درخواست برای موجود کردن دروس تک درس تفتان۱۴۰۱
-
سلام
در پاسخ به دوستانتون هم گفتم، نظرات شما آلایی ها رو می خونیم و تصمیم می گیریم.بله حتما پک کامل بهتون کمک بیشتری می کنه چون می تونید کامل با برنامه اردو پیش بیایین و همه درس ها رو باهم جلو ببرین.
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an سلام خسته نباشید کی نام دبیران رو اعلام می کنید مگه تفتان در حال ضبط نیس پس چرا انقدر سری آلا رفتار میکنه قطعا الا درجه یکه ولی ما حق داریم بدونیم اسم دبیرای محصولات چیه
-
نظر من هم تك درس كردن هست
-
سلام
در پاسخ به دوستانتون هم گفتم، نظرات شما آلایی ها رو می خونیم و تصمیم می گیریم.بله حتما پک کامل بهتون کمک بیشتری می کنه چون می تونید کامل با برنامه اردو پیش بیایین و همه درس ها رو باهم جلو ببرین.
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an نظر من هم تک درس کردن هست
مثلا یک نفری همه ی درس ها رو با خلاصه نویسی هاش می تونه جمع کنه ولی مثلا زیست رو می خواد با استاد جمع بندی کنه
بالاخره اون فرد باید بتونه تک درس خریداری بکنه -
سلام بله اگر تک درس بشه خرید خیلی خوبه
-
سلام...گفتید که ممکنه باتوجه به بازخورد های الاخونه دروس تک تک تفتان رو موجود کنین...این تاپیک رو زدم که این درخواست رو اعلام کنم
البته میدونیم که این کار الا برای این بوده که این منظور رو برسونه که این پک کامل تفتانه که میتونه مفید باشه ولی بنظرم موجود کردن تک درس تفتان احترام به دانش اموزان الاییه(مخصوصا راه ابریشمی ها که تفتان عمومیو تو تابستون تهیه کردن)
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تفتانی-ها
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401amirhossein azizi کاملا صحیح
-
سلام
بچه ها شما نظرتون چیه؟
@M-an اگه امکانش هست پک اختصاصی و عمومی تفکیک بشه چون واقعا نیازی به عمومی ها بنده ندارم نظر دوستانم محترمه
-
سلام به نظر من اگه هم تک درس باشه وهم معلم ها معلوم باشند خیلی بهتره
-
من هم موافق بودن تک درسم و اینکه دبیرها مشخص باشن
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
منم موافقم لطفا دروس رو تفكيك كنيد تا كسايي كه رشتشون انسانيه و فقط دروس عمومي رو ميخوان هم استفاده كنند و با استادان راه ابريشم باشه للللللطططفااااا