تفتان برای راه ابریشمیها نیازه؟
-
سلام یه سوال دارم تفتان برای بچهایی ک راه ابریشم رو دارن نیازه یعنی منظورم اینه محتوا یکسانه؟
و اینکه برای کسایی ک راه ابریشم رو دارن رایگان نیست؟ یا حداقل تخفیف میخوره برای راه ابریشمی ها؟؟؟ -
-
کسی از برنامه ای ک قرارگرفته چیزی متوجه شده برای من خیلی مبهمه
-
این پست پاک شده!
-
دبیراش خوب نیست
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ali Alii on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Alii نه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ali Alii on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Alii نه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Esmaeli on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Esmaeli جمعبندیه دیگه. دبیرها که عوض شدن پس فکر نکنم محتوا یکسان یکسان هم باشه
-
-
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to Reza Estendi on ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
Reza Estendi الان یادم اومد
میلاد حسین نژاد -
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to Reza Estendi on ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Estendi در تفتان تجربی گفته است:
Ilya Mansouri اسمشون رو نزده بودن آقا ثابتی؟
زده بودن ولی یادم رفته
حالا یادم اومد می گم -
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Ilya Mansouri on ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ilya Mansouri اسمشون رو نزده بودن آقا ثابتی؟
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to Reza Estendi on ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Estendi رفتم دیدم
آره یه بار یادمه استاد ثابتی تو اینستا تولد ایشون رو تبریک گفته بودن -
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Yegane Dehqan on ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yegane Dehqan بله اطلاع رسانی لایو رو دیدم
چهره دبیر ادبیات برام ناشناخته است
و از طرفی اینستاگرام هم ندارم -
Yegane Dehqanreplied to Reza Estendi on ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Estendi مثل اینکه شب تو لایو اینستا خبر میدن .
-
Reza Estendi خیر
-
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to ari_14 on ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii حتی معلم ها رو هم ننوشته؟؟
-
Hasan Keshtkar 0 تو محصولات زده بزودی همه
-
@Zahra-Zahraii بعد اینکه خریدی چی اومد برات؟
-
خریدم ولی هچی نمیدونم چی ب چیه
کی مخواین مشخص کنین خب
امروز چارشنبست
نباید برنامه بریزیم؟؟؟ -
خدایی حداقل برنامه بگین
-
واقعا دلیل اینهمه سکوت چیه نمی دونم والا مگه تفتان با توجه ب اینکه ۲۱امشروعمیشهحتمابخشیشضبطشده.
پست 8 از 60