فصل ۵ یازدهم دفاع اختصاصی
-
سلام عزیزان لطف میکنید این چند گزاره رو برام تحلیل کنید؟
- امکان ندارد که هر جایگاه اتصال پادگن در یک پادتن به دو میکروب مجاور برخورد کند.
۲) پروتئین های مکمل می توانند در فرایند التهاب به تکمیل کار پادتن ها کمک کنند.
۳) هر یاخته دفاع اختصاصی قدرت شناسایی یک نوع آنتی ژن خاص دارد.
۴) همه گلبول های سفید با هسته تک قسمتی که خارج از مغز استخوان ساخته می شوند قطعا دفاع اختصاصی دارند.
🙏🌹
-
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
ای که دستت می رسد کاری بکن😅
Elham Hoseni
@سینا-0 -
سلام عزیزان لطف میکنید این چند گزاره رو برام تحلیل کنید؟
- امکان ندارد که هر جایگاه اتصال پادگن در یک پادتن به دو میکروب مجاور برخورد کند.
۲) پروتئین های مکمل می توانند در فرایند التهاب به تکمیل کار پادتن ها کمک کنند.
۳) هر یاخته دفاع اختصاصی قدرت شناسایی یک نوع آنتی ژن خاص دارد.
۴) همه گلبول های سفید با هسته تک قسمتی که خارج از مغز استخوان ساخته می شوند قطعا دفاع اختصاصی دارند.
🙏🌹
@Mr-Wick درود
1 غلطه ، امکانش هست ، توی شکل کتاب میتونین پیداش کنین
2غلطه، در فرایند التهاب پادتنا کجا بودن که مکملا کارشونو تکمیل کنن
3غلطه،مثلا یاخته پادتن ساز نمیتونه آنتی ژن شناسایی کنه
4 رو فک کنم درسته، تک قسمتی که بیرون مغز استخوان ساخته میشه ،BوT خاطره ، پادتن ساز ، Tکشنده که توی دفاع اختصاصی نقش دارن ؛ اگر چیزی رو جا ننداخته باشم ، این عبارت ، احتمالا درست باشه
. -
@Mr-Wick درود
1 غلطه ، امکانش هست ، توی شکل کتاب میتونین پیداش کنین
2غلطه، در فرایند التهاب پادتنا کجا بودن که مکملا کارشونو تکمیل کنن
3غلطه،مثلا یاخته پادتن ساز نمیتونه آنتی ژن شناسایی کنه
4 رو فک کنم درسته، تک قسمتی که بیرون مغز استخوان ساخته میشه ،BوT خاطره ، پادتن ساز ، Tکشنده که توی دفاع اختصاصی نقش دارن ؛ اگر چیزی رو جا ننداخته باشم ، این عبارت ، احتمالا درست باشه
.@سینا-0 سلام سیناجان
ممنونم و خدارو شکر میکنم که یکی مثل خودمم پیدا شد که همه رو به حز گزینه ۳ غلط زده و من تنها نیستم😁😄دقیقا با تک به تک کلمه هات موافقم ولی غلط گرفته.
دقیقا منطق منم همینه ولی اینا اکثرشون برای ازمون قلم می باشد که اشتباه گرفته و توضیح هیچی نداده😶😑
الان چه بکنیم؟! -
سلام، گزینه ۳ حتما غلطه (بخاطر یاخته پلاسموسیت)، منم میگم فقط ۴ درسته
-
@سینا-0 سلام سیناجان
ممنونم و خدارو شکر میکنم که یکی مثل خودمم پیدا شد که همه رو به حز گزینه ۳ غلط زده و من تنها نیستم😁😄دقیقا با تک به تک کلمه هات موافقم ولی غلط گرفته.
دقیقا منطق منم همینه ولی اینا اکثرشون برای ازمون قلم می باشد که اشتباه گرفته و توضیح هیچی نداده😶😑
الان چه بکنیم؟!@Mr-Wick
یعنی از داخل خود آزمون این عبارتارو آوردی یا توی کتابای کانون بوده و نوشته مثلا این سوال برا فلان آزمونه؟
. -
@Mr-Wick
یعنی از داخل خود آزمون این عبارتارو آوردی یا توی کتابای کانون بوده و نوشته مثلا این سوال برا فلان آزمونه؟
.@سینا-0 از کتاب الگو برشون داشتم که نوشته قلم چی
پاشخنامه مالیده اکثرشونو
ولی برای بعضیا هم یه جوری نوشته که اصلا نمیفهممش -
@سینا-0 از کتاب الگو برشون داشتم که نوشته قلم چی
پاشخنامه مالیده اکثرشونو
ولی برای بعضیا هم یه جوری نوشته که اصلا نمیفهممش@Mr-Wick
پس پاسخنامشم بفرستین ، شاید یه چیزی داشته باشه که من نمیفهمم
. -

@سینا-0
بین دو خط ابی که مشخص کردم همونکه نوشته گزینه ۲ اونو بخونین
این برای گزاره اول هستش که گفته بود امکان ندارد....... -

@سینا-0این برای گزاره دوم هستش که گفته پروتئین های مکمل.....
-

@سینا-0
ببخشید یکم کثیف کاری شد اینم گرینه دوم رو ملاحظه کن
برای گزاره چهارم هستش اینم -

@سینا-0
بین دو خط ابی که مشخص کردم همونکه نوشته گزینه ۲ اونو بخونین
این برای گزاره اول هستش که گفته بود امکان ندارد.......@Mr-Wick
برای اولی توجیه شدم ، من کل پادگن رو در نظر گرفتم درحالیکه باید یک جایگاهشو در نظر میگرفتم
برای دومی فک کنم خودشم نفهمیده چیکار کرده ، قیمه هارو ریخته تو ماستا و اصن یه چیز عجیب و بی ربطی شده ؛ خب مکملا کار پادتنا رو تکمیل میکنن چه ربطی به التهاب داره؟ اینو توجیه نشدم
برای چهارمی هم به نظرم قانع کننده نیست .مگر اینکه بگیم پادتن ساز یا T کشنده یا سلولای خاطره ، گلبول سفید نیستن
این نظر من بود
موفق باشید
. -
@Mr-Wick
برای اولی توجیه شدم ، من کل پادگن رو در نظر گرفتم درحالیکه باید یک جایگاهشو در نظر میگرفتم
برای دومی فک کنم خودشم نفهمیده چیکار کرده ، قیمه هارو ریخته تو ماستا و اصن یه چیز عجیب و بی ربطی شده ؛ خب مکملا کار پادتنا رو تکمیل میکنن چه ربطی به التهاب داره؟ اینو توجیه نشدم
برای چهارمی هم به نظرم قانع کننده نیست .مگر اینکه بگیم پادتن ساز یا T کشنده یا سلولای خاطره ، گلبول سفید نیستن
این نظر من بود
موفق باشید
.@سینا-0
خب ببین در مورد اول که میگی قانع شدی ما تو روش به هم چسبیدن میبینیم که پادتن با هر جایگاه اتصالش به پادگن میتونه با جفت باکتریا اتصال داشته باشه
ممنونم از مشارکتتون. -
@سینا-0
خب ببین در مورد اول که میگی قانع شدی ما تو روش به هم چسبیدن میبینیم که پادتن با هر جایگاه اتصالش به پادگن میتونه با جفت باکتریا اتصال داشته باشه
ممنونم از مشارکتتون.@Mr-Wick
کل پادتن به دو پادگن متصل میشه ، اما هر جایگاه اتصالش فقط به یکی متصل میشه ، منظور سوالم همینه که از دو جایگاهی که پادتن داره ، هر کدومشون به یه پادگنی وصل میشن نه دوتا
. -
@Mr-Wick
کل پادتن به دو پادگن متصل میشه ، اما هر جایگاه اتصالش فقط به یکی متصل میشه ، منظور سوالم همینه که از دو جایگاهی که پادتن داره ، هر کدومشون به یه پادگنی وصل میشن نه دوتا
.@سینا-0 اووووووووو
اره گرفتم عحب حرکتی زده طراح -
@Mr-Wick
خیلی ریییییییز بود.
-
یه سوال، چطور ممکنه طراح تو گزاره دوم، پادتن رو جزو مبارزه کننده ها با التهاب در نظر بگیره؟ التهاب در کتاب کلا در بخش دفاع دوم غیراختصاصی اومده و حتی در شکل کاملی هم که داره، هیچ اشاره ای بهش نکرده،
-
یه سوال، چطور ممکنه طراح تو گزاره دوم، پادتن رو جزو مبارزه کننده ها با التهاب در نظر بگیره؟ التهاب در کتاب کلا در بخش دفاع دوم غیراختصاصی اومده و حتی در شکل کاملی هم که داره، هیچ اشاره ای بهش نکرده،
-
amin M 0 داداش ماهم تو همینش موندیم والله
اصن پاسخنامه هم متوجه نمیشم عکسشو فرستادم شما متوجه میشی به نکا بنداز توضیح بده@Mr-Wick به هر حال طراح سوالات هم اشتباه میکنند، من شخصا چنین گزاره ای رو تو کنکور غلط میگیرم!!