نام گذاری ترکیب ها
-
سلام وقت بخیر
من تو نام گذاری ترکیب ها به مشکل برخوردم🙁
یعنی خود داستان رو نفهمیدم اصلا -
سلام وقت بخیر
یعنی خود داستان رو نفهمیدم اصلاGharibe Gomnam درود
کدوم ترکیبا؟ مولکولی؟یونی؟آلی؟
. -
سلام وقت بخیر
یعنی خود داستان رو نفهمیدم اصلاGharibe Gomnam در ترکیبات یونی؟یا مولکولی؟یا الکان ها و خانواده هیدروکربنها؟
-
Gharibe Gomnam درود
کدوم ترکیبا؟ مولکولی؟یونی؟آلی؟
.@سینا-0
نام گذاری فلزات -
ما تو دهم یه دونه بیشتر نداشتیم که
چقدر زیاد😂
قلبم ریخت -
@سینا-0
نام گذاری فلزاتGharibe Gomnam
یعنی مثل آهن 2 یا 3 مثبت و مس 1 یا 2 مثبت؟
. -
اکسید های فلزی نام گذاری اونا
-
Gharibe Gomnam
یعنی مثل آهن 2 یا 3 مثبت و مس 1 یا 2 مثبت؟
.@سینا-0
بله -
@سینا-0
بلهGharibe Gomnam
باید حفظ کنید
یه جدولی دارم براتون میفرستم
. -
که تو روش نام گذاری هم گفتن که
باید ابتدا نام کاتیون سپس درون پرانتز بار کاتیون به صورت اعداد رومی و درانتها نام یا ریشهی آنیون + ید استفاده میکنیم -
ما تو دهم یه دونه بیشتر نداشتیم که
چقدر زیاد😂
قلبم ریختGharibe Gomnam اهان خب ببینید در ترکیبات یونی برای فلزات اگر که یکی یون تشکیل می دهند باید که خود فلز را اول بنویسید یعنی همون کاتیون و بعد انیون که همون نافلز هست ولی اگر که چندتا یون تشکیل می دهند باید در نوشتن اسمش از حروف یونانی استفاده کنید تا بفمیم که کدوم یون منظورمون هست مثال:
مس(۱۱)اکسید:cuo
-
Gharibe Gomnam
باید حفظ کنید
یه جدولی دارم براتون میفرستم
.@سینا-0
بله میدونم باید حفظ کنیم
ولی خب اول باید بفهمیم که دقیقا چرا اینجوری نام گذاری شده یعنی روش تشریحیش رو😕 -
یه لحـظه من یه عکس بفرستم
-
مثلا برای cu2o استاد گفتن که یک برای cu هست و همینطور مثالها
-
Gharibe Gomnam خب دیگه اینجا یکی الکترون از دست میده ولی بعضی جاها دوتا باید موقع نوشتنش بگید در اینجا مس(۱)اکسید البته با عدد یونانی
-

این عکس کتابه
که صفحه بعد هم اعداد یونانی رو اوردن -

این عکس کتابه
که صفحه بعد هم اعداد یونانی رو اوردنGharibe Gomnam خب دیگه الان اینجا مثلا منیزیم چیزی جلوش نیست چون فقط یکی یون تشکیل میده ولی اهن مثلا دوتا یون که باید با توجه به تعداد الکترونی که از دست میده عدد یونانی را نوشت جلوی اهن
-
Gharibe Gomnam
برای این فلزاتی که چن نوع کاتیون میتونن داشته باشن ، اول که حفظ میکنید همشو ، بعد باتوجه به آنیون ، تعیین میکنین که کتیون چن مثبته ، چون دیگه آنیونی نداریم که چند نوع بار بتونه داشته باشه
خیلی قاعده سختی نداره ، اول بار هارو حفظ کنید ، بعد باتوجه به آنیون ، نوع بار کاتیون رو تعیین کنین
. -
Gharibe Gomnam
برای این فلزاتی که چن نوع کاتیون میتونن داشته باشن ، اول که حفظ میکنید همشو ، بعد باتوجه به آنیون ، تعیین میکنین که کتیون چن مثبته ، چون دیگه آنیونی نداریم که چند نوع بار بتونه داشته باشه
خیلی قاعده سختی نداره ، اول بار هارو حفظ کنید ، بعد باتوجه به آنیون ، نوع بار کاتیون رو تعیین کنین
.@سینا-0
حقیقتش جدولی که معلممون فرستاده خییییلی زیاده
۵۰ ۶۰ تا هست حداقلش
همه رو اخه چجوری حفظ کنیم😐 -
لازم نیست که همش را حفظ باشید چندتاش مثل اهن و مس و اینا را حفظ باشید سر تست یا میدن یا تست را یک طوری میدن که میشه فهمید چیه