انسولین پلیمر سوال ساده
-
سلام
دوستان دو تست متفاوت و جواب متفاوت
انسولین پلیمری طبیعی هست یا خیر؟؟؟؟ -
سلام
دوستان دو تست متفاوت و جواب متفاوت
انسولین پلیمری طبیعی هست یا خیر؟؟؟؟Mahan Xodayi 2 درود
انسولین درشت مولکوله ولی پلیمر نیست
. -
M Mahan Xodayi 2 این موضوع را در حذف کرد
-
M Mahan Xodayi 2 این موضوع را در بازیابی کرد
-
Mahan Xodayi 2 درود
.@سینا-0 سلام نه گفتن پلیمره ها:///
-
Mahan Xodayi 2 درود
.@سینا-0 خیلی سبز گفته که اختلاف نظر هست سر پلیمر بودنش چون معتقدند مونور هاش فرق میکنه اینا ولی خب تهش گفته کتاب رو رفرنس قرار بدید و پلیمره::::///
-
-
@سینا-0 خیلی سبز گفته که اختلاف نظر هست سر پلیمر بودنش چون معتقدند مونور هاش فرق میکنه اینا ولی خب تهش گفته کتاب رو رفرنس قرار بدید و پلیمره::::///
Mahan Xodayi 2
تا جایی که دیدم ، کتاب نگفته که انسولین پلیمره ، فقط گفته بزرگه ،جرم مولیش زیاده و اتماش هم زیادن
ازینا که بگذریم ، شکل مولکول انسولین توی بیشتر بدانید اومده و همه مونومراش مثل هم نیستن ، بعضیاشون قرمزن ، بعضیا آبی و ... به همین جهت ، به نظر من پلیمر نیست
اما توی کتاب مبتکران هم مثل کتاب شما گفته انسولین ، پلیمره
منم پلیمر حساب میکنم ، انشالا که درسته
. -
Mahan Xodayi 2
تا جایی که دیدم ، کتاب نگفته که انسولین پلیمره ، فقط گفته بزرگه ،جرم مولیش زیاده و اتماش هم زیادن
ازینا که بگذریم ، شکل مولکول انسولین توی بیشتر بدانید اومده و همه مونومراش مثل هم نیستن ، بعضیاشون قرمزن ، بعضیا آبی و ... به همین جهت ، به نظر من پلیمر نیست
اما توی کتاب مبتکران هم مثل کتاب شما گفته انسولین ، پلیمره
منم پلیمر حساب میکنم ، انشالا که درسته
.@سینا-0 نه درسته اخه تستای قلم ویم پلیمر در نظر گرفته،به هر حال الان سپال من اینه انسولین پلیمر طبیعی هست دیگع؟؟ساختگی نیست که!!!!! ی تستی ساختگی زده بود میخاستم مطمئن بشم:(
-
@سینا-0 نه درسته اخه تستای قلم ویم پلیمر در نظر گرفته،به هر حال الان سپال من اینه انسولین پلیمر طبیعی هست دیگع؟؟ساختگی نیست که!!!!! ی تستی ساختگی زده بود میخاستم مطمئن بشم:(
Mahan Xodayi 2
100 درصد طبیعی
. -
Mahan Xodayi 2
100 درصد طبیعی
.@سینا-0 اهان پس اشکال از تسته بود ن من:/
اقا ممنون لطف کردی🌹🖤 -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on