فروش راه ابریشم
-
سلام وقت بخیر من تقریبا یک ماه پیش راه ابریشم رو خریداری کردم ولی بعدش کلا برنامم عوض شد و دیدم که نمیتونم این همه فیلم رو برسونم و خودم با درسنامه خوندم. و در کل میتونم بگم کمتر از انگشت های دستم فیلم دیدم که واقعا در حد نمونه ها بود! الان میخواستم بپرسم اگه یک نفر با همان قیمت راه ابریشم رو از من خواست بخره تکلیف چیه؟ میتونم بفروشم؟ چون خودم استفاده نکردم اگه استفاده کرده بودم صد در صد مطمئن بودم که کارم درست نیست چون آلا در اون صورت متضرر میشه ولی حالا و با شرایط من اگه نفروشم خودم هم استفاده میکنم و پولم هم هدر میره. و اگه بفروشم انگار اون نفر این پک رو از آلا خریده و پول من هم هدر نمیره @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-همخوانی
-
سلام وقت بخیر من تقریبا یک ماه پیش راه ابریشم رو خریداری کردم ولی بعدش کلا برنامم عوض شد و دیدم که نمیتونم این همه فیلم رو برسونم و خودم با درسنامه خوندم. و در کل میتونم بگم کمتر از انگشت های دستم فیلم دیدم که واقعا در حد نمونه ها بود! الان میخواستم بپرسم اگه یک نفر با همان قیمت راه ابریشم رو از من خواست بخره تکلیف چیه؟ میتونم بفروشم؟ چون خودم استفاده نکردم اگه استفاده کرده بودم صد در صد مطمئن بودم که کارم درست نیست چون آلا در اون صورت متضرر میشه ولی حالا و با شرایط من اگه نفروشم خودم هم استفاده میکنم و پولم هم هدر میره. و اگه بفروشم انگار اون نفر این پک رو از آلا خریده و پول من هم هدر نمیره @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-همخوانی
amir kong
سلام با تخفیف میفروشید؟ -
maryam111 در فروش راه ابریشم گفته است:
سلام دوست عزیز amir kong
آلاء رضایت چنین کاری رو ندارهآفرین به آلا
SJY
الا همیشه خیر بچه ها رو میخواد
چون شعارشون اینه
میخواستی نمیخریدی -
amir kong
سلام با تخفیف میفروشید؟پرسپولیس پادشاه سلام گفتن آلا رضایت نداره نمیدونم...
-
پرسپولیس پادشاه سلام گفتن آلا رضایت نداره نمیدونم...
amir kong
چه خوب -
سوالم اینه یک محصولی رو که خریدیم رو نمیتونیم بفروشیم؟؟
خدایی نکرده مال حروم نخریدیم که -
سوالم اینه یک محصولی رو که خریدیم رو نمیتونیم بفروشیم؟؟
خدایی نکرده مال حروم نخریدیم کهپرسپولیس پادشاه نه خوب. آلا راه ابریشم رو به ما نفروخته که آلا فقط اجازه استفادشو به ما داده. ولی من اصلا استفاده نکردم. نمیدونم شاید هم بفروشم
-
پرسپولیس پادشاه نه خوب. آلا راه ابریشم رو به ما نفروخته که آلا فقط اجازه استفادشو به ما داده. ولی من اصلا استفاده نکردم. نمیدونم شاید هم بفروشم
amir kong
پول دادیم که خریدیم
اجازه استفاده دیگه چه صیغه ایه -
amir kong
پول دادیم که خریدیم
اجازه استفاده دیگه چه صیغه ایهپرسپولیس پادشاه آره دیگه محصولات دیجیتال اینجورین
-
پرسپولیس پادشاه آره دیگه محصولات دیجیتال اینجورین
amir kong
مثل اشتراک فیلیمو؟
ولی فیلیمو راضیه -
SJY