🟢راه حل !
-
سلام دوستان
من برای ادبیات و شیمی وسواس مطالعاتی دارم ://////
برای ادبیات اینجوری ام که مثلا هی میرم کلماتی که ایهام هستن یا مجاز و ... میخونم و شیمی هم چون مطالب خیلی زیاده طول میکشه بخونم و اینکه هی درسنامه رو میخونم .
پ.ن. برای شیمی چون مطالب زیاده تا من بخوام مطالب رو کامل تموم کنم روز آزمون میرسه :////اصلا حجم زیاد شیمی استرس میده 🥲😐
قبلا اینجوری نبودماااا ولی خب الان اینجوری شدم .
اینم بگم که بنا به دلایلی شیمی دهم رو نصفه خوندم ولی شیمی ۱۱ام و ۱۲ام با بودجه بندی پیش رفتم ( فقط تست کم زدم چون وقت نمیکردم و آزمون میرسید و مجبور میشدم برم پارت های بعدی و ...)خواستم بپرسم چه کنم واقعا و اینکه اونایی که درصدهای خوبی دارن چه جوری این ۲ درس رو میخونن؟
ممنون که تا اینجا خوندی 💛
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
راه-ابریشمی-ها-شیمیYegane Dehqan
سلام.
برای شیمی نمیدونم...
اما برای ادبیات، میتونی تمام کلمات ایهامدار و این صحبتا رو به در و دیوار اتاقت بچسبونی تا در طول روز زیاد چمشت بهشون بخوره و از حجم استرس و وسواست کم کنه.
بعدم شما هرچقدر استمرار داشته باشین توی درس خوندن، نیازی ندارین که استرس داشته باشین🤷🏻♂️
توی آزمونتون مشخص میشه که چقدر بلدین.
استرس داشتن و وسواس الکی، باعث پیشرفت نمیشه. باعث پسرفت میشه. همینو که بدونید، آروم آروم با خودتون کنار میاید. -
سلام دوستان
برای ادبیات اینجوری ام که مثلا هی میرم کلماتی که ایهام هستن یا مجاز و ... میخونم و شیمی هم چون مطالب خیلی زیاده طول میکشه بخونم و اینکه هی درسنامه رو میخونم .
پ.ن. برای شیمی چون مطالب زیاده تا من بخوام مطالب رو کامل تموم کنم روز آزمون میرسه :////اصلا حجم زیاد شیمی استرس میده 🥲😐
اینم بگم که بنا به دلایلی شیمی دهم رو نصفه خوندم ولی شیمی ۱۱ام و ۱۲ام با بودجه بندی پیش رفتم ( فقط تست کم زدم چون وقت نمیکردم و آزمون میرسید و مجبور میشدم برم پارت های بعدی و ...)خواستم بپرسم چه کنم واقعا و اینکه اونایی که درصدهای خوبی دارن چه جوری این ۲ درس رو میخونن؟
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
راه-ابریشمی-ها-شیمی -
Yegane Dehqan
سلام.
برای شیمی نمیدونم...
اما برای ادبیات، میتونی تمام کلمات ایهامدار و این صحبتا رو به در و دیوار اتاقت بچسبونی تا در طول روز زیاد چمشت بهشون بخوره و از حجم استرس و وسواست کم کنه.
بعدم شما هرچقدر استمرار داشته باشین توی درس خوندن، نیازی ندارین که استرس داشته باشین🤷🏻♂️
توی آزمونتون مشخص میشه که چقدر بلدین.
استرس داشتن و وسواس الکی، باعث پیشرفت نمیشه. باعث پسرفت میشه. همینو که بدونید، آروم آروم با خودتون کنار میاید.@danial-hosseiny سلام
اره درسته من کلا آدم استرسی هستم 🤦♀️🥲
حتی تو آزمون ها هم استرس میگیرم ولی نه زیاد😐 خدا رحم کنه کنکورو 😂 -
@danial-hosseiny سلام
اره درسته من کلا آدم استرسی هستم 🤦♀️🥲
حتی تو آزمون ها هم استرس میگیرم ولی نه زیاد😐 خدا رحم کنه کنکورو 😂Yegane Dehqan
تنها نیستی.
ولی هرچقدر بیشتر بترسی، تمرکزت میاد پائینتر و بدتره.
باید از همین الآن با خودت تمرین کنی که استرست رو کمترش کنی. -
Yegane Dehqan
تنها نیستی.
ولی هرچقدر بیشتر بترسی، تمرکزت میاد پائینتر و بدتره.
باید از همین الآن با خودت تمرین کنی که استرست رو کمترش کنی.@danial-hosseiny راست میگی 🥲
ممنون بابت راهنمایی 🌸
لطف کردی -
@danial-hosseiny راست میگی 🥲
ممنون بابت راهنمایی 🌸
لطف کردیYegane Dehqan
موفق باشی :heart_suit: -
Yegane Dehqan
موفق باشی :heart_suit:@danial-hosseiny سلامت باشید ممنونم🌱🌸
-
سلام دوستان
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
راه-ابریشمی-ها-شیمیYegane Dehqan سلام
برای هر دو درس تست بزنید
برای ادبیات یکبار که خوندید دیگه بقیشو تست بزنید
شیمی را هم چند قسمت بکنید و بعد مطالعه هر قسمت تست اون بخش را بزنید این طوری وقت تون تنظیم میشه
حساسیت تونو هم بذارین روی تحلیل تست ها -
Yegane Dehqan سلام
برای هر دو درس تست بزنید
برای ادبیات یکبار که خوندید دیگه بقیشو تست بزنید
شیمی را هم چند قسمت بکنید و بعد مطالعه هر قسمت تست اون بخش را بزنید این طوری وقت تون تنظیم میشه
حساسیت تونو هم بذارین روی تحلیل تست هاz Gheibi ممنونم
اره باید بیشتر رو تست وسواس بزارم و حساس شم 😁 -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد