آنزیم پپسین
-
سلام
برای مسابقه به پپسین نیاز دارم کسی میدونه از کجا باید تهیه کنم؟ یا اینکه میتونم با مواد مختلف خودم درستش کنم؟ -
سلام
برای مسابقه به پپسین نیاز دارم کسی میدونه از کجا باید تهیه کنم؟ یا اینکه میتونم با مواد مختلف خودم درستش کنم؟ابراهیم مسلمی در آنزیم پپسین گفته است:
سلام
برای مسابقه به پپسین نیاز دارم کسی میدونه از کجا باید تهیه کنم؟ یا اینکه میتونم با مواد مختلف خودم درستش کنم؟سلام .وقتتون بخیر . با اروزی موفقیت تو مسابقه و همه مراحل زندگیتون.باید از جاهایی که وسایل و مواد ازمایشگاهی میفروشن بخرین .تو شهری که هستین از دبیراتون پرس و جو کنین راهنماییتون میکنن .
-
ابراهیم مسلمی در آنزیم پپسین گفته است:
سلام
برای مسابقه به پپسین نیاز دارم کسی میدونه از کجا باید تهیه کنم؟ یا اینکه میتونم با مواد مختلف خودم درستش کنم؟سلام .وقتتون بخیر . با اروزی موفقیت تو مسابقه و همه مراحل زندگیتون.باید از جاهایی که وسایل و مواد ازمایشگاهی میفروشن بخرین .تو شهری که هستین از دبیراتون پرس و جو کنین راهنماییتون میکنن .
sarvin Piri
تشکر از شما
متاسفانه هرجارو میگردم پیدا نمیکنم
دبیر ها و مدیر مدرسه هم کمکم نمیکنن تا بتونم پیدا کنم 🤦♀️ -
sarvin Piri
تشکر از شما
دبیر ها و مدیر مدرسه هم کمکم نمیکنن تا بتونم پیدا کنم 🤦♀️ابراهیم مسلمی در آنزیم پپسین گفته است:
sarvin Piri
تشکر از شما
دبیر ها و مدیر مدرسه هم کمکم نمیکنن تا بتونم پیدا کنم 🤦♀️ایشالله که مشکلتون حل شه .اخه دیگه مدرسه کمکتون نکنه کی میخواد کمک کنه .متاسفم.
-
سلام
برای مسابقه به پپسین نیاز دارم کسی میدونه از کجا باید تهیه کنم؟ یا اینکه میتونم با مواد مختلف خودم درستش کنم؟ابراهیم مسلمی درود
توی google maps بگردین
توی اینترنت جستجو کنید
. -
ابراهیم مسلمی درود
توی google maps بگردین
توی اینترنت جستجو کنید
.@سینا-0ممنونم🙏
-
ابراهیم مسلمی در آنزیم پپسین گفته است:
sarvin Piri
تشکر از شما
دبیر ها و مدیر مدرسه هم کمکم نمیکنن تا بتونم پیدا کنم 🤦♀️ایشالله که مشکلتون حل شه .اخه دیگه مدرسه کمکتون نکنه کی میخواد کمک کنه .متاسفم.
sarvin Piri ممنونم🙏
بله🤦♀️ -
سلام
برای مسابقه به پپسین نیاز دارم کسی میدونه از کجا باید تهیه کنم؟ یا اینکه میتونم با مواد مختلف خودم درستش کنم؟ابراهیم مسلمی
سلام وقت بخیر در فروشگاه های پزشکی (تخصصی )می تونن کمکتون کنن -
ابراهیم مسلمی
سلام وقت بخیر در فروشگاه های پزشکی (تخصصی )می تونن کمکتون کنن