راه ابریشم زبان
-
fatemeh k 0 مطمئن باشید میرسید
yasaman yazdani متشکرم عزیز ان شالله که برسم
-
fatemeh k 0 سلام دوست عزیز بله ختما می رسید چون فیلم های اموزش کم و کامل هستند و حتما حتما پیله هارا ببنید و به نظرم با زدن تست های اموزشی و یا کنکورچه ها به تسلط کامل خواهید رسید اصلا اصلا نگران نباشید کاملا همراه بشید بهتون قول میدم که حتما حتما می توانید ببینید و به درصد خیلی خوب هم برسید فقط برنامه ریزی کاملی هم کنید امیدوارم که موفق باشید
arthur morgan ممنونم ازتون شما هم موفق باشید
-
فقط یه سوال دوستان،پیله ها رو که دیدم فرسنگ به فرسنگ پیش برم یا اول همه درسنامه رو تموم کنم بعد برگردم تست ها رو بزنم؟!
و اینکه سطح سوالای کنکورچه چطور هست هم تراز با قلمچیه یا آسون تره؟! -
فقط یه سوال دوستان،پیله ها رو که دیدم فرسنگ به فرسنگ پیش برم یا اول همه درسنامه رو تموم کنم بعد برگردم تست ها رو بزنم؟!
و اینکه سطح سوالای کنکورچه چطور هست هم تراز با قلمچیه یا آسون تره؟!fatemeh k 0 در راه ابریشم زبان گفته است:
و اینکه سطح سوالای کنکورچه چطور هست هم تراز با قلمچیه یا آسون تره؟! -
fatemeh k 0 در راه ابریشم زبان گفته است:
و اینکه سطح سوالای کنکورچه چطور هست هم تراز با قلمچیه یا آسون تره؟!fatemeh k 0 به نظرم فرسنگ به فرسنگ برید ولی حالا چون وقت کم هست کنکورچه هارا هر سه تاش را بزنید توی هر فرسنگه که مباحثا کامل براتون جا بیفته و سطح کنکورچه ها خیلی خوبه خیلی استاندارد هست
-
fatemeh k 0 به نظرم فرسنگ به فرسنگ برید ولی حالا چون وقت کم هست کنکورچه هارا هر سه تاش را بزنید توی هر فرسنگه که مباحثا کامل براتون جا بیفته و سطح کنکورچه ها خیلی خوبه خیلی استاندارد هست
arthur morgan خیلی ممنون لطف کردید
ببخشید کسی جواب نداد شما رو تگ کردم -
arthur morgan خیلی ممنون لطف کردید
ببخشید کسی جواب نداد شما رو تگ کردمfatemeh k 0 نه بابا وظیفه است منم ببخشید ندیدم هر وقت دوست داشتید تگم کنید اگر در توانم باشه حتما جوابتون میدم
اینم دیگه نگید بگید قلبم میشکنه
-
سلام دوستان
من راه ابریشم زبان رو تهیه کردم میخواستم ببینم تو این مدت میرسم بخونم و به درصد خوبی برسم
سطح زبانم متوسط و تقریبا خوبه...
بچه هایی که تا الان استفاده کردید چطور بوده
اگه بخوام شروع کنم اولویت با کدوم بخش و تست ها است؟!fatemeh k 0
سلام
فرسنگ به فرسنگ بهتره بنظرم، بازم هرجور خودت میدونی
ولی برای تست ها به گفته خودشون اول آموزشی هارو بزن، بعد 3 تا کنکورچه و بعد از اون اگر وقت اضاف اوردی برو سراغ تسلط -
fatemeh k 0 نه بابا وظیفه است منم ببخشید ندیدم هر وقت دوست داشتید تگم کنید اگر در توانم باشه حتما جوابتون میدم
اینم دیگه نگید بگید قلبم میشکنه
arthur morgan ممنونم ازتون
-
fatemeh k 0
سلام
فرسنگ به فرسنگ بهتره بنظرم، بازم هرجور خودت میدونی
ولی برای تست ها به گفته خودشون اول آموزشی هارو بزن، بعد 3 تا کنکورچه و بعد از اون اگر وقت اضاف اوردی برو سراغ تسلطSarah Ghanaatiyan ممنون عزیز پس همینطور پیش میرم
-
Sarah Ghanaatiyan ممنون عزیز پس همینطور پیش میرم
fatemeh k 0 در راه ابریشم زبان گفته است:
Sarah Ghanaatiyan ممنون عزیز پس همینطور پیش میرم
-
کساییکه راه ابریشم استفاده میکنید تا چه حد راضی هستید؟
میشه یه توضیحی بدید -
کساییکه راه ابریشم استفاده میکنید تا چه حد راضی هستید؟
میشه یه توضیحی بدیدAli Eezedi سلام راه ابریشم خیلی خوبه همه محتوا را داره کامل کامل با تست و درسنامه و فیلم تحلیل و پیش ازمون و پس ازمون یکمی بعضی محتوا دیر منتشر میشه ولی درکل راضی هستم خودم برنامه هم میدن که البته خامه باید شخصی سازی بشه با بودجه بندی فرسنگ ها کنکورچه هم داره توی هر فرسنگی سه تا که کل اون فرسنگ را می بنده در کل من خودم خیلی راضی بودم تازه فیلم های مشاوره ای هم داره که البته مدت زیادی هست که نزدن