز تبدیل بشه پس میتونیم در وسط تنه استخوان قرمز هم ببینیم

....صبر اوج احترام به حکمت خداست....

Mr. WickM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Mahan Xodayi 2M Mahan Xodayi 2

سلام

اگر استخوان رو یک لوله در نظر بگیریم دقیقا اون وسط لوله که خالیه مغز زرد قرار میگیره
        اما راجب مغز قرمز در قسمت سر استخوان هستند ولی در کم خونی های شدید چون مغز زرد میتونه به قرمز تبدیل بشه پس میتونیم در وسط تنه استخوان قرمز هم ببینیم

Mr. WickM آفلاین
        Mr. WickM آفلاین
        Mr. Wick
        دانش آموزان آلاء

Mahan Xodayi 2 صحیح اینو میدونستم ولی یه چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که یه تستی دیدم یکی از گزینه هاش این بود که تو اسنهوان های پهن هم مغز قرمز و زرد داریم مثل استخوان دراز ولی جاهاشون متفاوته...ینی محل قرارگیریشون
        من اینو میخوام بدونم که کجا؟

Mahan Xodayi 2M 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Mr. WickM Mr. Wick

Mahan Xodayi 2 صحیح اینو میدونستم ولی یه چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که یه تستی دیدم یکی از گزینه هاش این بود که تو اسنهوان های پهن هم مغز قرمز و زرد داریم مثل استخوان دراز ولی جاهاشون متفاوته...ینی محل قرارگیریشون
          من اینو میخوام بدونم که کجا؟

Mahan Xodayi 2M آفلاین
          Mahan Xodayi 2M آفلاین
          Mahan Xodayi 2

@Mr-Wick متن کتاب میگه که همه استخوان های بدن هر دو نوع مغز زرد و قرمز رو دارند
          من قبلا ی تایپیک زدم و اینو پرسیدم گفتن که چون جمله کتابه قبول میکنیم ولی همه استخوانهای بدن این دوتا رو ندارند
          الانم این که استخوان پهن هم مغز زرد داره و هم قرمز رو از این جمله دراوردن وفک کنم بازم کتاب اشاره کرده بود که محل قرار گیری این مغز ها در استخوانهای متفاوت مختلفه اما اینکه کجا و چطور قرار میگیرن رو فقط استخوان ران رو توضیح داده و محل قرارگیری در سایر استخوان ها رو نه کتاب توضیح داده و نه فک کنم دقیقا بپرسن چون خارج کتاب میشه
          ولی بازم جهت اطلاعات عمومی میخاین همیار هارو تگ کنید

1

@Mr-Wick متن کتاب میگه که همه استخوان های بدن هر دو نوع مغز زرد و قرمز رو دارند
            من قبلا ی تایپیک زدم و اینو پرسیدم گفتن که چون جمله کتابه قبول میکنیم ولی همه استخوانهای بدن این دوتا رو ندارند
            الانم این که استخوان پهن هم مغز زرد داره و هم قرمز رو از این جمله دراوردن وفک کنم بازم کتاب اشاره کرده بود که محل قرار گیری این مغز ها در استخوانهای متفاوت مختلفه اما اینکه کجا و چطور قرار میگیرن رو فقط استخوان ران رو توضیح داده و محل قرارگیری در سایر استخوان ها رو نه کتاب توضیح داده و نه فک کنم دقیقا بپرسن چون خارج کتاب میشه
            ولی بازم جهت اطلاعات عمومی میخاین همیار هارو تگ کنید

Mr. WickM آفلاین
            Mr. WickM آفلاین
            Mr. Wick
            دانش آموزان آلاء

Mahan Xodayi 2 آخه جالب اینه که گفته هرجا استخوان اسفنجی داریم مغز قرمز داریم به جز در تنه استخوان دراز که بافت اسفنجی آن بی مغز است!!!

میگه باید بگیم اغلب ینی مغز قرمز اغلب درون حفره های بافت اسفنجی وجود داره قطعی نیست!

خب الان ما اینجا این نتیجه رو میگیریم که در قسمت اسفنجی ران که کتاب گفته مغز زرد رو‌ مشاهده میکنیم ولی تو همه استخوان های دراز صدق نمیکنه درسته؟؟!!

و اینکه استخوان های پهن هم کتاب نپرداخته ماهم نمیپردازیم درست؟؟

آخه من قبلا تو دبیرستان که بودم اینو درس میدادن تو نظام قدیم ینی پهن و درازو میگفتن کجاش قرمزه کجاش زرد ولی الان نمیدونم چیکار کنم اینو!

1
            • Mr. WickM Mr. Wick

Mahan Xodayi 2 آخه جالب اینه که گفته هرجا استخوان اسفنجی داریم مغز قرمز داریم به جز در تنه استخوان دراز که بافت اسفنجی آن بی مغز است!!!

میگه باید بگیم اغلب ینی مغز قرمز اغلب درون حفره های بافت اسفنجی وجود داره قطعی نیست!

خب الان ما اینجا این نتیجه رو میگیریم که در قسمت اسفنجی ران که کتاب گفته مغز زرد رو‌ مشاهده میکنیم ولی تو همه استخوان های دراز صدق نمیکنه درسته؟؟!!

و اینکه استخوان های پهن هم کتاب نپرداخته ماهم نمیپردازیم درست؟؟

آخه من قبلا تو دبیرستان که بودم اینو درس میدادن تو نظام قدیم ینی پهن و درازو میگفتن کجاش قرمزه کجاش زرد ولی الان نمیدونم چیکار کنم اینو!

Mahan Xodayi 2M آفلاین
              Mahan Xodayi 2M آفلاین
              Mahan Xodayi 2
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده

@Mr-Wick در استخوان گفته است:

خب الان ما اینجا این نتیجه رو میگیریم که در قسمت اسفنجی ران که کتاب گفته مغز زرد رو‌ مشاهده میکنیم ولی تو همه استخوان های دراز صدق نمیکنه درسته؟؟!! واقعیتش من اصلا تو دوتا کتاب تستم این نکته رو ندیدم شایدم چون کتابای من برا کنکور۱۴۰۰بوده نیست تو کتابای کنکور امسال اضافه شده.....:/

و اینکه استخوان های پهن هم کتاب نپرداخته ماهم نمیپردازیم درست؟؟ بله اینو مطمئنم در مورد استخوانهای پهن و محل قرارگیریش فقط نکاتی که گفتم رو بدونیم کافیه

آخه من قبلا تو دبیرستان که بودم اینو درس میدادن تو نظام قدیم ینی پهن و درازو میگفتن کجاش قرمزه کجاش زرد ولی الان نمیدونم چیکار کنم اینو! من ی سال پشت موندم کتابا این همه تغییر کرده دیگه از دبیرستان شما فک کنم تغییرات باید خیلی بیشتر باشه

1

@Mr-Wick در استخوان گفته است:

خب الان ما اینجا این نتیجه رو میگیریم که در قسمت اسفنجی ران که کتاب گفته مغز زرد رو‌ مشاهده میکنیم ولی تو همه استخوان های دراز صدق نمیکنه درسته؟؟!! واقعیتش من اصلا تو دوتا کتاب تستم این نکته رو ندیدم شایدم چون کتابای من برا کنکور۱۴۰۰بوده نیست تو کتابای کنکور امسال اضافه شده.....:/

و اینکه استخوان های پهن هم کتاب نپرداخته ماهم نمیپردازیم درست؟؟ بله اینو مطمئنم در مورد استخوانهای پهن و محل قرارگیریش فقط نکاتی که گفتم رو بدونیم کافیه

آخه من قبلا تو دبیرستان که بودم اینو درس میدادن تو نظام قدیم ینی پهن و درازو میگفتن کجاش قرمزه کجاش زرد ولی الان نمیدونم چیکار کنم اینو! من ی سال پشت موندم کتابا این همه تغییر کرده دیگه از دبیرستان شما فک کنم تغییرات باید خیلی بیشتر باشه

Mr. WickM آفلاین
                Mr. WickM آفلاین
                Mr. Wick
                دانش آموزان آلاء

Mahan Xodayi 2 باشه ممنونم لطف کردین🙏🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Mr. WickM Mr. Wick has marked this topic as solved on
                • Mr. WickM Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
                • Mr. WickM Mr. Wick

سلام عزیزان وقت بخیر

Farhan HonarF آفلاین
                  Farhan HonarF آفلاین
                  Farhan Honar
                  فارغ التحصیلان آلاء

@Mr-Wick سلام
                  تا جایی که من می‌دونم و همچنین طبق کتاب ، مغز زرد فقط توی استخوان های دراز ، اونم توی مجرای مرکزی استخوان دراز دیده میشه.

مغز قرمز هم تو بیشتر(اکثر/اغلب) استخوان های بدن دیده میشه. چرا؟
                  کتاب درسی میگه که :
                  +همه ی استخوان های بدن دو بافت اسفنجی و متراکم رو دارند.
                  و همچنین میگه که
                  +فعالیت خون سازی تو اغلب استخوان های بدن انجام میشه

پس از این دو جمله میتونیم نتیجه بگیریم که ، بعضی استخوان ها هستند که بافت اسفنجی شون مغز قرمز ندارم و درنتیجه خون سازی ندارند . ولی اغلبشون اینطوری نیستند و بافت اسفنجی شون حاوی مغز قرمزه و خون سازی دارند.

2
                  • Mr. WickM Mr. Wick

سلام عزیزان وقت بخیر

Farhan HonarF آفلاین
                    Farhan HonarF آفلاین
                    Farhan Honar
                    فارغ التحصیلان آلاء

@Mr-Wick اینم یادم رفت که تو استخوان های پهن که مجرای مرکزی نداریم ، پس مغز هم نداریم . تو استخوان های پهن فقط مغز قرمز داریم (البته تو اغلبشون) و محلش هم قسمت داخلی استخوان پهن هست.

3
                    • Farhan HonarF Farhan Honar

@Mr-Wick سلام
                      تا جایی که من می‌دونم و همچنین طبق کتاب ، مغز زرد فقط توی استخوان های دراز ، اونم توی مجرای مرکزی استخوان دراز دیده میشه.

مغز قرمز هم تو بیشتر(اکثر/اغلب) استخوان های بدن دیده میشه. چرا؟
                      کتاب درسی میگه که :
                      +همه ی استخوان های بدن دو بافت اسفنجی و متراکم رو دارند.
                      و همچنین میگه که
                      +فعالیت خون سازی تو اغلب استخوان های بدن انجام میشه

پس از این دو جمله میتونیم نتیجه بگیریم که ، بعضی استخوان ها هستند که بافت اسفنجی شون مغز قرمز ندارم و درنتیجه خون سازی ندارند . ولی اغلبشون اینطوری نیستند و بافت اسفنجی شون حاوی مغز قرمزه و خون سازی دارند.

Mr. WickM آفلاین
                      Mr. WickM آفلاین
                      Mr. Wick
                      دانش آموزان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده

Farhan Honar بله درسته کاملا
                      ممنونم حل شد موضوع دوستان زحمت کشیدن پاسخ دادن ولی یه سئوال دیگه که الان مشغول کرد منو اینه که حفره ی بافت اسفنجی با بخش مجرای مرکزی فرق دارن؟

چون جزوه استاد موقاری نوشته که درون حفره های بافت اسفنجی مغز قرمز داریم بجز در تنه ی استخوان دراز که بی مغزه😐

یه جاشم نوشته تو استخوان دراز یخش اسنفیجیش مغز زرد داریم...الان نقض نکردن همو؟؟!

و گفته در مجرای مرکزی استخوان که میشه همون وسط اسفنجی مغز زرد داریم

الان سئوال شد واسم که اگه بخش اسفنجی استخوان دراز بی مغزه پس استخوان ران که از نوع دراز چرا ما تو بخش اسفنجیش مغز زرد میبینیم؟!😐

Mr. WickM Farhan HonarF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

@Mr-Wick اینم یادم رفت که تو استخوان های پهن که مجرای مرکزی نداریم ، پس مغز هم نداریم . تو استخوان های پهن فقط مغز قرمز داریم (البته تو اغلبشون) و محلش هم قسمت داخلی استخوان پهن هست.

Mr. WickM آفلاین
                        Mr. WickM آفلاین
                        Mr. Wick
                        دانش آموزان آلاء

Farhan Honar تو کنکور ارزش تستی داره این موضوع؟کتاب بهش پرداخته؟

Farhan HonarF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Mr. WickM Mr. Wick

ممنونم حل شد موضوع دوستان زحمت کشیدن پاسخ دادن ولی یه سئوال دیگه که الان مشغول کرد منو اینه که حفره ی بافت اسفنجی با بخش مجرای مرکزی فرق دارن؟

چون جزوه استاد موقاری نوشته که درون حفره های بافت اسفنجی مغز قرمز داریم بجز در تنه ی استخوان دراز که بی مغزه😐

یه جاشم نوشته تو استخوان دراز یخش اسنفیجیش مغز زرد داریم...الان نقض نکردن همو؟؟!

الان سئوال شد واسم که اگه بخش اسفنجی استخوان دراز بی مغزه پس استخوان ران که از نوع دراز چرا ما تو بخش اسفنجیش مغز زرد میبینیم؟!😐

Mr. WickM آفلاین
                          Mr. WickM آفلاین
                          Mr. Wick
                          دانش آموزان آلاء

@Mr-Wick
                          Mahan Xodayi 2 نظری داری در این مورد؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Mr. WickM Mr. Wick

Farhan HonarF آفلاین
                            Farhan HonarF آفلاین
                            Farhan Honar
                            فارغ التحصیلان آلاء

@Mr-Wick بنظرم که اینا درست نیستند. چون مستقیما
                            کتاب درسی گفته مجرای مرکززی استخوان دراز مغز زرد داره.
                            از طرفی نباید حفرات بافت اسفنجی که مغز قرمز دارند رو با مجرای مرکزی استخوان دراز اشتباه بگیری .

همچنین بنظرم میتونیم بگیم که بافت اسفنجی با مغز زرد هم می‌تونه تماس داشته باشه( البته در تنه ی استخوان های دراز) نه اینکه حاوی مغز زرد باشه .

Mr. WickM Mahan Xodayi 2M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

از طرفی نباید حفرات بافت اسفنجی که مغز قرمز دارند رو با مجرای مرکزی استخوان دراز اشتباه بگیری .

همچنین بنظرم میتونیم بگیم که بافت اسفنجی با مغز زرد هم می‌تونه تماس داشته باشه( البته در تنه ی استخوان های دراز) نه اینکه حاوی مغز زرد باشه .

Mr. WickM آفلاین
                              Mr. WickM آفلاین
                              Mr. Wick
                              دانش آموزان آلاء

Farhan Honar در استخوان گفته است:

پس میشه گفتش که در درون اغلب حفره های بافت اسفنجی مغز قرمز میبینیم به جز در تنه ی استخوان دراز

و در مجرای مرکزی بافت اسفنجی هم مغز زرد
                              صحیح؟

Farhan HonarF Mahan Xodayi 2M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Mr. WickM Mr. Wick

Farhan Honar تو کنکور ارزش تستی داره این موضوع؟کتاب بهش پرداخته؟

Farhan HonarF آفلاین
                                Farhan HonarF آفلاین
                                Farhan Honar
                                فارغ التحصیلان آلاء

@Mr-Wick بله مطالبی که گفتم همشون از کتاب درسی برداشت میشن. و احتمال داره تو کنکور هم مطرح بشن . البته شاید نیاد ، قطعی نیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                  Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                  Mahan Xodayi 2

Farhan Honar من نظری ندارم واقعا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • Mr. WickM Mr. Wick

پس میشه گفتش که در درون اغلب حفره های بافت اسفنجی مغز قرمز میبینیم به جز در تنه ی استخوان دراز

صحیح؟

Farhan HonarF آفلاین
                                    Farhan HonarF آفلاین
                                    Farhan Honar
                                    فارغ التحصیلان آلاء

@Mr-Wick نه اصلا بافت اسفنجی مجرا نداره بلکه حفرات و صفحات استخوانی نامنظم داره.
                                    بافت اسفنجی اطراف مجرای مرکزی استخوان رو احاطه کرده.
                                    تو فرض کن تنه استخوان دراز یک استوانه هست: قسمت های خارجی‌ش که ضخامت بیشتری رو هم دارند، بافت فشرده هستند ، یکم داخل تر میشه بافت اسفنجی ، و وسط این استوانه هم که مشخصه و حاوی مغز زرد است .

یه جمع بندی بکنم ، :
                                    تو استخوان ها رو دودسته فرض کن (البته برای اینکه بیشتر متوجه بشی)
                                    یکی استخوان های دراز
                                    یک هم استخوان های غیر دارد

هر کدوم از این استخوان ها ، هر دو بافت اسفنجی و متراکم رو دارند .

مغز زرد فقط تو استخوان های دراز دیده میشه ولی نه تو سر این استخوان ها بلکه تو تنه‌ش ، و اونجا هم تو مجرای مرکزی استخوان دراز قرار گرفته که نباید با مجرای هاورس و همچنین حفرات بافت اسفنجی اشتباه بگیری.

هر جا مغز قرمز باشه ، خون سازی هم دیده میشه. و چون کتاب گفته بسیاری از استخوان ها مغز قرمز دارند و همچنین این که مغز قرمز در صورت وجود در حفرات بافت اسفنجی موجوده، نتیجه میگیریم که بافت اسفنجی اغلب استخوان ها مغز قرمز داره.

در استخوان های دیگه هم دو بافت اسفنجی و متراکم رو میبینم . بافت متراکم در قسمت های خارجی بصورت لایه نازکی قرار داره . اسفنجی هم قسمت اعظم داخلی رو به خودش اختصاص میده.
                                    تو اینا دیگه مغز زرد نداریم . و طبق قاعده ی کلی که گفتم تو یافت اسفنجی اغلبشون مغز قرمز وجود داره.

امید وارم که خوب توضیح داده باشم.

Mr. WickM Mahan Xodayi 2M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Mr. WickM Mr. Wick

صحیح؟

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                      Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                      Mahan Xodayi 2

@Mr-Wick این جمله رو از کجا استنباط میکنید؟؟؟؟؟من اصلا همچین نکته ای ندیدم نه نشر الگو نه خیلی سبز...

0

@Mr-Wick این جمله رو از کجا استنباط میکنید؟؟؟؟؟من اصلا همچین نکته ای ندیدم نه نشر الگو نه خیلی سبز...

Mr. WickM آفلاین
                                        Mr. WickM آفلاین
                                        Mr. Wick
                                        دانش آموزان آلاء

Mahan Xodayi 2 بهت پیشنهاد میکنم نشرالگو نخونی:)))
                                        نابود کننده ترین کتابه برای زیست،افتضاااااااح

من با راه ابریشم استاد موقاری پیش میرم و جزوه ایشون اینارو نوشته

1

@Mr-Wick نه اصلا بافت اسفنجی مجرا نداره بلکه حفرات و صفحات استخوانی نامنظم داره.
                                          بافت اسفنجی اطراف مجرای مرکزی استخوان رو احاطه کرده.
                                          تو فرض کن تنه استخوان دراز یک استوانه هست: قسمت های خارجی‌ش که ضخامت بیشتری رو هم دارند، بافت فشرده هستند ، یکم داخل تر میشه بافت اسفنجی ، و وسط این استوانه هم که مشخصه و حاوی مغز زرد است .

یه جمع بندی بکنم ، :
                                          تو استخوان ها رو دودسته فرض کن (البته برای اینکه بیشتر متوجه بشی)
                                          یکی استخوان های دراز
                                          یک هم استخوان های غیر دارد

هر کدوم از این استخوان ها ، هر دو بافت اسفنجی و متراکم رو دارند .

مغز زرد فقط تو استخوان های دراز دیده میشه ولی نه تو سر این استخوان ها بلکه تو تنه‌ش ، و اونجا هم تو مجرای مرکزی استخوان دراز قرار گرفته که نباید با مجرای هاورس و همچنین حفرات بافت اسفنجی اشتباه بگیری.

هر جا مغز قرمز باشه ، خون سازی هم دیده میشه. و چون کتاب گفته بسیاری از استخوان ها مغز قرمز دارند و همچنین این که مغز قرمز در صورت وجود در حفرات بافت اسفنجی موجوده، نتیجه میگیریم که بافت اسفنجی اغلب استخوان ها مغز قرمز داره.

در استخوان های دیگه هم دو بافت اسفنجی و متراکم رو میبینم . بافت متراکم در قسمت های خارجی بصورت لایه نازکی قرار داره . اسفنجی هم قسمت اعظم داخلی رو به خودش اختصاص میده.
                                          تو اینا دیگه مغز زرد نداریم . و طبق قاعده ی کلی که گفتم تو یافت اسفنجی اغلبشون مغز قرمز وجود داره.

امید وارم که خوب توضیح داده باشم.

Mr. WickM آفلاین
                                          Mr. WickM آفلاین
                                          Mr. Wick
                                          دانش آموزان آلاء

Farhan Honar اره قشنگ توضیح دادین ممنونم از وقتی که در اختیارم گذاشتین🌹

Farhan HonarF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه