امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تفتانی ها
-
تفتانی ها لایک کنن یا پیام بدن ببینیم چند نفریم
-
من قراره فردا تهیه کنم
ولی برنامه اصلی مثل اینکه از ۲فروردین شروع میشه ،نمیدونم از اسفند شروع کنم یا فروردین،کسی ایده ای داره؟ -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mr mohammadreza on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr mohammadreza سلام لایو امشب رو دیدید؟
-
-
Maryam Esmaeli مطمئنا از اسفند بهتره البته اگه تا اون موقع برنامه و لاقل اسم همه دبیرا مشخص بشه!
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Alireza a2 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza a2 نظرتون چی بود؟
-
سید حسین قربانی 1
در کل دکتر زنگنه دبیر جالبی بنظر میاد حالا باید نمونه تدریسشو ببینیم بیشتر باهاش آشنا بشیم
لینک لایو دکتر زنگنه:
https://www.instagram.com/p/Ca7kK0ePkcI/ -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Alireza a2 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza a2 من دیدم لایو رو
بر خلاف دبیر دیشب جناب حسین نژاد که اطلاعات زیادی ازشون توی گوگل پیدا کردم از ایشون هیچ اطلاعاتی در دسترس نبود -
-
Alireza a2 به نظرتون این رتبه و سابقه قابل اعتماده؟اون هم توی درسی مثل زیست؟
-
سید حسین قربانی 1
همه اساتید زیست که رتبه برتر نبودن
بنظر من رتبه برتر بودن و تدریس عالی داشتن دو تا مقوله جدا هستن
اینطور نیست که اگه کسی رتبه برتر نباشه الزاما نتونه تدریس عالی داشته باشه
بعدش هم رتبه ۲۰۰۰ که خیلی خوبه -
Alireza a2 احسنت به جای اینکه انقدر اعتراض کنیم و هم خودمون رو اذیت کنیم و هم ذهن بقیه بچه هارو مشغول کنیم تمرکز کنیم که با قدرت بتونیم برنامه رو شروع کنیم
-
Alireza a2 این درست
ولی ایشون سابقه آنچنانی ندارن
هر چند اهل قضاوت نیستم -
سید حسین قربانی 1 سلام بله لایو مفیدی بود امیدوارم اونجور که تعریف میکنن از تدریس همونجوری باشه
-
ای کاش حالا که دبیر زیست معرفی شده نمونه تدریسش رو قرار میی دادن که خیال بچه ها راحت شه چون ایشون دبیری هستن که بچه ها با هاشون اشنا نیستن قطعا نباید معرفیشون ب سادگی معرفی اقای موقاری یا بقیه اساتید باشه اصلا از الا بعیده این میزان از مخفی بازی همیشه ی ماه قبل هر همایشی پیش فروش با نمونه تدریس میزاشتن اونم واسه دبیرایی که همه مون می شناختیم
-
من الان نفهمیدم لایو اول نوروزی که با استاد صنیعی بود یعنی دبیر تفتان ایشونن اگه اره پس چرا نگفتن چیزی والا فردا شروع تفتانه دیگه الا واسه اینکه چشم نخوره فک کنم رو صورت دبیرا ماسکی استیکری چیزی بگذاره
-
marzie binaee
دقیقا پیش فروش برا وقتیه که مشخصات کاملا مشخص شده باشه ولی شرایط عرضه فراهم نباشه
مطمئنا همه پیش فروش گوشی های موبایل رو دیدید شرکت واو به واو مشخصات رو ارایه میده بعد در یه زمان خاص به دست همه مشتریا میرسونه
اینکه الا میخواد تا یه هفته آینده هر روز لایو بزاره و دبیرا رو معرفی که خیلی عالیه و ازش متشکریم
ولی لاقل امروز اسم دبیرا نمونه تدریس دو صفحه جزوه رو قرار بدن مثل همه محصولات غیر رایگان
ما راه ابریشمی ها تا ۲۱م تخفیف داریم بعد تخفیف هم بزاریم کنار از برنامه عقب میوفتیم -
Alireza a2 دقیقا منم موافقم دیگه فردا 21 ام هست پس محصولات قطعا باید اماده باشن طبق برنامه خودشون برا تفتان
-
یه سوال الان چند بار الا تاکید کرد که برنامه از ۲۱م شروع میشه و از ۲۱ام بچه ها باید ویدیو ببینن ولی آلا میگه معرفی دبیرا با لایو هایی هست که تا یه هفته طول میکشه یعنی توی فیلم ها چهره دبیرا رو باید سانسور کنن