ماه رمضون چجوری درس میخونی؟
-
فک کنم اوکی باشه بین طلوعین درس بخوانم بعد یکم بخوابم بعد تا 12 بعد استراحت تا افطار بعد تا 10.5 درس بعد خواب ی همچین چیزی
-
سلام..بدن تو 21 روز به شرایطی که توش هست عادت میکنه...اگه امسال روزه بگیریم تمرکزمون رو نمیتونیم برگردونیم و کنکور خراب می شه.. چون حداقل 40 درصد تمرکزمون رو ازدست میدیم و بر نمیگرده تو این فرصت..ایشاالله تابستون میگیریم... تو دین هم یه قاعده حرج داریم دیگه...حالا این نظر منه..
-
سلام..بدن تو 21 روز به شرایطی که توش هست عادت میکنه...اگه امسال روزه بگیریم تمرکزمون رو نمیتونیم برگردونیم و کنکور خراب می شه.. چون حداقل 40 درصد تمرکزمون رو ازدست میدیم و بر نمیگرده تو این فرصت..ایشاالله تابستون میگیریم... تو دین هم یه قاعده حرج داریم دیگه...حالا این نظر منه..
mehran pax اره خوب اینم هست!
و مهمم هست -
mehran pax
نظرتون خیلی باب میل من بود ! :-p -
من احتمالا شبا رو بیدار بمونم و درس بخونم و بعد اذان صبح چند ساعتی بخوابم بعد که بیدار شدم باز چند ساعت تا بعد از ظهر بخونم و تا اذان دیگه بعدش جبران شب بیداری بکنم
البته هنوز قطعی نیست باید امتحان کنم ببینم کارسازه یا نه -
به نظر من همه چی یه طرف انگیزه یه طرف من فک میکنم اگه من انگیزه واسه در س داشته باشم میتونم به بهترین نحو توی ماه رمضون درس بخونم و فراموشم بشه گرسنه یا تشنه هستم چون موقعیت حساسیه چه بسا اینکه ثابت شده روزه باعث تقویت حافظه میشه!خدا کریمه.....
-
به نظر من همه چی یه طرف انگیزه یه طرف من فک میکنم اگه من انگیزه واسه در س داشته باشم میتونم به بهترین نحو توی ماه رمضون درس بخونم و فراموشم بشه گرسنه یا تشنه هستم چون موقعیت حساسیه چه بسا اینکه ثابت شده روزه باعث تقویت حافظه میشه!خدا کریمه.....
sogol بسته به شرایط و فیزیک بدنی شخصه بیشتره این مسایل.....به نظرم هر شخص میتونه یه جور تصمیم بگیره اما چون تصمیمش مستقیم تو کنکورش تاثیر گذار خواهد بود باید دقت بکنه چه بسا با یک تصمیم منطقی تر می تونست موفق تر باشد..نباید تو این برهه حساس تصمیمی گرفته شه که پشیمانی به همراه داشته باشد..چون که دیگر پشیمانی سودی نخواهد داشت....حالا قطعا نظرات دیگران متفاوت بوده و قابل احترام..امیدوارم هممون باهم موفق شیم
-
صحیح...
درست میگی من خودم توی ماه رمضون انقدر بی حال میشم که نا برام نمیمونه ولی امسال باید متفاوت باشم
شرایط سخته ...من حق دارم اگه حرف از انگیزه میزنم چون تنها نیروی منه !
مرغ امین در راه است....
امین! -
این پست پاک شده!
-
پاسخ: ماه رمضون چجوری درس میخونی؟
اقا من کردم شما نکنید،،،،دقیقا 20 روز بخاطر اماده باش رمضان عکس عمل کردم،یعنی ماه قبل من از دوازده شب میخوندم تا هشت،هشت تا سه خواب،درس دوباره،شبم ساعت یازده یساعت خواب،،،،،بعد دقیقا 20 روز از سردرد و خداشاهده ریزش شدید مو و عصبی بودن به زور بردنم دکتر.....الکی نیست خدای که ساختتون گفته شب برای استراحته،،،،بهترین نحوه درس خوندن الان شروع کردم یازده تا پنج خواب،،،،شب بیدار نمونین همین،مقطع ای مهم نیست اما طول بکشه اثرات وحشتناکی داره چند روز اولش خوبه اما بعدا حالتو میگیره....برنامه برای خواب مهمتره درسه،،،،ارزشم نداره بخاطر درس سلامتی رو معاوضه کنی از طرفی هم وقت زیادی مونده هنوز اگ با برنامه بریم و دست نکشیم....
-
@parastu23 شما ماه رمضون روزه نگیر خواهشا فتوا ندین . همین روزه گرفتن خیلی کمک میکنه ادمو از همه لحاظ . و از طرفی قرار نیست چیزی خونده بشه فقط تست و دوره و جمع بندیه مطالبه .