هورمون های امینو اسیدی
-
هورمون ها بطور کلی دو نوع هستند استروئیدی و پروتئینی که گیره های این هورمون های استروئیدی در غشای هسته و هسته و پروتئینی ها در روی غشای سلول هست
درمورد امینواسیدی ها هم فک کنم انام در غشای هسته هست -
سلام گیرنده هورمون های آمینو اسیدی تو هسته س یا غشا
گلوبول قرمز ایا گیرندشو داره؟ -
هورمون ها بطور کلی دو نوع هستند استروئیدی و پروتئینی که گیره های این هورمون های استروئیدی در غشای هسته و هسته و پروتئینی ها در روی غشای سلول هست
درمورد امینواسیدی ها هم فک کنم انام در غشای هسته هستMahan Xodayi 2 RBCسلول هدف هورمون های تیروییدی هست؟
-
Mahan Xodayi 2 RBCسلول هدف هورمون های تیروییدی هست؟
حسین نعمتی من قبلا اینو پرسیده بودم گفتن ی ایراد هایی داره ولی خب چون کتاب گفته همه سلول های بدن هدف این هورمون هستند ما هم قبول میکنیم
-
گلوبول قرمز ایا گیرندشو داره؟حسین نعمتی آره گلبول های قرمز گیرنده ی هورمون های تیروئیدی و همچنین هورمون انسولین رو هم دارن
-
حسین نعمتی آره گلبول های قرمز گیرنده ی هورمون های تیروئیدی و همچنین هورمون انسولین رو هم دارن
Farhan Honar گیرنده امینو اسیدی ها رو غشاس؟
-
این چیزا مربوط نظام قدیم بوده، فقط باید بدونید بعضی هورمون ها درون سلول گیرنده داره
-
Farhan Honar گیرنده امینو اسیدی ها رو غشاس؟
حسین نعمتی راستش نمیدونم ولی فکر نکنم مهم باشه.
-
گلوبول قرمز ایا گیرندشو داره؟سلام
گیرنده ی هورمون روی غشا از نوع پروتئینی است
گیرنده هورمون درون غشا از نوع لیپیدی است
-
گلوبول قرمز ایا گیرندشو داره؟مثلا هورمونی مثل تیروئید که پروتئینی هستش بر روی تمام سلولهای بدن گیرنده هدف داره
-
مثلا هورمونی مثل تیروئید که پروتئینی هستش بر روی تمام سلولهای بدن گیرنده هدف داره
@Alzahra-Daftar نه دیگه هورمون تیروئیدی هورمون پروتئینی نیست امینواسیدی هست دوتا دونه امینواسیده هدفشم روی هستس.....اقای مقاری گفتنه بودن تو ویدیو هاشون قبلا
-
@Alzahra-Daftar نه دیگه هورمون تیروئیدی هورمون پروتئینی نیست امینواسیدی هست دوتا دونه امینواسیده هدفشم روی هستس.....اقای مقاری گفتنه بودن تو ویدیو هاشون قبلا
Mahan Xodayi 2 حالا تکلیف گولوبول قرمز چطوریاس
-
Mahan Xodayi 2 حالا تکلیف گولوبول قرمز چطوریاس
حسین نعمتی گفتم که ی ابهاماتی داره ولی چون این محل قرار گیری گیرنده اینا حذف شده و مثلا ما چیزی نمیدونیم باید قبول کنیم همه سلولهای زنده بدن حتیRBC هم این گیرنده رو داره