تنفس یاخته ای
-
سلام این جمله درسته یا غلط؟
درباره تنفس سلولی گلبول قرمز با تولید هر ترکیب کربن دار سه گزینه بدون فسفات،دو مولکول atpایجاد میشود. -
درباره تنفس سلولی گلبول قرمز با تولید هر ترکیب کربن دار سه گزینه بدون فسفات،دو مولکول atpایجاد میشود.Sakineh Arianpoor سلام غلطه.
گلبول قرمز فقط تنفس بی هوازی(از نوع لاکتیکی) داره که در طی اون پیرووات و لاکتات مولکول های سه کربنه بدون فسفاتن. فقط هنگام تولید هر پیرووات ، ۲ تا ATP تولید میشه نه هنگام تولید لاکتات. -
Sakineh Arianpoor سلام غلطه.
گلبول قرمز فقط تنفس بی هوازی(از نوع لاکتیکی) داره که در طی اون پیرووات و لاکتات مولکول های سه کربنه بدون فسفاتن. فقط هنگام تولید هر پیرووات ، ۲ تا ATP تولید میشه نه هنگام تولید لاکتات.Farhan Honar فکر کنم منظور سوال "قندکافت" و تولید پیرووات باشه که گلبول قرمز هم میتونه داشته باشه
-
Farhan Honar فکر کنم منظور سوال "قندکافت" و تولید پیرووات باشه که گلبول قرمز هم میتونه داشته باشه
amin M 0 آره درسته قندکافت هم داره. قندکافت خودش یه مرحله از تخمیر لاکتیکی محسوب میشه دیگه.
ولی مدنظر سوال کل تنفس یاخته ای هست. که گلبول قرمز تخمیر لاکتیکی داره . پس باید هم قندکافت و هم مرحله بعدی(تبدیل پیرووات به لاکتات) رو در نظر بگیریم. -
سلام. به نظر من درسته همه اینها برای قندکافت میخونه
-
amin M 0 آره درسته قندکافت هم داره. قندکافت خودش یه مرحله از تخمیر لاکتیکی محسوب میشه دیگه.
ولی مدنظر سوال کل تنفس یاخته ای هست. که گلبول قرمز تخمیر لاکتیکی داره . پس باید هم قندکافت و هم مرحله بعدی(تبدیل پیرووات به لاکتات) رو در نظر بگیریم.Farhan Honar میگم شما از کجا نتیجه گرفتی گلبول قرمز تخمیر لاکتیکی داره؟ من اون فصلو خوندم ولی یادم نمیاد، فقط مثال ماهیچه انسان رو زده بود
-
درباره تنفس سلولی گلبول قرمز با تولید هر ترکیب کربن دار سه گزینه بدون فسفات،دو مولکول atpایجاد میشود.Sakineh Arianpoor درود
غلطه
در تخمیر لاکتیکی ، وقتی لاکتات تولید میشه ،atp ایجاد نمیشه
. -
amin M 0 من تو چند تا تست اینو دیدم.
اول اینکه تو بدن انسان اصلا تخمیر الکلی نداریم ، این از این.
از طرفی همه ی یاخته های زنده ی هسته دار بدن ما تنفس هوازی دارن.
ماهیچه های اسکلتی تخمیر لاکتیکی هم دارند.
پس تکلیف یاخته های زنده ی بدون هسته بدن چی میشه؟
خب گلبول های قرمز که میتوکندری ندارند ولی میتونن برای تولید انژی از تخمیر لاکتیکی استفاده کنن.(تو هیچ کدوم از تنفس هایی که خوندیم ،قندکافت به تنهایی انجام نمیشه) -
Farhan Honar میگم شما از کجا نتیجه گرفتی گلبول قرمز تخمیر لاکتیکی داره؟ من اون فصلو خوندم ولی یادم نمیاد، فقط مثال ماهیچه انسان رو زده بود
amin M 0 در تنفس یاخته ای گفته است:
Farhan Honar میگم شما از کجا نتیجه گرفتی گلبول قرمز تخمیر لاکتیکی داره؟ من اون فصلو خوندم ولی یادم نمیاد، فقط مثال ماهیچه انسان رو زده بود
سلام
هر جانداری که تخمیر لاکتیکی انجام میده"
پستانداران(فقط در ماهیچه ها و گویچه قرمز
بعضی باکتریها فاسدکننده شیر سازنده خیارشور
بعضی گیاهان
این جمله توی یه جزوه ای نوشته بود
یکی ازمعلما هم گفت گلبول قرمز تخمیرش لاکتیکی هست حالا من دقیق یادم نیست که گفت چون مراحلش یه جاییش فرق داره یا گیج میشیم با این تخمیر لاکتیکی که کتاب گفته فقط بدونین که تخمیر داره همین -
amin M 0 من تو چند تا تست اینو دیدم.
اول اینکه تو بدن انسان اصلا تخمیر الکلی نداریم ، این از این.
از طرفی همه ی یاخته های زنده ی هسته دار بدن ما تنفس هوازی دارن.
ماهیچه های اسکلتی تخمیر لاکتیکی هم دارند.
پس تکلیف یاخته های زنده ی بدون هسته بدن چی میشه؟
خب گلبول های قرمز که میتوکندری ندارند ولی میتونن برای تولید انژی از تخمیر لاکتیکی استفاده کنن.(تو هیچ کدوم از تنفس هایی که خوندیم ،قندکافت به تنهایی انجام نمیشه)Farhan Honar بله درسته هیچ موقع قندکافت تنها انجام نمیشه اما قندکافت یکی از مراحل تخمیر هستش و از طرفی با تولید لاکتات ATPتولید نمیشه پس منظور سوال همون قندکافته
-
ممنون از توضیحات همگی. ولی من یه جور دیگه بررسی میکنم، هیچ کجای کتاب نظام جدید حرفی درباره تخمیر گلبول قرمز نزده و ما منبعمون کتابه، دوم اینکه صورت سوال گفته در "تنفس یاخته ای" که مرحله اولش قندکافته، نباید تخمیر رو وارد این سوال کنیم، نظرتون چیه؟
-
ممنون از توضیحات همگی. ولی من یه جور دیگه بررسی میکنم، هیچ کجای کتاب نظام جدید حرفی درباره تخمیر گلبول قرمز نزده و ما منبعمون کتابه، دوم اینکه صورت سوال گفته در "تنفس یاخته ای" که مرحله اولش قندکافته، نباید تخمیر رو وارد این سوال کنیم، نظرتون چیه؟
amin M 0 اره تو خود کتاب صحبتی از تخمیر گلول قرمز نشده منم اینو از اقای موقاری شنیدم
-
amin M 0 اره تو خود کتاب صحبتی از تخمیر گلول قرمز نشده منم اینو از اقای موقاری شنیدم
motahare kameli آقای موقاری میگه برای اطلاع عمومی، وگرنه قرار نیست تو کنکور چیزی که تو کتاب نیست مطرح کنند