عدد اکسایش
-
@F-Seif-0 شما درستش رو بگو. مگه آقای پویاننظر برای عناصر اصلی و واسطه هایی که برلی کنکور میاد بیشترین و کمترین اعداد اکسایش رو نگفتن؟؟؟؟؟!!!!! باید اونا رو حفظ کنی. وگرنه خودت نمیتونه به دست بیاری از جایی
Matin Mousavi 1 جناب تو کتاب مبتکران نوشته : )
آروم باش :/ -
Matin Mousavi 1 جناب تو کتاب مبتکران نوشته : )
آروم باش :/@F-Seif-0 الان حداکثر عدد اکسایش مس رو با این روس به دست بیارید میشه چند؟
-
@F-Seif-0 الان حداکثر عدد اکسایش مس رو با این روس به دست بیارید میشه چند؟
Matin Mousavi 1
خب دوست عزیز بعضی عناصر استثنا هستن این یچیز طبیعیه تو به دست اوردن خود ظرفیت عناصرم این اتفاق میوفته :/
جا دعوا کردن با من برو یقه بهمن بازرگان رو بگیر
ملت اعصاب ندارن :| -
Matin Mousavi 1
خب دوست عزیز بعضی عناصر استثنا هستن این یچیز طبیعیه تو به دست اوردن خود ظرفیت عناصرم این اتفاق میوفته :/
جا دعوا کردن با من برو یقه بهمن بازرگان رو بگیر
ملت اعصاب ندارن :|@F-Seif-0 نه دعوا نیست. برای عناصر واسطه این فرمول صدق نمیکنه اصلا. ولی اگه اونایی رو که برا کنکور میاد بلد باشیم دیگه این چیزا رو هم نمیخواد
-
@F-Seif-0 نه دعوا نیست. برای عناصر واسطه این فرمول صدق نمیکنه اصلا. ولی اگه اونایی رو که برا کنکور میاد بلد باشیم دیگه این چیزا رو هم نمیخواد
Matin Mousavi 1 دوست عزیز
مس یک عنصر دو ظرفیتی و کلا یک عنصر استثنایی هستش
برای اهن چطور صادقه؟
یا برای اسکاندیم چطور صادقه؟
شیمی پره از اینجور استثنائات و این دلیل زیبایی این درسه : )
و این یک فرموله که در اغلب مواقع صدق میکنه و میتونه کمک کنه به دانش اموز : ) -
برای اهن چطور صادقه؟
و این یک فرموله که در اغلب مواقع صدق میکنه و میتونه کمک کنه به دانش اموز : )@F-Seif-0 برای فلزات هم کمترین اعداد اکسایش کلا صدق نمیکنه چون کمترین عدد اکسایس فلزات برابر صفر هست چون تمایلی برای گرفتن الکترون ندارن و منفی نمیشن.
-
برای اهن چطور صادقه؟
و این یک فرموله که در اغلب مواقع صدق میکنه و میتونه کمک کنه به دانش اموز : )@F-Seif-0 بله آقای پویاننظر هم این روش رو گفتن اما فقط برای نافلزات گروه های ۱۴ تا ۱۷ اونم فقط نافلز ها.
-
@F-Seif-0 برای فلزات هم کمترین اعداد اکسایش کلا صدق نمیکنه چون کمترین عدد اکسایس فلزات برابر صفر هست چون تمایلی برای گرفتن الکترون ندارن و منفی نمیشن.
Matin Mousavi 1 خب این مشخصه من اولشم گفتم برا یعناصر p و فلزات بیشترین اون میشه
کمترین برای نافلزات از اون روش به دست میاد :/ -
@F-Seif-0 بله آقای پویاننظر هم این روش رو گفتن اما فقط برای نافلزات گروه های ۱۴ تا ۱۷ اونم فقط نافلز ها.
Matin Mousavi 1 اقا باش شما بردی ول کن :/
-
Matin Mousavi 1 اقا باش شما بردی ول کن :/
@F-Seif-0 نه بحث برد و باخت نیست. من میگم اگه دارم اشتباه میکنم روشن شم که لااقل تست ها رو غلط نزنم
-
@F-Seif-0 نه بحث برد و باخت نیست. من میگم اگه دارم اشتباه میکنم روشن شم که لااقل تست ها رو غلط نزنم
Matin Mousavi 1 خب برادر من
منم گفتم که
اون کمترین با نافلزاته مشخصه فلزات کی تاحالا تونستن عدد اکسایش منفی بدن؟؟ :/ -
Matin Mousavi 1 خب برادر من
منم گفتم که
اون کمترین با نافلزاته مشخصه فلزات کی تاحالا تونستن عدد اکسایش منفی بدن؟؟ :/@F-Seif-0 آخه برای بیشترین عدد اکسایش فلزات هم ایراداتی بهش وارده چون مثلا بیشترین عدد اکسایش فلرات گروه ۸ نمیشه ۸+، میشه ۳+
-
@F-Seif-0 آخه برای بیشترین عدد اکسایش فلزات هم ایراداتی بهش وارده چون مثلا بیشترین عدد اکسایش فلرات گروه ۸ نمیشه ۸+، میشه ۳+
Matin Mousavi 1 برا بعضیاشون میشه
-
Matin Mousavi 1 برا بعضیاشون میشه
@F-Seif-0 یا بیشترین عدد اکسایش عناصر فلزی گروه ۱۱ میشه ۲+ خب اینا واقعا حفظی. و خیلی هم بد هست ها چون واقعا آدم چه طور باید این همه رو یادش باشه روز کنکور. ولی هست دیگه کاری هم نمیشه کرد
-
@F-Seif-0 یا بیشترین عدد اکسایش عناصر فلزی گروه ۱۱ میشه ۲+ خب اینا واقعا حفظی. و خیلی هم بد هست ها چون واقعا آدم چه طور باید این همه رو یادش باشه روز کنکور. ولی هست دیگه کاری هم نمیشه کرد
Matin Mousavi 1 بله
-
سلام
حداکثر عدد اکسایش عناصر رو چگونه میشه بدست اورد؟
ممنون