سوالات شما از رتبه ۱۰۴ تجربی منطقه ۳
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در خدمتتونم رفقا
-
در خدمتتونم رفقا
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی شرهانی
یعنی الان دانشجویی ؟ -
در خدمتتونم رفقا
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شدهمصطفی شرهانی
سلام
چه رشته ای؟ -
مصطفی شرهانی
یعنی الان دانشجویی ؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarideh Khangah من که دهمم پسر عمه ام هستش که گفتم بهش تو که رتبه ات عالی شده بیا اینجا به بچه ها کمک کن گفته تو بگو هر سوالی داشتن جواب میدم زورش میاد نصب کنه
-
مصطفی شرهانی
سلام
چه رشته ای؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam گفتم تجربی
-
Gharibe Gomnam گفتم تجربی
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی شرهانی
اهان ندیدم
خب بگید خودشون بیان -
مصطفی شرهانی
اهان ندیدم
خب بگید خودشون بیاندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam زورم بهش نمیرسه گوشیشم از ده جا قفل داره میگه گوشیم جا نداره نصب نمیکنم
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسر عمه تون
پسره یا دختر؟ -
پسر عمه تون
پسره یا دختر؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 رفیق انقد درس نخون
پسر عمه ام دختره یا پسر
چه سوالیه خو
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پسر عمه تون
پسره یا دختر؟Dr Aryan 0 یاد مجری شبکه دو افتادم ک میگف پسرهف ماهتون چن سالشه
-
Farideh Khangah من که دهمم پسر عمه ام هستش که گفتم بهش تو که رتبه ات عالی شده بیا اینجا به بچه ها کمک کن گفته تو بگو هر سوالی داشتن جواب میدم زورش میاد نصب کنه
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی شرهانی میتونین بگین از سایت بیان
-
Dr Aryan 0 یاد مجری شبکه دو افتادم ک میگف پسرهف ماهتون چن سالشه
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRyhn E
منم منظورم همین بود -
مصطفی شرهانی میتونین بگین از سایت بیان
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii عا باریکلا فکر خوبیه
-
پسر عمه تون
پسره یا دختر؟نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Ryhn E
منم منظورم همین بودDr Aryan 0 اره میدونم فقط با همین منظور گفتی
-
Dr Aryan 0 رفیق انقد درس نخون
پسر عمه ام دختره یا پسر
چه سوالیه خو
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی شرهانی
اخه یعنی چی سوال بپرسید من به پسر عمم بگم اونم زورش میاد خودش نصب کنه به تو جواب بده بعد تو اینجا بنویسی -
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
-
پسر عمه تون
پسره یا دختر؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 احتمال زیاد دختره
-
Farideh Khangah من که دهمم پسر عمه ام هستش که گفتم بهش تو که رتبه ات عالی شده بیا اینجا به بچه ها کمک کن گفته تو بگو هر سوالی داشتن جواب میدم زورش میاد نصب کنه
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی شرهانی در سوالات شما از رتبه ۱۰۴ تجربی منطقه ۳ گفته است:
آخه نوشته بودی رتبه ۱۰۴ ...۱۴۰۰ ام و ی جا دیگه سوال پرسیده بودی اینا تعجب کردم