IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
فصل ۷ زیست یازدهم
-
سلام دوستان. چند سوال از فصل۷ دارم ، لطفاً هر کی میدونه تحلیل کنه.
۱)آیا دو مجرای اسپرم بر قبل از ورود به پروستات یکی به هم ملحق میشن یا درون پروستات؟۲)من این نکته رو نوشتم که اپیدیدیم محل به بلوغ رسیدن اسپرم هاست. درسته؟ یعنی کسب توانایی حرکت رو میتونیم بلوغ در نظر بگیریم؟
۳)اینو قبلاً هم پرسیدم ولی آیا اسپرم با اولین گویچه قطبی لقاح میده یا دومین گویچه قطبی؟ (بنظر من ممکنه با هردوشون لقاح بده)
-
-
Farhan Honar در فصل ۷ زیست یازدهم گفته است:
سلام دوستان. چند سوال از فصل۷ دارم ، لطفاً هر کی میدونه تحلیل کنه.
سلام
۱)آیا دو مجرای اسپرم بر قبل از ورود به پروستات یکی به هم ملحق میشن یا درون پروستات؟مجراهای اسورم بر درون پروستات تقریبا نزدیک به وسط های پروستات یکی میشن
۲)من این نکته رو نوشتم که اپیدیدیم محل به بلوغ رسیدن اسپرم هاست. درسته؟ یعنی کسب توانایی حرکت رو میتونیم بلوغ در نظر بگیریم؟
درسته مثل همونRBC که بعد از از دست دادن هستش بهش میگن بالغ به اسپرم با توانایی حرکت هم بالغ میگن
۳)اینو قبلاً هم پرسیدم ولی آیا اسپرم با اولین گویچه قطبی لقاح میده یا دومین گویچه قطبی؟ (بنظر من ممکنه با هردوشون لقاح بده)
قطبی دوم در نظر میگیریم چون اگر با قطبی اول لقاح بده ما نمیدونیم دوتا سلول که حاصل میشه چیه پس سراغش نمیریم
-
Farhan Honar درود
۱.دومجرای اسپرم بر در پروستات وقتی به میزراه متصل میشن ، باهم یکی میشن
۲.بله درسته
۳.نمیدونم
. -
دوستان ممنون پاسخ دادید
mahan Xodayi 2
@سینا-0 -
یه سوال دیگه
آمنیون هم جزئی یاخته های جنینی هست یا خارج جنینی.
یعنی مثل کوریون حاصل تروفوبلاسته یا یاخته های توده ی درونی؟ -
Farhan Honar
درونی
. -
@سینا-0 آها ممنون اینو نمی دونستم.
پس این آمنیون بنظرم باید حاصل از خود یاخته های توده ی درونی باشه(یعنی قبل از تمازیشون)
درسته؟ -
Farhan Honar
البته به طور غیر مستقیم توسط یاخته های درونی ساخته میشه
تو کتاب نیس ولی توی نت خوندم که آمنیون از یکی از لایه های زاینده تشکیل میشه
.