فصل ۵ یازدهم
-
@Kosar-Mortazavi اوه اوه
ببخشید من الان به کتاب رجوع کردم متوجه شدم که اشتباه از سمت من بوده اینجا کنار شکل ص۷۲ نوشته به یاخته های پادتن ساز تمایز می یابد که من اون به رومتوجهش نشدمممنونم لطف کردین
سپاس از وقتی که در اختیارمون گذاشتین.@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم گفته است:
@Kosar-Mortazavi اوه اوه
ببخشید من الان به کتاب رجوع کردم متوجه شدم که اشتباه از سمت من بوده اینجا کنار شکل ص۷۲ نوشته به یاخته های پادتن ساز تمایز می یابد که من اون به رومتوجهش نشدمممنونم لطف کردین
سپاس از وقتی که در اختیارمون گذاشتین.خواهش میکنم پیش میاد^^
کاری نکردم
موفق باشی✨ -
@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم گفته است:
@Kosar-Mortazavi اوه اوه
سپاس از وقتی که در اختیارمون گذاشتین.خواهش میکنم پیش میاد^^
کاری نکردم
موفق باشی✨@Kosar-Mortazavi ممنون همچنین
یه سئوال دیگه دارم میشه جوابشو بدین؟
همه گلبول های سفید با هسته تک قسمتی که خارج از مغز استخوان ساخته می شوند قطعا دفاع اختصاصی دارند.
درسته این؟ -
@Kosar-Mortazavi ممنون همچنین
همه گلبول های سفید با هسته تک قسمتی که خارج از مغز استخوان ساخته می شوند قطعا دفاع اختصاصی دارند.
درسته این؟@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم گفته است:
درسته این؟
من میگم غلطه چون اگر منظورش لنفوسیت T اون بیرون ساخته نمیشه بلکه بالغ میشه این یه نکته
بعدشم اینکه در دوران جنینی خارج از مغز استخوان ما گلبول سفید میسازیم طبق این متن پس یاخته کشنده طبیعی که یه نوع لنفوسیته و هسته تک قسمتی داره بیرون ساخته میشه ولی دفاع عمومیه
اگه نکته ای رو جا انداختم بگو لطفا -
@Mr-Wick در فصل ۵ یازدهم گفته است:
درسته این؟
من میگم غلطه چون اگر منظورش لنفوسیت T اون بیرون ساخته نمیشه بلکه بالغ میشه این یه نکته
بعدشم اینکه در دوران جنینی خارج از مغز استخوان ما گلبول سفید میسازیم طبق این متن پس یاخته کشنده طبیعی که یه نوع لنفوسیته و هسته تک قسمتی داره بیرون ساخته میشه ولی دفاع عمومیه
اگه نکته ای رو جا انداختم بگو لطفا@Kosar-Mortazavi
اووووووو اینو اصلا به ذهنم نرسید هعی میگفتم خدایا لنفوسیت بی و تی و خاطره هاشون هستن دیگه چرا غلط گرفته!یاخته کشنده طبیعی که یه نوع لنفوسیته و هسته تک قسمتی داره بیرون ساخته میشه ولی دفاع عمومیه
دستتون درد نکنه🙏خسته نباشید
شبتون بخیر🌹 -
M Mr. Wick has marked this topic as unsolved on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Kosar-Mortazavi
اووووووو اینو اصلا به ذهنم نرسید هعی میگفتم خدایا لنفوسیت بی و تی و خاطره هاشون هستن دیگه چرا غلط گرفته!یاخته کشنده طبیعی که یه نوع لنفوسیته و هسته تک قسمتی داره بیرون ساخته میشه ولی دفاع عمومیه
دستتون درد نکنه🙏خسته نباشید
شبتون بخیر🌹