برنامه ریزی
-
اینجا کسی نیست برام برنامه ریزی کنه؟!
-
اینجا کسی نیست برام برنامه ریزی کنه؟!
roya prdaz چرا هست
خودت : )
هیچکس بهتر از خودت نمیتونه برات برنامه بچینه حالا اگه بخوای میتونم بهت تایم لاین بدم ولی مباحث رو خودت باید بچینی -
roya prdaz چرا هست
خودت : )
هیچکس بهتر از خودت نمیتونه برات برنامه بچینه حالا اگه بخوای میتونم بهت تایم لاین بدم ولی مباحث رو خودت باید بچینی@F-Seif-0 درسته خودم بهتر می تونم ولی چون برنامه خدمه میزنم زیرش اگه کسی برام برنامه بچینه انگار حس اجبار من و مجبور درس خوندن میکنه
-
@F-Seif-0 درسته خودم بهتر می تونم ولی چون برنامه خدمه میزنم زیرش اگه کسی برام برنامه بچینه انگار حس اجبار من و مجبور درس خوندن میکنه
roya prdaz رشتت چیه سال چندمی؟
-
roya prdaz رشتت چیه سال چندمی؟
@F-Seif-0 تجربی سال یازدهمم
-
@F-Seif-0 تجربی سال یازدهمم
roya prdaz چندساعت میخونی اصولا؟
ساعت بیداریت؟
ناهار
خواب عصر داری؟
ساعت شام
ساعت خواب شبت : ) -
ساعت بیداریت؟
ناهار
خواب عصر داری؟
ساعت شام
ساعت خواب شبت : )@F-Seif-0 ساعت ۸ بیدار میشم ۱ یا ۲ ساعت ناهارمه ساعت ۲۰ شام ۱۱ شبم می خوابم
-
ساعت بیداریت؟
ناهار
خواب عصر داری؟
ساعت شام
ساعت خواب شبت : )@F-Seif-0 خیلی بخونم روزی ۳ ساعت بیشتر نمی تونم اینقدر بدم میاد ولی خوب نمی تونم چون خودم برنامه ریزی می کنم
-
@F-Seif-0 خیلی بخونم روزی ۳ ساعت بیشتر نمی تونم اینقدر بدم میاد ولی خوب نمی تونم چون خودم برنامه ریزی می کنم
roya prdaz
خب من بهت تایم لاین میدم که از چه ساعتی تا چه ساعتی بخونی ولی مباحث هردرس رو خودت براساس برنامت بچین خب؟
روزی 8 ساعت اوکیه برات دیگه؟
اگه اذیت میشی از 5ساعت شروع کنیم؟
ازمون میدی؟ -
roya prdaz
خب من بهت تایم لاین میدم که از چه ساعتی تا چه ساعتی بخونی ولی مباحث هردرس رو خودت براساس برنامت بچین خب؟
ازمون میدی؟@F-Seif-0 خیلی ممنونم
اره اشکالی نداره فقط اینکه اگر زحمتی نیست برام درسارو هم بر اساس مهم بودنشون شماره گذاری کن
با ۸ ساعت اوکیم! -
@F-Seif-0 خیلی ممنونم
اره اشکالی نداره فقط اینکه اگر زحمتی نیست برام درسارو هم بر اساس مهم بودنشون شماره گذاری کن
با ۸ ساعت اوکیم!roya prdaz ازمون میدی؟
-
@F-Seif-0 خیلی ممنونم
با ۸ ساعت اوکیم!roya prdaz توی عمومیا کدوم از همه ضعفت بیشتره؟
-
roya prdaz ازمون میدی؟
@F-Seif-0 نه
-
roya prdaz توی عمومیا کدوم از همه ضعفت بیشتره؟
@F-Seif-0 توی عربی متوسطم تو زبان افتضاح
-
roya prdaz
ازمون میدی؟@F-Seif-0 سلام میدونم هیچ ربطی به من نداره ولی اگه یه وقت به خاطر این همه کمک کردنت به بقیه تو انجمن نتونی به مقدار کافی درس بخونی و قبول نشی عیب نداره؟ تازه اگه قبول بشی بعدش خیلی بیشتر میتونی کمک بکنیا... چند ماه پیش هم کمک من کردی تو بعضی چیزا برا همین الان اینارو میگم..... اره دیگه ببخشید
-
@F-Seif-0 توی عربی متوسطم تو زبان افتضاح
roya prdaz
خب ببین این برنامه رو
9 ساعته البته 1 ساعت اخرش روتینه زیاد سنگین نیست
8ونیم تا 10 ریاضی بخون
10وربع تا 11وربع فارسی/عربی (یک روز درمیون جابجاکن)
11ونیم تا 13 زیست
یک تا 3 استراحتت باشه
3تا 4ونیم فیزیک
4و45 تا 5و45 دینی/زبان(یک روز درمیون جابجا کن)
6تا7ونیم شیمی
بعد تا9 استراحتت باشه باز
9 تا 10 روتینه
چون توی زبان ضعفت زیاده زبان کار کن اما نه کل 1 ساعت رو
نیم ساعتش رو زبان کار کن (بهتره تست باشه اگه باز خیلی ضعف داری اموزشی باشه) و نیم ساعت دیگه رو مرور زیست
ینی چشمی فقط نکات زیست رو مرور کن ن تست میخواد نه چیزی صرفا 30دقیقه مروره که البته خیلیم کمک کنندس
ینی درواقع یک ساعت اخر نیم ساعتش میشه زبان نیم ساعتم مرور زیست : )
اگه این برنامه برات خوبه همین رو کار کن فقط اینکه دیگه کدوم فصلارو باید بخونی رو خودت انتخاب کن -
@F-Seif-0 سلام میدونم هیچ ربطی به من نداره ولی اگه یه وقت به خاطر این همه کمک کردنت به بقیه تو انجمن نتونی به مقدار کافی درس بخونی و قبول نشی عیب نداره؟ تازه اگه قبول بشی بعدش خیلی بیشتر میتونی کمک بکنیا... چند ماه پیش هم کمک من کردی تو بعضی چیزا برا همین الان اینارو میگم..... اره دیگه ببخشید
Ali Bakhtyari سلام
من خیلی وقته تو تاپیکای درسی نیومدم کمک کنم امروز چون یکم تایمم خالی بود اومدم
ممنون از تذکرتون ولی خودم حواسم هست -
roya prdaz
خب ببین این برنامه رو
9 ساعته البته 1 ساعت اخرش روتینه زیاد سنگین نیست
8ونیم تا 10 ریاضی بخون
10وربع تا 11وربع فارسی/عربی (یک روز درمیون جابجاکن)
11ونیم تا 13 زیست
یک تا 3 استراحتت باشه
3تا 4ونیم فیزیک
4و45 تا 5و45 دینی/زبان(یک روز درمیون جابجا کن)
6تا7ونیم شیمی
بعد تا9 استراحتت باشه باز
9 تا 10 روتینه
چون توی زبان ضعفت زیاده زبان کار کن اما نه کل 1 ساعت رو
نیم ساعتش رو زبان کار کن (بهتره تست باشه اگه باز خیلی ضعف داری اموزشی باشه) و نیم ساعت دیگه رو مرور زیست
ینی چشمی فقط نکات زیست رو مرور کن ن تست میخواد نه چیزی صرفا 30دقیقه مروره که البته خیلیم کمک کنندس
ینی درواقع یک ساعت اخر نیم ساعتش میشه زبان نیم ساعتم مرور زیست : )
اگه این برنامه برات خوبه همین رو کار کن فقط اینکه دیگه کدوم فصلارو باید بخونی رو خودت انتخاب کن@F-Seif-0 خیلی ممنونم برنامه عالیه
خسته نباشید -
@F-Seif-0 خیلی ممنونم برنامه عالیه
خسته نباشیدroya prdaz خواهش میکنم
اگه باز میخوای میتونی اینجا گزارش ساعت مطالعتم بدی اخرشبا -
roya prdaz خواهش میکنم
اگه باز میخوای میتونی اینجا گزارش ساعت مطالعتم بدی اخرشبا@F-Seif-0 اره اینجوری خیلی خوبه خودمم می خواستم بهتون بگم (گفتم شاید کار دارین)اینجوری باعث انگیزه میشه