فصل ۷
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
من این نکته رو متوجه نمیشم
مگه اسپرم همونجا تو لوله ساخته نمیشه
منظور از وارد شدن چیه؟

-
سلام دوستان
منظور از وارد شدن چیه؟

Sara_R
سلام وقتتون بخیر
متاسفانه یکی دیگه از ابهامات کتاب درسی شکل ۲ مراحل تولید اسپرم هست که در اینجا اسپرم های تولید شده در لوله وارد لوله شدند که مراحل رو در کتاب تستتون به درستی ذکر کرده -
Sara_R
سلام وقتتون بخیر
متاسفانه یکی دیگه از ابهامات کتاب درسی شکل ۲ مراحل تولید اسپرم هست که در اینجا اسپرم های تولید شده در لوله وارد لوله شدند که مراحل رو در کتاب تستتون به درستی ذکر کردهElham Hoseni اسپرم در داخل دیواره تشمیل میشه میاد وسط مجرا یا وسط مجرا تشکیل میشه؟؟؟
اگر در دیواره تشکیل بشه خب توضیح های استارتر درسته که طبق کتاب شکل هم که اسپرماتید از دیواره میاد بیرون بعد میگه اسپرم درسته -
Elham Hoseni اسپرم در داخل دیواره تشمیل میشه میاد وسط مجرا یا وسط مجرا تشکیل میشه؟؟؟
اگر در دیواره تشکیل بشه خب توضیح های استارتر درسته که طبق کتاب شکل هم که اسپرماتید از دیواره میاد بیرون بعد میگه اسپرم درستهMahan Xodayi 2
اولین جایی که اسم از اسپرم برده شده هنگام حرکت اسپرماتید ها به سمت وسط لوله و تمایز آنها هست -
Mahan Xodayi 2
اولین جایی که اسم از اسپرم برده شده هنگام حرکت اسپرماتید ها به سمت وسط لوله و تمایز آنها هستElham Hoseni

بببینید اصلا در دیواره اسمی از اسپرم نیست -
Elham Hoseni

بببینید اصلا در دیواره اسمی از اسپرم نیستMahan Xodayi 2
بله درسته منم در مورد دیواره و وجود اسپرم درش صحبتی نکردم -
Mahan Xodayi 2
بله درسته منم در مورد دیواره و وجود اسپرم درش صحبتی نکردمElham Hoseni خب پس اسپرم در دیواره دیده نمیشه؟؟؟؟ من دیدم گاها این جمله رو بکار میبرن
-
سلام دوستان
منظور از وارد شدن چیه؟

Sara_R سلام دوست عزیز جمله غلطه از یک منظر اونم اینکه بجای اسپرم اگر اسپرم ماتید میگفت درست بود چون اصلا در دیواره اسپرم بر اسپرم نیست طبق شکل کتاب
-
سلام دوستان
منظور از وارد شدن چیه؟

Sara_R
به صورت دقیق شکلی که ارسال کردن منبع این جمله از کتاب تستتون هست اسپرم های بالغ در مرکز لوله اسپرم ساز آزاد می شوند و به مجرای لوله وارد می شود و اگر منظور کتابتون دقیق همین باشه جمله درستی هست -
Sara_R
به صورت دقیق شکلی که ارسال کردن منبع این جمله از کتاب تستتون هست اسپرم های بالغ در مرکز لوله اسپرم ساز آزاد می شوند و به مجرای لوله وارد می شود و اگر منظور کتابتون دقیق همین باشه جمله درستی هستElham Hoseni ببخشید چرا میگید درسته؟؟خب اون دم سر تنه که داره از دیواره بیرون میاد کتاب گفته اسپرماتید هستش و وقتی کامل از دیواره جدا شده واژه اسپرم رو بکار برده
-
Elham Hoseni ببخشید چرا میگید درسته؟؟خب اون دم سر تنه که داره از دیواره بیرون میاد کتاب گفته اسپرماتید هستش و وقتی کامل از دیواره جدا شده واژه اسپرم رو بکار برده
Mahan Xodayi 2

فکر کنم این شکل برای جواب سوال شما کمک کننده باشه کتاب ذکر کرده ضمن حرکت اسپرماکس به وسط لوله دچار تمایز میشه و تبدیل به اسپرم میشه صرفا هنگام جدا شدن اسم اسپرم رو به کار نبرده و در حین رو ذکر کرده -
Mahan Xodayi 2

فکر کنم این شکل برای جواب سوال شما کمک کننده باشه کتاب ذکر کرده ضمن حرکت اسپرماکس به وسط لوله دچار تمایز میشه و تبدیل به اسپرم میشه صرفا هنگام جدا شدن اسم اسپرم رو به کار نبرده و در حین رو ذکر کردهElham Hoseni متوجه شدم ممنون🌹
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
@سینا-0 مگه تو دیواره اسپرم ساخته میشه؟
-
سلام دوستان
منظور از وارد شدن چیه؟

Elham Hoseni
Mahan Xodayi 2
ممنون دوستان
حس میکنم نمیفهمم😶
طبق اون شکله اصن اسپرم کجا بوده که الان داره وارد میشه؟
مگه اصن اسپرم تو لوله اسپرم ساز حرکت میکنه؟
مگه اسپرم همون وسط ساخته نمیشه؟ -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
Sara_R
خیلی مطمئن نیستم ولی به خاطر این که کتاب دقیقا همین جمله رو گفته ، مجبوریم بپذیریم و وا بدیم
متن :تمایز زامه ها در دیواره لوله از خارج به سمت وسط لوله انجام
میشود.
.@سینا-0 میشه طبق شکل کتابمون دیواره رو نشون بدید کجاس؟
حس میکنم تشخیص دیواره و مجرا رو نمتونم بدم😂 -
@سینا-0 میشه طبق شکل کتابمون دیواره رو نشون بدید کجاس؟
حس میکنم تشخیص دیواره و مجرا رو نمتونم بدم😂 -
Elham Hoseni
Mahan Xodayi 2
ممنون دوستان
حس میکنم نمیفهمم😶
طبق اون شکله اصن اسپرم کجا بوده که الان داره وارد میشه؟
مگه اصن اسپرم تو لوله اسپرم ساز حرکت میکنه؟
مگه اسپرم همون وسط ساخته نمیشه؟Elham Hoseni
Mahan Xodayi 2
ممنون دوستان
حس میکنم نمیفهمم😶
طبق اون شکله اصن اسپرم کجا بوده که الان داره وارد میشه؟طبق کتاب و گفته های خانوم حسینی که اسپرم در دیواره ساخته میشه و بعد به وسط مجرا وارد میشه
مگه اصن اسپرم تو لوله اسپرم ساز حرکت میکنه؟نه اصلا اسپرم حرکتی نداره منتها شکل رو نگا کنید در اثر تقسیمات و تمایز ها انگار یاخته های حاصل هم دیگه رو هل میدن به سمت وسط مجرا به این میگن حرکت
مگه اسپرم همون وسط ساخته نمیشه؟ -
Sara_R

۱. اسپرم تو دیواره ساخته میشه، طبق مراحلی که کتاب تو متن و شکل نشون داده (قرمزه).
۲. بعد از ساخته شدن، اولین قسمتیش که از دیواره خارج میشه و وارد مجرا میشه دم هست، از عقب هست نه از سر و از جلو (آبیه). نکتهای که عکسشو از کتاب گذاشتی اینه.
۳. تو مجرا به روشی که تو کتاب نیومده و به ما ربطی نداره، حرکت میکنه و به سمت اپیدیدیم میره (سبزه)