مغناطیس
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@سینا-0 نه اون مثلث پایین روی قاب رو میگم
-
Sara_R سلام، فک کنم یه نوع دیود باشه
-
Disgustion 1
@سینا-0
تو کتاب داشتیم همچین چیزی؟
بعد چه تاثیری تو حل مسئله داره؟ -
Disgustion 1
@سینا-0
بعد چه تاثیری تو حل مسئله داره؟Sara_R بله، بستگی داره کدوم نوعش باشه ! اگه نور گسیل باشه که از اسمش مشخصه ! اگه هم این مدل عادیش باشه جریان رو یه طرفه میکنه ! البته این که گفتم مهم ترین کاربردشه و اگه نوعش عوض بشه کاربردش هم عوض میشه ! جنسش هم از نیمه رساناس !
-
Sara_R بله، بستگی داره کدوم نوعش باشه ! اگه نور گسیل باشه که از اسمش مشخصه ! اگه هم این مدل عادیش باشه جریان رو یه طرفه میکنه ! البته این که گفتم مهم ترین کاربردشه و اگه نوعش عوض بشه کاربردش هم عوض میشه ! جنسش هم از نیمه رساناس !
Disgustion 1 الان این تست به نظرتون گزینه چنده؟
-
Disgustion 1 الان این تست به نظرتون گزینه چنده؟
Sara_R الان میگم بهتون
-
Sara_R الان میگم بهتون
Disgustion 1 باشه عجله ای نیس🌸
-
Disgustion 1 باشه عجله ای نیس🌸
Sara_R گزینه دو میشه؟
-
Sara_R گزینه دو میشه؟
Disgustion 1 نه
گزینه ۳ میشه -
Disgustion 1 نه
گزینه ۳ میشهSara_R وقتی جریان توی میله به سمت بالاست و داره از مقاومت یک دور میشه، جریان القایی باید هم جهت با جریان اصلی باشه که ثابت نگهش داره ! میشه پاسخش رو ببینم؟
-
Sara_R وقتی جریان توی میله به سمت بالاست و داره از مقاومت یک دور میشه، جریان القایی باید هم جهت با جریان اصلی باشه که ثابت نگهش داره ! میشه پاسخش رو ببینم؟
Disgustion 1 چه اشتباه بدی :///
یافتمش -
Disgustion 1
@سینا-0
بعد چه تاثیری تو حل مسئله داره؟Sara_R درود
تو کتاب هست ولی در بیشتر بدانیده و عملا نباید تستی ازش طرح بشه
تو این سوال هم وقتی میله به راست بره ، جریان القایی در مقاومت R2 از C به D میشه ولی چون سمت خط عمودی دیود در مسیر جریانه ، پس جریان رو قطع میکنه اما اگه جریان برعکس بود و مسیر جریان در جهت فلش دیود میبود ، دیگه دیود جریان رو قطع نمیکرد
ولی همونطور که گفتم این تست از اساس نباید طرح بشه چون جزو حذفی های کنکور هست
. -
Sara_R درود
تو این سوال هم وقتی میله به راست بره ، جریان القایی در مقاومت R2 از C به D میشه ولی چون سمت خط عمودی دیود در مسیر جریانه ، پس جریان رو قطع میکنه اما اگه جریان برعکس بود و مسیر جریان در جهت فلش دیود میبود ، دیگه دیود جریان رو قطع نمیکرد
.@سینا-0 وقتی میله قبل از دیوده و داره به راست حرکت میکنه جریانش رو به بالاست. از این جریانی که به سیم افقی بالا میره چیزی از مقاومت دو عبور نمیکنه، درسته؟
-
@سینا-0 وقتی میله قبل از دیوده و داره به راست حرکت میکنه جریانش رو به بالاست. از این جریانی که به سیم افقی بالا میره چیزی از مقاومت دو عبور نمیکنه، درسته؟
Disgustion 1
بله ، بخاطر همون دیود ، جریان سمت راست کلا قطع میشه
. -
Sara_R درود
.@سینا-0 اها مممنونم تشکر🌸
این قضیه رو کلا تو بیشتر بدانید گفته؟ -
Sara_R وقتی جریان توی میله به سمت بالاست و داره از مقاومت یک دور میشه، جریان القایی باید هم جهت با جریان اصلی باشه که ثابت نگهش داره ! میشه پاسخش رو ببینم؟
Disgustion 1 در مغناطیس گفته است:
ممنون که وقت گذاشتین🌸🌸

-
S Sara_R has marked this topic as solved on