امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تخفیف همایش آرش (راه ابریشمی ها بخونید)
-
سلام به همه. با توجه به اینکه برنامه آلا اونطوری که باید پیش نرفت، همه بچه ها به نوعی گله دارند و عقب موندن. منتشر نشدن چاپارها و تکمیل نشدن پس آزمون ها، هماهنگ نبودن برنامه با آزمون و و و ....
توی این تایم باقی مونده هیچی بهتر از همایش آرش نمیتونه حال راه ابریشمی ها رو بهتر کنه و استرسشون رو کم کنه. به همین جهت از عوامل آلا میخواستم تکلیف همایش آرش رو هرچه زودتر معلوم کنند. چون دیگه تایمی نمونده برای بچه ها. لطفا رایگان برای راه ابریشمی ها قرار بدید یا کد تخفیف درست و حسابی قرار بدید که مطئنم خیلی ها مثل من توان مالی براشون باقی نمونده که از الا حمایت کنن.
ممنونم- بچه ها لطف کنید هر کی از عوامل الا رو میشناسین اینجا تگ کنید و همچنین تیکت بزنید. کلا تاپیک رو حمایت کنید تا صدامون برسه
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات @راه-ابریشمی-ها-دینی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-زبان @راه-ابریشمی-ها-عربی @راه-ابریشمی-ها-شیمی
-
واقعا هم منم دیگه توان مالی برام نمونده .برا تفتان هم موندم چ کنم
-
Howsen Drag
سلام وقتتون بخیر.
همایش آرش برای جمع بندی سه سال هست که مناسب اردیبهشت و خرداد ماهه، که پارسال این پک رو هم رایگان در اختیار راه ابریشمی ها گذاشتن.
الان اگه بخواین از پکی استفاده کنین تفتان مناسب تره، که جمع بندی پایست.
موفق باشین -
بلع واقعا برنامه راه ابریشمی ها خیلی بد پیش رفت و استرس ماهارو چن برابر کرد
پارسال ارش واسه راه ابریشمی ها رایگان بود
ولی امسال .....
خواهشا زودتر برنامتون رو بگید
امیدوارم که ارش رایگان باشع واسه راه ابریشمی ها
تا لاقل یکم این کم و کاستی های راه ابریشم جبران شع -
Howsen Drag به شدت امیدوارم که یه راه حلی جلو پامون بزارن:/
آرشایده خیلی خوبیهالان خیلی خیلی نیازه که آقای یزدیان خودشون بیان یه توضیحی بدن واسه این همه بی نظمی و بدقولی ها
البته که از الان واضحه میگن سرمون شلوغ بود و مشکلاتی بود و به مرور ضبط میشه و... -
کاملا با حرفاتون موافقم مخصوصا برای ما بچه های ریاضی
چون نه چاپار ها تکمیله (ریاضیات و شیمی ناقص، فیزیک اصلا ضبط نشده)، پس آزمون ها هم در شیمی و ریاضی اغلب اوقات فقط برای بچه های تجربی ضبط میشه.
امیدوارم تیم آلاء با این درخواست موافقت بکنن و آرش رو برای همهٔ ابریشمی ها تا اردیبهشت ماه در اختیارمون قرار بدن -
Ali Malti این درسته.و من هم موافقم
ولی از پایه این کار آلا خیلی زشته.
یا وعده ندن یا وقتی وعده ای هست باید صد درصد عمل شه.
همه ما هزینه کردیم برای خرید راه ابریشم
و توقع داشتیم حداقل الان که فیم های اصلی تدریس برای پارساله پس آزمون ها و چاپار کامل باشه. کنکورچه هایی که پارسال ضبط نشده کامل شه.
ولی هیچ خبری نیست.
تیکت هم میزنیم هرسری میگن به مدیر محصول راه ابریشم اطلاع میدیم. درحال ضبطه
ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه. -
یعنی راه ابریشم هرچقدر تدریس هاش خوبه آدم کیف می کنه دقیقا همون قدر با بعضی کاراش تن و بدن آدم رو می لرزونه! من که بیخیال تفتان شدم بلکه آرش خرداد به داد ما برسه!
-
Mohammad Saleh 0 در تخفیف همایش آرش (راه ابریشمی ها بخونید) گفته است:
یعنی راه ابریشم هرچقدر تدریس هاش خوبه آدم کیف می کنه دقیقا همون قدر با بعضی کاراش تن و بدن آدم رو می لرزونه! من که بیخیال تفتان شدم بلکه آرش خرداد به داد ما برسه!
من از پشتیبانی سوال کردم. آرش هم پولی خواهد بود
-
-
M.an در تخفیف همایش آرش (راه ابریشمی ها بخونید) گفته است:
سلام
بهترین زمان استفاده از همایش آرش، جمع بندی نهایی هست، همونطور که قبلا گفتیم هم همایش گدار رایگان بود و همایش های تفتان و آرش برای راه ابریشمی ها تخفیف خواهد داشت. که در زمان مناسب حتما اطلاع رسانی خواهد شد.آیا خود راه ابریشم دارای برنامه جمع بندی نیست؟ چون اونطور که حافظه ام یاری میکنه اعلام شده بود که راه ابریشم شامل برنامه جمع بندی هست