یاخته های فولیکولی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
۲ تا سوال از این عکس دارم

اون دوجایی که آبی کردم و ببینید۱. مگه لقاح در ابتدای لوله فالوپ نیس؟ چرا گفته انتها؟

۲.یاخته های فولیکولی مگه پروژسترون هم ترشح میکنن؟
کتاب حرفی ازش زده؟Sara_R انتهای فالوپ زوائد انگشت مانند داره که لقاح انجام میشه
-
سلام دوستان

اون دوجایی که آبی کردم و ببینید۱. مگه لقاح در ابتدای لوله فالوپ نیس؟ چرا گفته انتها؟

کتاب حرفی ازش زده؟Sara_R درود
لقاح در ابتدای لوله فالوپ نیست ، اینو قطعی میگم
لقاح همون وسطا نزدیک به انتهاست ، انتها هم بگیرین درسته
وقتی جسم زرد تشکیل میشه ، یاخته های فولیکولی پروژسترون و استروژنو باهم ترشح میکنن ، البته بهتره که تو این مرحله بهشون بگیم یاخته های جسم زردی نه فولیکولی
. -
Sara_R انتهای فالوپ زوائد انگشت مانند داره که لقاح انجام میشه
Asmaa Kianii اها اون انتهاشه😂
من فک کردم اونطرف که به رحم وصله انتهاشه 😁
ممنونم🌸 -
سلام دوستان

کتاب حرفی ازش زده؟Sara_R
سلام
سوال اولت رو خوب متوجه نشدم
اما سوال دوم :در دوره فولیکولی اصلا از غدد جنسی ترشح پروژسترون نداریم و پروژسترون موجود در خون از بخش قشری غده فوق کلیه میاد
اما بعد در دوره لوتئال جسم زرد پروژسترون ترشح میکنن
جسم زرد هم که خب از یاخته های باقی مونده فولیکول تشکیل شده اما دیگه نباید بهشون یاخته های فولیکولی بگیم اما در واقع همونا هستن
امیدوارم متوجه شده باشی🌷 -
Sara_R درود
لقاح در ابتدای لوله فالوپ نیست ، اینو قطعی میگم
لقاح همون وسطا نزدیک به انتهاست ، انتها هم بگیرین درسته
وقتی جسم زرد تشکیل میشه ، یاخته های فولیکولی پروژسترون و استروژنو باهم ترشح میکنن ، البته بهتره که تو این مرحله بهشون بگیم یاخته های جسم زردی نه فولیکولی
.@سینا-0 اوهوم بله من ابتدا انتهارو جا به جا گرفتم😶
یعنی اگه تو یه تست بگه یاخته های فولیکولی ترشح پروژسترون دارن درست میگیرید؟
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R
سلام
سوال اولت رو خوب متوجه نشدم
اما سوال دوم :در دوره فولیکولی اصلا از غدد جنسی ترشح پروژسترون نداریم و پروژسترون موجود در خون از بخش قشری غده فوق کلیه میاد
اما بعد در دوره لوتئال جسم زرد پروژسترون ترشح میکنن
جسم زرد هم که خب از یاخته های باقی مونده فولیکول تشکیل شده اما دیگه نباید بهشون یاخته های فولیکولی بگیم اما در واقع همونا هستن
امیدوارم متوجه شده باشی🌷Leyla Karbalee تشکر🌸🌸
-
Asmaa Kianii اها اون انتهاشه😂
من فک کردم اونطرف که به رحم وصله انتهاشه 😁
ممنونم🌸Sara_R خواهش:cherry_blossom: :face_with_hand_over_mouth:
-
@سینا-0 اوهوم بله من ابتدا انتهارو جا به جا گرفتم😶
Sara_R
بسته به اینکه در کدوم مرحله باشه بله می تونیم درست بگیریم که این مرحله هم همان جسم زرد هست -
@سینا-0 اوهوم بله من ابتدا انتهارو جا به جا گرفتم😶
Sara_R
اصلا نمیزنم اون تستو :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: البته اول سعی میکنم با رد گزینه ببینم به جایی نمیرسم ، اگر اونم نشد ، دیگه نمیزنم
آخه بعضی تستا میگن اینا همون یاخته های فولیکولین پس درسته ، بعضیا هم میگن نه ، جسم زرد تشکیل شده پس فولیکولی نیستن
. -
Sara_R
بسته به اینکه در کدوم مرحله باشه بله می تونیم درست بگیریم که این مرحله هم همان جسم زرد هستElham Hoseni ممنونم🌸🌸
-
Sara_R
اصلا نمیزنم اون تستو :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: البته اول سعی میکنم با رد گزینه ببینم به جایی نمیرسم ، اگر اونم نشد ، دیگه نمیزنم
آخه بعضی تستا میگن اینا همون یاخته های فولیکولین پس درسته ، بعضیا هم میگن نه ، جسم زرد تشکیل شده پس فولیکولی نیستن
.@سینا-0 ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as unsolved on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on