ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء)
-
@M-an
سلام خداقوت
میشه بگید که اسامی دبیران رو کی اعلام میکنید؟؟ -
کد تخفیف کی ارسال میشه؟
-
من الان بین سه موسسه موندم برای جمع بندی عید آلا هم هنوز هیچی نگفته.
اما بهتره عجله نکنیم که محصول کاملی رو بتونن ارائه بدن -
@M-an در ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء) گفته است:
حسن نیسی
سلام نه فعلا به صورت پک هستاسامی دبیرا کی اعلام میشه؟ چون باید بدونیم کیاهستن بعد خرید کنیم،لطفا اطلاع رسانی کنید سریع تر
-
کد تخفیف کی ارسال میشه؟
@آرمان-میرانی
@M-an -
بچه ها حتما صفحه تفتان رو مطالعه کنید
ویژگی های جدید تفتان رو اونجا گفتیمو یک نکته دیگه اگه از سال های قبل آلایی هستین که همه تون میدونید آلاء تو انتخاب دبیر دقت بالایی داره، پس مطمئن باشید دبیرهای جدیدی هم که قراره تفتان رو خدمتتون ارائه بدن دبیرهای فوق العاده ای هستن از این مورد نگران نباشید
اسامی دبیرها هم خیلی زود اعلام میشهکدتخفیف راه ابریشمی ها هم تا فردا ارسال میشه، پس اگه راه ابریشمی هستین فعلا تهیه نکنید تا با کد تخفیف تهیه کنید
-
ویژگی های جدید تفتان رو اونجا گفتیمو یک نکته دیگه اگه از سال های قبل آلایی هستین که همه تون میدونید آلاء تو انتخاب دبیر دقت بالایی داره، پس مطمئن باشید دبیرهای جدیدی هم که قراره تفتان رو خدمتتون ارائه بدن دبیرهای فوق العاده ای هستن از این مورد نگران نباشید
اسامی دبیرها هم خیلی زود اعلام میشهکدتخفیف راه ابریشمی ها هم تا فردا ارسال میشه، پس اگه راه ابریشمی هستین فعلا تهیه نکنید تا با کد تخفیف تهیه کنید
@M-an تخفیفی که برای راه ابریشمی ها هست رو برای دوره قبل تفتان هم میشه برای خرید استفاده کرد؟اخه یه درس هایی ضبط جدید اش ساعت اش خیلی کم شده
-
@M-an ببخشید دوره کامل کامل ضبط شده آخه عمومیا رو که تابستون گرفتیم
-
@Fatemeh_Baghaee
سلام سلامت باشید
نه اگه از پارسال هم استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد تغییرات کتاب ها رو فقط چک کنید
شما حتی از خلاصه درس های خودتون هم می تونید استفاده کنید
ما تو تفتان هدفمون این هست در بازه زمانی عید با یک منبع عالی بتونید پایه رو جمع بندی و مرور کنیدتفتان امسال نسبت به پارسال تغییرات زیادی داره به لحاظ سبک و روش و مرورها
تفتان جدید به صورت پک کامل هست و تخفیف ها هم برای پک هست
@M-an سلام...مثل پارسال مشاوره هم داره؟
-
@M-an تخفیفی که برای راه ابریشمی ها هست رو برای دوره قبل تفتان هم میشه برای خرید استفاده کرد؟اخه یه درس هایی ضبط جدید اش ساعت اش خیلی کم شده
-
-
@M-an ببخشید دوره کامل کامل ضبط شده آخه عمومیا رو که تابستون گرفتیم
-
آلا جان در رابطه با فروش یکجا و بدون اپشن تک درس تفتان
اگر شعار شما عدالت اموزشیه ... غالب کردن کل پک به دانش اموزی که فقط چند درس خاص رو میخواد با این شعار در تضاده..یا شعار مجموعه رو تغییر بدید یا اینکه یک فروش منطقی داشته باشید...البته این حق رو به الا میدیم که به فکر سود باشه برای ادامه راهش ولی نه به قیمت همسو شدن با موسسه های کثیف کنکوری...میدونم غر زدن چیزی رو درست نمیکنه و باید پیشنهاد داد....
پیشنهاد من اینه که هم پک باشه و هم تک تک ولی قاعدتا قیمت دروس تک به تک باید بیشتر از پک کامل باشه طبق قانون فروش عمده
@M-an
monirs
Arshia Yazdian
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تفتانی-ها -
Marzieh Abouei
اونایی که قبلا گرفتین برای سال قبل بوده، تفتان ۱۴۰۱ کامل جدید و ضبط جدید هست@M-an ببخشید کد تخفیف ابریشمیا چند در صده؟ لیست دبیرا رو کِی میگید
-
اگر شعار شما عدالت اموزشیه ... غالب کردن کل پک به دانش اموزی که فقط چند درس خاص رو میخواد با این شعار در تضاده..یا شعار مجموعه رو تغییر بدید یا اینکه یک فروش منطقی داشته باشید...البته این حق رو به الا میدیم که به فکر سود باشه برای ادامه راهش ولی نه به قیمت همسو شدن با موسسه های کثیف کنکوری...میدونم غر زدن چیزی رو درست نمیکنه و باید پیشنهاد داد....
پیشنهاد من اینه که هم پک باشه و هم تک تک ولی قاعدتا قیمت دروس تک به تک باید بیشتر از پک کامل باشه طبق قانون فروش عمده
@M-an
monirs
Arshia Yazdian
@تفتانی-هاamirhossein azizi منظورم اینه مثلا اگه قیمت دینی تو پک ۱۰۰ تومنه توی قسمت تک درس بشه ۱۴۰ (قیمت ها الکی است
)
-
@M-an
monirs
Arshia Yazdian
@تفتانی-هاamirhossein azizi اینجا کل پک تازه بدون تخفیف ۱ میلیون هست که اندازه ۸ جلسه کلاس نکته و تست زبان کیاسالار هست. خود دانی یعنی اونجا بالای ۱۵ تومن قیمت پکه
-
@M-an خوب وقتی من دوره قبل تفتان رو میخوام چیکار کنم؟
-
اگه امكانش هست لطفا خريد درس به درس رو فعال كنيد
چون من درس هاي عمومي رو دارم واين كه دوباره براش پول بدم جاي سوال داره !هرچند تغييرات داده باشيد
monirs -
کی از دبیرای تفتان رونمایی می کنید بلاخره ما باید بدونیم دبیرا چه کسانی هستن
-
۵ روز تا شروع همایش مونده و فکر کنم همه بچه ها گفتن لیست دبیر هارو بگین. ما هم تصمیم شما رو قبول داریم فقط بدونیم چه دبیر هایی هستن
@راه-ابریشمی-ها-زیست @تفتانی-ها sohrab
@M-an