ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء)
-
@M-an سلام 21اسفند برای کسانی که محصول رو خریدن فیلم ها و جزوات رو در پروفایلشون قرا میدید؟
-
سلام
خواستم یکم راجب دبیر زیست برای بچه ها بگم چون خودمم سوالم بود و تازه فهمیدم گفتم بچه ها هم در جریان باشنآقای دکتر پوریا زنگنه
رتبه ۲۲۳۴ منطقه ۲ کنکور تجربی ۱۳۹۷
متولد شهر ری
دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز (کرج)در همین حد فعلا میدونم ببخشید اگه کمه
امیر تشنه دل black
-
@آرمان-میرانی
اردو دو تا تاریخ شروع داره
یکی ۲ فروردین یکی ۲۱ اسفندمی تونید صبر کنید همه دبیرها که اعلام شد از ۲ فروردین شروع کنید
ما ساعت و تعداد تست و حتی تعداد باکس های هر درس رو تو صفحه محصول قرار دادیم، شما با دقت صفحه محصول رو نگاه نکردین
@M-an آخه تا دو فروردین کد تخفیف ویژه راه ابریشمی ها منقضی میشه
-
من نمی فهمم چرا استاد صنیعی باید بیاد تو لایو نوروزی که همه منتظر دبیر تفتان هستن از تتا بگن واقعا ایشون دبیر فوق العاده ای هستن ومنم تتا رو استفاده کردم عالی هست خدا کنه دبیر تفتان هم باشن ولی این کار الا بازی با روان دانش اموز اونم این موقع حساس ساله من بشخصه مدیون الا هستم ولی ازش توقع نداشتم@M-an
-
من نمی فهمم چرا استاد صنیعی باید بیاد تو لایو نوروزی که همه منتظر دبیر تفتان هستن از تتا بگن واقعا ایشون دبیر فوق العاده ای هستن ومنم تتا رو استفاده کردم عالی هست خدا کنه دبیر تفتان هم باشن ولی این کار الا بازی با روان دانش اموز اونم این موقع حساس ساله من بشخصه مدیون الا هستم ولی ازش توقع نداشتم@M-an
marzie binaee بخاطر یه لایو با روح و روانت بازی شد؟
So sensivite -
این پست پاک شده!
-
marzie binaee بخاطر یه لایو با روح و روانت بازی شد؟
So sensivitedark side the moon اینکه دبیرا رو اعلام نمی کنن بیشتر باعث سردرگمی مونه تخفیف راه ابریشمی ها هم تا فرداس
-
@M-an تا امشب کلیپ های مشاوره و نحوه استفاده از فیلم ها رو میزارید که فردا صبح شروع کنیم؟
-
@سجاد-ذوالفقاری سلام،دکتر پوریا زنگنه هستن
-
Seyed sadegh Razavi در میخوای با دبیرای اردوی نوروزی تفتان آلاء آشنا بشی؟
گفته است:
اها ممنون ازتون
-
Seyed sadegh Razavi در میخوای با دبیرای اردوی نوروزی تفتان آلاء آشنا بشی؟
گفته است:
اها ممنون ازتون
@سجاد-ذوالفقاری کاری نکردم
-
@Mr-Fantastic
سلام داریم درس به درس معرفی می کنیم قبل شروع برنامهبرنامه فعلا تصمیم بر این هست که فقط برای تفتان ها باشه،تو داشبورد قرار می گیره، و هم به صورت pdf رو در پروفایلتون قرار میدیم
@M-an نمیشه مثل پارسال منتشر کنید که همه بتونن استفاده کنن ، خیلیا هستن نتونستن مثل خودم به دلیل مشکل مالی خریداریش کنن
-
@M-an نمیشه مثل پارسال منتشر کنید که همه بتونن استفاده کنن ، خیلیا هستن نتونستن مثل خودم به دلیل مشکل مالی خریداریش کنن
زهرا عزیزی 0 إره راست میگی🤏
-
dark side the moon اینکه دبیرا رو اعلام نمی کنن بیشتر باعث سردرگمی مونه تخفیف راه ابریشمی ها هم تا فرداس
-
@Zahra-Hamrang
اگه تست های راه ابریشم برای شما کم هست، تست های ۳آ رو هم بزن برای شما رایگان هست -
چرا دبیرهای راه ابریشم نیستن؟؟ آقا ثابتی! آقا موقاری! آقا چیذری
-
-
marzie binaee دقیقاا انقدر دیر اعلام میکنند که یا مجبور شی بدون شناخت دبیرها با تخفیف بخری.
یا وقتی دبیرهارو معرفی کردند با قیمت واقعی بخری.
واقعا متوجه نمیشم اینکار چه معنی داره.
@Fatemeh_Baghaee
سلام خسته نباشید
چرا جوابی به این سوال ها نمیدید؟
از آلا بعید بود
@M-an