درخواست برای موجود کردن دروس تک درس تفتان۱۴۰۱
-
سلام
در پاسخ به دوستانتون هم گفتم، نظرات شما آلایی ها رو می خونیم و تصمیم می گیریم.بله حتما پک کامل بهتون کمک بیشتری می کنه چون می تونید کامل با برنامه اردو پیش بیایین و همه درس ها رو باهم جلو ببرین.
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an
قطعا قطعا قطعا قطعا تک درس رو هم اضافه کنید -
-
سلام
در پاسخ به دوستانتون هم گفتم، نظرات شما آلایی ها رو می خونیم و تصمیم می گیریم.بله حتما پک کامل بهتون کمک بیشتری می کنه چون می تونید کامل با برنامه اردو پیش بیایین و همه درس ها رو باهم جلو ببرین.
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an و این که الن دیگ تفتان های پارسال موجود نمیشن
مثلا اقای رضایی بقا یا علیمراادی
مایی ک ابریشم باهاشون داشتیم دوست داشتیم جمع بندی عیدمون هم با اونا باشه
ن که دوباره بخوایم سبک و روش عوض کنیماگر امکانش هست اگر حدقال تفتانای امسالو تک درس نمیکنید پارسالیارو رو سایت موجود کنید
من ب شخصه نگرفتم تا حالا مثلا عید تخفیف بخورن پارسالیا
بعد یهو دیدم برداشته شدن -
@M-an من فکر میکنم فعلا نامشخص بودن دبیرا یکم بچه هارو نگران کرده که نکنه با دبیرا ارتباط نگیرن...برا همین میخوان تک درس بشه که با اگاهی از معلما و ... اردو رو شرکت کنن
amirhossein azizi
دقیقا
@M-an جسارتا نام دبیرها رو کی اعلام می کنید؟
حداقل به بچه هایی که تو آلاخونه هستند بگید -
سلام لطفاً تک درس باشه
-
سلام
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an یا پک عمومی بذارید یا تک درس
-
@M-an سلام خسته نباشید انشالله همیشه شاهد پیشرفت الا و الایی ها باشیم ```
چند تا پیشنهاد تک درس موجود بکنین تفتان های جدید رو چون خیلی ها فقط یه درس نیاز دارن دیگه تو این وضع اقتصادی نیاز نباشه چه لزومی داره پک بخره
تفتان های قبلی رو یا مثل کار هایی که قبلا با همایش طلایی کردین یا 5+1 انجام دادین بکنین یا فعالش کنین که بتونن بخرن اونایی که مال قبل رو می خوان مثل دینی تفتان سال پیش که طرفدار زیاد داره به خاطر راه ابریشم -
سلام
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an
سلام
100 درصد باهاتون موافقم
من راه ابریشمی هستم و قبلا پک عمومی تفتان رو تهیه کردم الان اگه بخوام پک کامل تفتان رو بگیرم دروس عمومی هم جزوش میشه و درواقع من 2 بار دروس عمومی رو گرفتم
لطفا یدونه پک اختصاصی هم موجود کنید ممنونم -
سلام...گفتید که ممکنه باتوجه به بازخورد های الاخونه دروس تک تک تفتان رو موجود کنین...این تاپیک رو زدم که این درخواست رو اعلام کنم
البته میدونیم که این کار الا برای این بوده که این منظور رو برسونه که این پک کامل تفتانه که میتونه مفید باشه ولی بنظرم موجود کردن تک درس تفتان احترام به دانش اموزان الاییه(مخصوصا راه ابریشمی ها که تفتان عمومیو تو تابستون تهیه کردن)
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تفتانی-ها
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401amirhossein azizi بله کاملا درست میگید
-
سلام
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an سلام خسته نباشید کی نام دبیران رو اعلام می کنید مگه تفتان در حال ضبط نیس پس چرا انقدر سری آلا رفتار میکنه قطعا الا درجه یکه ولی ما حق داریم بدونیم اسم دبیرای محصولات چیه
-
نظر من هم تك درس كردن هست
-
سلام
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an نظر من هم تک درس کردن هست
مثلا یک نفری همه ی درس ها رو با خلاصه نویسی هاش می تونه جمع کنه ولی مثلا زیست رو می خواد با استاد جمع بندی کنه
بالاخره اون فرد باید بتونه تک درس خریداری بکنه -
سلام بله اگر تک درس بشه خرید خیلی خوبه
-
سلام...گفتید که ممکنه باتوجه به بازخورد های الاخونه دروس تک تک تفتان رو موجود کنین...این تاپیک رو زدم که این درخواست رو اعلام کنم
البته میدونیم که این کار الا برای این بوده که این منظور رو برسونه که این پک کامل تفتانه که میتونه مفید باشه ولی بنظرم موجود کردن تک درس تفتان احترام به دانش اموزان الاییه(مخصوصا راه ابریشمی ها که تفتان عمومیو تو تابستون تهیه کردن)
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تفتانی-ها
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401amirhossein azizi کاملا صحیح
-
سلام
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an اگه امکانش هست پک اختصاصی و عمومی تفکیک بشه چون واقعا نیازی به عمومی ها بنده ندارم نظر دوستانم محترمه
-
سلام به نظر من اگه هم تک درس باشه وهم معلم ها معلوم باشند خیلی بهتره
-
من هم موافق بودن تک درسم و اینکه دبیرها مشخص باشن
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
منم موافقم لطفا دروس رو تفكيك كنيد تا كسايي كه رشتشون انسانيه و فقط دروس عمومي رو ميخوان هم استفاده كنند و با استادان راه ابريشم باشه للللللطططفااااا