دبیران تفتان کیان؟؟
-
تفتان خوبه یا نه
اونایی که قبلن شرکت کردن جواب بدن لطفن -
M maryam111 این موضوع را از برنامه جمع بندی 27 روزه عید99 جابهجا کرد
-
-
تفتان خوبه یا نه
اونایی که قبلن شرکت کردن جواب بدن لطفنFazel2222 Naderinassab
سلام روزتون بخیر
چون تفتان نسخه جدید ضبط شده با تفتان پارسال متفاوته برای همین نمیشه روی تجربیات من از دوره پارسال حساب کنید. اگر کسی دوره جدید رو خریده میتونه درباره تجربیاتش بگه
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
تفتان خوبه یا نه
اونایی که قبلن شرکت کردن جواب بدن لطفنFazel2222 Naderinassab من پارسال خریدم پک کامل ریاضی رو .
عمومی ها ، فارسی آقا حسین خانی بود که نیاز به تعریف نداره . زبان آقای عزتی بود ، ولی فکر کنم امسال آقا چیذری درس بده ، بازم نیاز به تعریف نداره .
عربی آقای علیمرادی بود، منم دوست داشتم .
دینی هم استاد رضایی بقا توپپپ. -
الان فارسی اگه آقای حسین خانی بود بهتر نبود؟
-
الان فارسی اگه آقای حسین خانی بود بهتر نبود؟
-
@Zahra-Zahraii دقیقا اما اگه یکی سال پیش رو خرید رو باز میزاشتن میشد بعضی درس ها مال سال پیش رو تهیه کرد
-
@Zahra-Zahraii دقیقا اما اگه یکی سال پیش رو خرید رو باز میزاشتن میشد بعضی درس ها مال سال پیش رو تهیه کرد
-
یه سوال پیش میاد چرا آلا دوست نداره دبیر ها رو اعلام کنه؟
و کم کم میگه
تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم -
@Zahra-Zahraii مشکل اینه که باز هم دیگه نمیکنن الان من با زبان آقای عزتی یادگیریم بهتر بود تا با آقای چیذری
-
و کم کم میگه
تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم@آرمان-میرانی هم خیلی عجیبه هم مشکوک
خوب اگه دبیر ها میگید خوبن اعلام کنید -
@Zahra-Zahraii مشکل اینه که باز هم دیگه نمیکنن الان من با زبان آقای عزتی یادگیریم بهتر بود تا با آقای چیذری
-
و کم کم میگه
تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم@آرمان-میرانی فک کنم چون ممکنه تا شروع برنامه بعضی ضبط ها تموم نشه تا اگه تموم نشد همون پارسالیشو بذارن
-
سلام
چرا اذیت می کنید️
خب بگید دبیرا کیا هستن تا بتونیم درست انتخاب کنیم -
سلام
چرا اذیت می کنید️
خب بگید دبیرا کیا هستن تا بتونیم درست انتخاب کنیمعلی ذوالقدری حالا تو خودتو اذیت نکن frog
🥰
-
علی ذوالقدری حالا تو خودتو اذیت نکن frog
🥰
این پست پاک شده! -
تفتان خوبه یا نه
اونایی که قبلن شرکت کردن جواب بدن لطفنFazel2222 Naderinassab در دبیران تفتان کیان؟؟ گفته است:
تفتان خوبه یا نه
اونایی که قبلن شرکت کردن جواب بدن لطفنسلام. عنوان تاپیکتون در مورد دبیرهای تفتان اما موضوع تاپیک در مورد خوب یا بد بودن تفتانِ آلا بود. حقیقتش یکم گیج شدم :))
در مورد دبیرها به این تاپیک سر بزنید:
میخوای با دبیرای اردوی نوروزی تفتان آلاء آشنا بشی؟ -
Fazel2222 Naderinassab در دبیران تفتان کیان؟؟ گفته است:
تفتان خوبه یا نه
اونایی که قبلن شرکت کردن جواب بدن لطفنسلام. عنوان تاپیکتون در مورد دبیرهای تفتان اما موضوع تاپیک در مورد خوب یا بد بودن تفتانِ آلا بود. حقیقتش یکم گیج شدم :))
در مورد دبیرها به این تاپیک سر بزنید:
میخوای با دبیرای اردوی نوروزی تفتان آلاء آشنا بشی؟