مدرسه؟ خواب؟
-
سلام
حقیقتش وقتی میریم مدرسه ازاونور صبح اصلا نمیشه درس خوند فوقش یک ساعت
بعداز ظهر تا بیایم خونه میشه ۱
بعد مثلا امروز دوزنگ کامل ریاضی و فیزیک پشت هم داشتیم اونم زنگ دوم و سوم ؛ زنگ چهارمم عربی که اصلا اومدم خونه با اون ماسک سرم واقعا درد میکرد
خیلی واقعا ۵ساعت تمام با ماسک درداوره
نمیخواستم بخوابم
ولی سرم وحشتناک درد میکرد
یه یک ساعت مجبور شدم بخوابم
ولی اصلا بگیریم از ۳ شروع کنیم به درس خوند
هرکار میکنم اصلا نمیشه بیشتراز ۵ ساعت خوند
راهکاری ندارین؟
چیکارکنم؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
بچه-های-همخوانی -

-
-
من یه تایمی میرفتم کتابخونه، یعنی ۱۲ که از مدرسه میومدم ۱۲:۴۰ درسو شروع میکردم تا حدود ۶ بعدم تو خونه میشد درس خوند ولی من نمیخوندم یکی این
دومی اینکه صبح شما ۵ بیدار شین ۱ ساعت میشه درس خوند، ساعت ۳ تا ۱۱ شب هم میشه ۶ ساعت درآورد راحت خب عالیه
البته بگم اینو مشکلات بقیه برای ما راحت و قابل حله، به همین راحتی که من دارم میگم نیست چون خودمم عملیش نمیکنم خودتو زیاد اذیت نکن
-
@f-seif-0
@Zahra-hamrang
@Zahra-zahraii
arthur morgan
@danial-hosseiny
amir ahmadi
@سینا-0
Farhan Honar
fatemeh8181
@سمیه-صادقلو
علیرضا تمدنی -
تو سن شما ۶ساعت مداوم خیلیم خوبه
اما اگرم خواستی بیشتر بشه خب بابرنامه تا ۱۲ یا۱ شب میشه بیشترم خوند,,,
4:30_3
6:15_4:45
8_6:30
9:45_8:15
11:30_10
تااینجا میشه ۷ساعتونیم
بقیشم میتونی یه یه ساعتونیم دیگه بری میشه۹ساعت -
من یه تایمی میرفتم کتابخونه، یعنی ۱۲ که از مدرسه میومدم ۱۲:۴۰ درسو شروع میکردم تا حدود ۶ بعدم تو خونه میشد درس خوند ولی من نمیخوندم یکی این
دومی اینکه صبح شما ۵ بیدار شین ۱ ساعت میشه درس خوند، ساعت ۳ تا ۱۱ شب هم میشه ۶ ساعت درآورد راحت خب عالیه
البته بگم اینو مشکلات بقیه برای ما راحت و قابل حله، به همین راحتی که من دارم میگم نیست چون خودمم عملیش نمیکنم خودتو زیاد اذیت نکن
sun shine
من صبح ۴ بیدار میشم
-
سلام
بعد مثلا امروز دوزنگ کامل ریاضی و فیزیک پشت هم داشتیم اونم زنگ دوم و سوم ؛ زنگ چهارمم عربی که اصلا اومدم خونه با اون ماسک سرم واقعا درد میکرد
نمیخواستم بخوابم
راهکاری ندارین؟
چیکارکنم؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء
همیار
بچه-های-همخوانیGharibe Gomnam خیلی باهات موافقم
منم تقریبا هرروز میرم مدرسه وقتیم از مدرسه میام نمیدونم بخاطر ماسکه یا چی خیلی خوابم میاد و باید بخوابم🥲
از طرفیم اگر کم بخوابم سردرد میگیرم یعنی حداقل تا ساعت پنجو باید بخوابم..بعد اکثر روزا هم تا ساعت ۴ کلاس داریم بعد خب خسته هم میشی دیگه..بعد به ساعت مطالعت نگاه میکنی کلا ناامید میشی

ولی کاری که جدیدا تصمیم گرفتم بکنم اینه که شبا زودتر بخوابم صبح زودتر پاشم حداقل یکی دو ساعتی قبل مدرسه بخونم نمیدونم بتونم عملیش کنم یا نه ولی مجبورم خوابمو کم کنم تا برسم

-
تو سن شما ۶ساعت مداوم خیلیم خوبه
اما اگرم خواستی بیشتر بشه خب بابرنامه تا ۱۲ یا۱ شب میشه بیشترم خوند,,,
4:30_3
6:15_4:45
8_6:30
9:45_8:15
11:30_10
تااینجا میشه ۷ساعتونیم
بقیشم میتونی یه یه ساعتونیم دیگه بری میشه۹ساعتمهشید حسن زاده 0
شام هم هست البته
-
sun shine
من صبح ۴ بیدار میشم
Gharibe Gomnam اوووو چه خوب، عالیه که
-
Gharibe Gomnam اوووو چه خوب، عالیه که
sun shine
این یه عادت شده تقریبا ولی خب... -
مهشید حسن زاده 0
شام هم هست البته
Gharibe Gomnam تو یه نیم ساعت کم کن کنار استراحتت میشه ۴۵ دیقه
-
sun shine
من صبح ۴ بیدار میشم
Gharibe Gomnam ساچ ع واوووآفرین ناموصا

-
سلام
نمیخواستم بخوابم
راهکاری ندارین؟
چیکارکنم؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء
همیار
بچه-های-همخوانیGharibe Gomnam به نرم باید نیم ساعت نیم ساعت بیشترش کنید کم کم یک دفعه ای زیاد کنید خودتون اسیب می بینید خواب ظهر هم نباید خیلی بشه البته من خودم چون خیلی خسته شدم خوابم زیاد شده ولی شما سعی کنید که خیلی زیاد به خواب زمستانی نرید و اینکه با یک مشاور تحصیلی که روانشناس هم هست حرف بزنید
-
Gharibe Gomnam خیلی باهات موافقم
منم تقریبا هرروز میرم مدرسه وقتیم از مدرسه میام نمیدونم بخاطر ماسکه یا چی خیلی خوابم میاد و باید بخوابم🥲
از طرفیم اگر کم بخوابم سردرد میگیرم یعنی حداقل تا ساعت پنجو باید بخوابم..بعد اکثر روزا هم تا ساعت ۴ کلاس داریم بعد خب خسته هم میشی دیگه..بعد به ساعت مطالعت نگاه میکنی کلا ناامید میشی

ولی کاری که جدیدا تصمیم گرفتم بکنم اینه که شبا زودتر بخوابم صبح زودتر پاشم حداقل یکی دو ساعتی قبل مدرسه بخونم نمیدونم بتونم عملیش کنم یا نه ولی مجبورم خوابمو کم کنم تا برسم

@m-naghavi آره منم همینجوریم، من کلا همیشه ۶ بیدار میشم بعد روزایی که میرم مدرسه انگار کوه کندم
ولی روزای دیگه نه (ولی یه چیزی بچهها زندگی یه دفعه سخت نشد؟ من چند روزه قشنگ حس میکنم زندگیم عوض شده و تقریبا هر روز بساط گریه پهنه
) -
اعصابم واقعا گاهی خورد میشه
-
@m-naghavi آره منم همینجوریم، من کلا همیشه ۶ بیدار میشم بعد روزایی که میرم مدرسه انگار کوه کندم
ولی روزای دیگه نه (ولی یه چیزی بچهها زندگی یه دفعه سخت نشد؟ من چند روزه قشنگ حس میکنم زندگیم عوض شده و تقریبا هر روز بساط گریه پهنه
) -
)sun shine
بخاطر فشار زیاده اروم باش نگاه کن همه ما این مشکل رو داریم باید حلش کنیم دیگه -
اعصابم واقعا گاهی خورد میشه
Gharibe Gomnam منمم همینطور بعد تازه اعصابم خورد پیشه هم به تبعاتش نمیتونم درس بخونمم #زندگی_سخت

-
@m-naghavi واااااای منم فکر کردم فقط من اینجوریم

راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی