تفتان برای راه ابریشمیها نیازه؟
-
@yeganeh-fallah
بعضی از درس ها هست
باید داخل گوگل سرچ کنی مثلا زبان تفتان و ... تفتان جداگونه من دیدم زبان عزتی و ادبیات حسین خانی و شیمی ۱ و۲ گودرزی و فیزیک فدایی فرد و زیست حاتمی که مال سال قبل هستن، اومد و فعال بود هنوز (شاید همینا رو هم تا چن روز دیگه غیر فعال کنن )
بقیه اش غیر فعال شدند .
اونایی که نسبت به یکی دو سال قبل ، تغییرات کمی داشتن میتونین از همینا هم استفاده کنین . ولی زیست رو بهتره نگیرید چون تغیرات زیاد داشته -
سلام این کد ویژه ی راه لبریشمی ها کجاست دقیقا ؟
-
سلام گفته بودن که پیامک میاد برامون ولی نیومده هنوز
-
این پست پاک شده!
-
سلام گفته بودن که پیامک میاد برامون ولی نیومده هنوز
bahar mohammadi 0
بله درسته ولی توی کانال تلگرام گفتن که کد تو قسمت vip منتشر شده
شما میدونی قسمت vip کجاست ؟ -
سلام این کد ویژه ی راه لبریشمی ها کجاست دقیقا ؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
bahar mohammadi 0
ایول
ممنون از شما
-
bahar mohammadi 0
ایول
ممنون از شما
Seyed Ali Kazemi خواهش میکنم
-
سلام بچه ها شبتون بخیر
نگران نباشید تو انتخاب دبیرا دقت بالایی صورت گرفته
و مثل همیشه محصول با بالاترین کیفیت دراختیارتون قرار میگیره -
@yeganeh-fallah فعلا محصول به صورت پک ارائه میشه
اما ما نظرات شما رو تو آلاخونه میخونیم و برای تک درس تصمیم میگیریم -
اما ما نظرات شما رو تو آلاخونه میخونیم و برای تک درس تصمیم میگیریمmaryam111 تقریبا نمیدونید کی اسامی معلم ها اعلام میشه?
-
سلام بچه ها شبتون بخیر
نگران نباشید تو انتخاب دبیرا دقت بالایی صورت گرفته
و مثل همیشه محصول با بالاترین کیفیت دراختیارتون قرار میگیرهmaryam111 خب چرا اسامیشون رو نمیگید ؟اگر دبیرا بهترین هستن این حقه دانش اموزه که بدونه دبیرا کین
سابقه و رزومشون چیه
مثل تمام موسسات دیگه -
اما ما نظرات شما رو تو آلاخونه میخونیم و برای تک درس تصمیم میگیریمmaryam111 خب مگه نظراتو ندیدید؟؟تقریبا من کسیو ندیدم که بگه تک درس نفروشید
با دانش اموزا رو راست باشید و از بلا تکلیفی درشون بیارید بدترین چیز الان بلاتکلیفیه...خیلی روراست بیاید بگید تفتان امسال فقط پکه معلم ها رم نمیگیم بهتون تا محصول بدستتون برسه
والله اگه ما اعتراضی کردیم چون حتما الا جور دیگه نمیتونسته عمل کنه ولی الان توی این فضای بلاتکلیفی هم وقت ما رو گرفته و هم سر شما رو شلوغ کرده
@M-an
sohrab -
سلام کسی اطلاع دار برنامه تفتان چه جوری و ساعات مطالعش چند ساعت و از چه ساعتی از روز شروع و چه ساعتی پایان می یابد و جزوهاش با فیلم ها مطابقت داره؟
-
سلام خدمت عوامل آلا
من توی این ۲ سال و نیمی که آلا رو شناختم و از محصولاتش استفاده کردم اولین باره میبینم که یه همایشی بدون اینکه اسم دبیرش مشخص باشه پیش فروش بشه
من تشکر میکنم از تخفیفی که به راه ابریشمیا داده شد بابت تفتان
و اینکه ما صحه میزاریم رو حرف شما که دبیرای آلا همیشه عالی هستن
ولی حق دانش آموز هست که اولین چیزی که راجع به یه محصول میفهمه دبیریه که میخواد باهاش پیش بیاد
آیا دلیل خاصی داره که سِکرِت بمونه؟
@M-an
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام خدمت عوامل آلا
من توی این ۲ سال و نیمی که آلا رو شناختم و از محصولاتش استفاده کردم اولین باره میبینم که یه همایشی بدون اینکه اسم دبیرش مشخص باشه پیش فروش بشه
من تشکر میکنم از تخفیفی که به راه ابریشمیا داده شد بابت تفتان
و اینکه ما صحه میزاریم رو حرف شما که دبیرای آلا همیشه عالی هستن
ولی حق دانش آموز هست که اولین چیزی که راجع به یه محصول میفهمه دبیریه که میخواد باهاش پیش بیاد
آیا دلیل خاصی داره که سِکرِت بمونه؟
@M-an
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسید حسین قربانی 1 موافقم باهاتون. چون ضبطش هم تموم شده و دبیری تغییر نمیکنه چیزی هم تا شروعش نمونده
-
آقا حرف همتون درسته، تفتان ک از شنبه شروع میشه، جا اینکه ذهنتونو درگیر کنید درستونو بخونید عقب نیوفتین، تا اون موقع مشخص شد بعد تصمیم بگیرین برای خریدش
-
تخفیف برای راه ابریشمی ها دادن ؟
-
تخفیف برای راه ابریشمی ها دادن ؟
Amir Babagoly آره ۷۰ درصد
-
جون هرکی دوست دارید بگید دبیران تفتان کیا هستند.