بافت هادی
-
sarvin Piri میشه بگید یعنی کدومش میشه؟
تو کتاب در مورد گستردگی بافت هادی صحبتی تکرده ولی با توجه به این شکل اگه بخوایم سوال شما رو جواب بدیم خوب بین دو گره گستردگی بیشتره نسبت به قسمتایی که تو دهلیز چپ هست .
sarvin Piri اوهوم دقیقا منم همینطور فکر میکردم اما اینو ببینید

-
sarvin Piri بله اگه سوالیم حل شه حتما حل شده میزنم💙🌸
ممنونم از مسئولیت پذیری و درک بالاتون .موفق باشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sarvin Piri لطف دارین🌸💙
شما هم موفق باشین -

بله با توجه به شکل هم رشته های بین بطنی گستردگیشون بیشتره .ولی در مورد دهلیز ها و بین گرهی چیزی که تو شکله اینطور نشون میده که بین گرهی گستردگی بیشتری داره ولی نمیدونم واقعا این کتاب بر چه اساسی دهلیز و بین گرهی رو مقایسه کرده .
-

من بازم تحقیق میکنم در این مورد که اگه به جوابی قانع کننده برسم حتما اطلاع میدم بهتون .
-

من بازم تحقیق میکنم در این مورد که اگه به جوابی قانع کننده برسم حتما اطلاع میدم بهتون .
sarvin Piri ممنونم لطف میکنید🌸🌸
-

بله با توجه به شکل هم رشته های بین بطنی گستردگیشون بیشتره .ولی در مورد دهلیز ها و بین گرهی چیزی که تو شکله اینطور نشون میده که بین گرهی گستردگی بیشتری داره ولی نمیدونم واقعا این کتاب بر چه اساسی دهلیز و بین گرهی رو مقایسه کرده .
sarvin Piri در بافت هادی گفته است:

سلام وقتتون بخیر
منظور این متن از رشته های بین گره اون قسمتی هستش که مشخص کردم تو شکل
و این متنی که خانم سارا گذاشتن صحیح هستش...اون رشته ای که از دهلیز به دهلیز میره کوتاه تر از اون مسیری هستش که از گره دهلزی بطنی به سراسر بطن میره
امیدوارم که تونسته باشم منظورمو برسونم. -

سلام وقتتون بخیر
و این متنی که خانم سارا گذاشتن صحیح هستش...اون رشته ای که از دهلیز به دهلیز میره کوتاه تر از اون مسیری هستش که از گره دهلزی بطنی به سراسر بطن میره
امیدوارم که تونسته باشم منظورمو برسونم.@Mr-Wick در بافت هادی گفته است:

سلام وقتتون بخیر
امیدوارم که تونسته باشم منظورمو برسونم.سلام ممنونم وقت شما هم بخیر .بله متوجه شدم منظورتون چیه .صحیح میفرمایین .
-

سلام وقتتون بخیر
امیدوارم که تونسته باشم منظورمو برسونم.@Mr-Wick من متوجه نشدم
میشه یه مقدار بیشتر بگید -
Sara_R
ببینید شما سئوالتون اینه که رشته هایی که پیام از گره ضربان ساز میبرن به دهلیز چپ طولشون زیاده یا اوناییکه بین دو گره ضربان ساز (همون پیشآهنگ) و دهلیزی بطنی!منم مشخص کردم تو عکس که طول رشته (بین این دوگره ینی پیشاهنگ تا دهلیزی بطنی) کوتاهه...
هم از گرهی که پیامو میبره به دهلیز چپ کوتاهه
و هم از گرهی که پیام رو به سراسر بطن ها میبرن. -
Sara_R
ببینید شما سئوالتون اینه که رشته هایی که پیام از گره ضربان ساز میبرن به دهلیز چپ طولشون زیاده یا اوناییکه بین دو گره ضربان ساز (همون پیشآهنگ) و دهلیزی بطنی!منم مشخص کردم تو عکس که طول رشته (بین این دوگره ینی پیشاهنگ تا دهلیزی بطنی) کوتاهه...
هم از گرهی که پیامو میبره به دهلیز چپ کوتاهه
و هم از گرهی که پیام رو به سراسر بطن ها میبرن.@Mr-Wick
فک کنم دیگ نمیفهمم😁
مگه میزان گستردگی به طول ربط داره؟
الان مگه گستردگی رشته های بین دو گره بیشتر از رشته ای که به دهلیز چپ میره نیست؟ -
@Mr-Wick
فک کنم دیگ نمیفهمم😁
الان مگه گستردگی رشته های بین دو گره بیشتر از رشته ای که به دهلیز چپ میره نیست؟Sara_R فک کنم زیادی رفتی داخل موضوع بخاطر همینه وگرنه نگران نباشید چیز خیلی خاصی نیستش...
منظور از گستردکی همون طول رشته هاست ینی اینکه چقدر گسترش پیدا کرده داخل قلب این رشته ها...
حالا برای هر گره مشخصه تو کتاب...یه ذره فضا بدین به خودتون منم همینطوری که شما الان هستین،شدم...
ذهنم که درگیر میشه اینطوری میشم...خودتونو رها کنین از همه چیز بعد بشینین با تست برخورد کنین.
ببخشید البته جسارت شد خدمتتون،هدف اینه که حل بشه واستون.
از منبر فاصله بگیرم😂 -
Sara_R فک کنم زیادی رفتی داخل موضوع بخاطر همینه وگرنه نگران نباشید چیز خیلی خاصی نیستش...
منظور از گستردکی همون طول رشته هاست ینی اینکه چقدر گسترش پیدا کرده داخل قلب این رشته ها...
حالا برای هر گره مشخصه تو کتاب...یه ذره فضا بدین به خودتون منم همینطوری که شما الان هستین،شدم...
ذهنم که درگیر میشه اینطوری میشم...خودتونو رها کنین از همه چیز بعد بشینین با تست برخورد کنین.
ببخشید البته جسارت شد خدمتتون،هدف اینه که حل بشه واستون.
از منبر فاصله بگیرم😂@Mr-Wick اره باید بزارم بعد روش فک کنم
الان فیزیک زیست دارم ترکیبی میزنم قاطی شد😂😂
ممنونم🌸
بازم نفهمیدم میپرسم😁 -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
@Mr-Wick
فک کنم دیگ نمیفهمم😁
الان مگه گستردگی رشته های بین دو گره بیشتر از رشته ای که به دهلیز چپ میره نیست؟Sara_R
سلام
من الان این تاپیکو داشتم میخوندم
یه چیزی به ذهنم رسید نمیدونم توی کتابکار بهش اشاره شده یا نه
ولی ببین فکر میکنم منظور از گستردگی رشته هایی که بین ماهیچه ها میرن باشه شاید شاخه شاخه شدن در مسیر بین گره ای کمتر از دهلیزی و همونطور در بطن ها باشه(که منطقی به نظر میاد) -
Sara_R
سلام
ولی ببین فکر میکنم منظور از گستردگی رشته هایی که بین ماهیچه ها میرن باشه شاید شاخه شاخه شدن در مسیر بین گره ای کمتر از دهلیزی و همونطور در بطن ها باشه(که منطقی به نظر میاد)@Kosar-Mortazavi اوهوم منم یه لحظه فکرم به این خورد
تشکر🌸💙 -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R
سلام
ولی ببین فکر میکنم منظور از گستردگی رشته هایی که بین ماهیچه ها میرن باشه شاید شاخه شاخه شدن در مسیر بین گره ای کمتر از دهلیزی و همونطور در بطن ها باشه(که منطقی به نظر میاد)@Kosar-Mortazavi در بافت هادی گفته است:
Sara_R
سلام
ولی ببین فکر میکنم منظور از گستردگی رشته هایی که بین ماهیچه ها میرن باشه شاید شاخه شاخه شدن در مسیر بین گره ای کمتر از دهلیزی و همونطور در بطن ها باشه(که منطقی به نظر میاد)@Mr-Wick
شمام منظورتون همین بود؟ -
@Mr-Wick اره باید بزارم بعد روش فک کنم
الان فیزیک زیست دارم ترکیبی میزنم قاطی شد😂😂
ممنونم🌸
بازم نفهمیدم میپرسم😁Sara_R خواهش میکنم رحم کن به خودت
منم مثل خودت عقبم اونسری داشتی با بچه ها صحبت میکردی متوجه شدم که شماهم آزمون شرکت نکرده بودی قبل عید
منم قراره از بعد عید برم آزمونارو شرکت کنم...اولین آزمونم۵ فروردینه(گزینه دو)
آرومم پیش میری برو ولی پیوسته باش کم نکن ازش و همین فرمون برومطمئنا جلو میفتی...
خواهش میکنم،خوشحال میشم کاری از دستم بربیاد و انجام بدم. -
@Kosar-Mortazavi در بافت هادی گفته است:
Sara_R
سلام
ولی ببین فکر میکنم منظور از گستردگی رشته هایی که بین ماهیچه ها میرن باشه شاید شاخه شاخه شدن در مسیر بین گره ای کمتر از دهلیزی و همونطور در بطن ها باشه(که منطقی به نظر میاد)@Mr-Wick
شمام منظورتون همین بود؟ -
Sara_R خواهش میکنم رحم کن به خودت
منم مثل خودت عقبم اونسری داشتی با بچه ها صحبت میکردی متوجه شدم که شماهم آزمون شرکت نکرده بودی قبل عید
منم قراره از بعد عید برم آزمونارو شرکت کنم...اولین آزمونم۵ فروردینه(گزینه دو)
آرومم پیش میری برو ولی پیوسته باش کم نکن ازش و همین فرمون برومطمئنا جلو میفتی...
خواهش میکنم،خوشحال میشم کاری از دستم بربیاد و انجام بدم.@Mr-Wick
هی دارم فک میکنم براچی رحم کنم😂بعد دوباره پیاممو خوندم گرفتم😂💔
نه اگ گفتم ترکیبی فیزیک زیست شد چون اون تاپیک رفع اشکاله دارم جواب میدم اینطرفم هم جوابمو دارم میگیرم
وگرنه دوتا درسو باهم تست نمیزنم😂
ممنون از توصیتون🌸
حتما پیوستگی و رعایت میکنم🌸🌸
انشا.. تو اولین ازمونتون بترکونین ؛ موفق باشین🌸 -
@Mr-Wick ممنونم🌸
-
@Mr-Wick
هی دارم فک میکنم براچی رحم کنم😂بعد دوباره پیاممو خوندم گرفتم😂💔
نه اگ گفتم ترکیبی فیزیک زیست شد چون اون تاپیک رفع اشکاله دارم جواب میدم اینطرفم هم جوابمو دارم میگیرم
وگرنه دوتا درسو باهم تست نمیزنم😂
ممنون از توصیتون🌸
حتما پیوستگی و رعایت میکنم🌸🌸
انشا.. تو اولین ازمونتون بترکونین ؛ موفق باشین🌸