ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء)
-
Matin Mousavi 1 شما تفتان رو خریدید؟
Reza Estendi امروز میخوام بخرم
-
چطوری تو ایام طلایی نوروز ادبیات بخونیم؟
ساعت ٢٠ امشب
۱۸ اسفند ماه
همراه با دبیر ادبیات تفتان آلاءتو پیج اینستاگرام آلاء منتظرتون هستیم
Instagram.com/alaa_sanatisharif
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an ببخشید تخفیف ها تا پایان فردا شب هست دیگه درسته؟
-
@Fatemeh_Baghaee
بله منظورم تست های آزمون های 3آ هست
آزمون های برای همه راه ابریشمی ها هدیه داده شدهتست های خیلی خوبی هستن، دفترچه پاسخ هم دارن
همین طور پاسخنامه تصویری هم دارن -
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند روزی هست که تاپیکهای مختلف با عنوان تفتان و جمع بندی میزنید و سوال می کنید که کدوم همایش رو ببینم چیکار کنم؟آلاء برای %(#ff0000)[جمع بندی پایه کنکور] همایش های %(#ff0000)[تفتان] رو داره
و امسال هم تفتان ها... (به زودی میگیم که چه تغییراتی دارن)
اگه شما هم ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟
نمیدونی چطوری ذهنت رو مرتب کنی و چی بخونی و چطوری جمع بندی کنی؟
️
پس منتظر اردوی نوروزی تفتان آلاء باش
یه اردوی کامل و خفن که قراره در کوتاه ترین زمان ممکن، بیشترین بازدهی رو داشته باشی
منتظر خبرای بعدی در همین تاپیک باشید
|آلاء، پنجرهای رو به عدالت آموزشی|
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an
سلام وقتتون بخیر
اینکه محتوا آلا عالی هستش شکی درش نیست و لطف کردید به بچه ها راه ابریشمم کد تخفیف دادید واقعا ممنونم
ولی واقعا اینطوری نمیشه که ادم ندونه همه دبیر ها کیا هستن و پک کامل رو بخره و دبیر ها هم گویا جدید هستن عده ایشون، واقعا بدون دونستن اسم و نمونه تدریس نمیشه خرید کرد محصول رو شاید نتونیم ارتباط برقرار کنیم
و اینکه الان آخرای اسفنده و همه کنکوری ها شدید در حال مطالعه هستند و واقعا ظلمه به ما که هرشب بخواید لایو بزارید و ماهم بیایم تا اسم یک دبیر بخواید بگید قطره چکونی و وقت گیره
ممنون میشم حداقل نمونه تدریس نمیذارید از هر دبیر لاقل اسم همشونو کامل بگید تا بتونیم تصمیم بگیریم بخریم یا نه -
سلام. جالبه موضوع تاپیک با حرف های بچه ها کاملا مغایرت داره...بجای اینکه سردرگمی مون کم بشه بیشتر سردرگم و نگران این هستیم که بخریم یا نه؟تازه تک درس هم که نیس و منی که عمومیا رو دارم تکلیفم چیه...فردا قراره اردو شروع بشه ولی هنوز حتی معلما مشخص نیستن(اصن بعیده از الا).ادمین محترم دلایل کاملا منطقی(کااااملا منطقی)بیارید تا من همایش تفتان رو بخرم،اخه هنوز هیچی ازش مشخص نیس و واقعا سردرگم هستم
با تشکر -
@M-an
سلام وقتتون بخیر
اینکه محتوا آلا عالی هستش شکی درش نیست و لطف کردید به بچه ها راه ابریشمم کد تخفیف دادید واقعا ممنونم
ولی واقعا اینطوری نمیشه که ادم ندونه همه دبیر ها کیا هستن و پک کامل رو بخره و دبیر ها هم گویا جدید هستن عده ایشون، واقعا بدون دونستن اسم و نمونه تدریس نمیشه خرید کرد محصول رو شاید نتونیم ارتباط برقرار کنیم
و اینکه الان آخرای اسفنده و همه کنکوری ها شدید در حال مطالعه هستند و واقعا ظلمه به ما که هرشب بخواید لایو بزارید و ماهم بیایم تا اسم یک دبیر بخواید بگید قطره چکونی و وقت گیره
ممنون میشم حداقل نمونه تدریس نمیذارید از هر دبیر لاقل اسم همشونو کامل بگید تا بتونیم تصمیم بگیریم بخریم یا نه -
دوستان شاید جدی جدی سوال های ما رو نمیبینن که دنبال جواب منطقی هستیم
اگه ادمین ها میبینن حداقل اعلام کنن مطمئین شیمیعنی در این حد بی توجهی میکنن
-
چرا آلا همش این کار و میکنه و جواب بچه ها رو درست نمیده؟ و انتظار اعتماد داره؟
من نمیگم آلا بده کسی هم نباید بگه مشکل پاسخ گویی هست
اگه مشکلی هست بگه بچه ها هم درک میکنن -
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند روزی هست که تاپیکهای مختلف با عنوان تفتان و جمع بندی میزنید و سوال می کنید که کدوم همایش رو ببینم چیکار کنم؟آلاء برای %(#ff0000)[جمع بندی پایه کنکور] همایش های %(#ff0000)[تفتان] رو داره
️
یه اردوی کامل و خفن که قراره در کوتاه ترین زمان ممکن، بیشترین بازدهی رو داشته باشی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an سلام حداقل جزوات و برنامه رو تو پروفایل بچه هایی که خریدن بزارید بدونیم فردا باید چیکارکنیم نمیشه که فردا همه چی یهویی انجام بشه واقعا وقت گیره اون هم تو این دورانی که تک تک لحظاتش مهمه خواهشا رسیدگی کنید حالا ما که خریدیم دیگه منتظر نمونیم..ممنون
-
این پست پاک شده!
-
@آرمان-میرانی
اردو دو تا تاریخ شروع داره
یکی ۲ فروردین یکی ۲۱ اسفندمی تونید صبر کنید همه دبیرها که اعلام شد از ۲ فروردین شروع کنید
ما ساعت و تعداد تست و حتی تعداد باکس های هر درس رو تو صفحه محصول قرار دادیم، شما با دقت صفحه محصول رو نگاه نکردین
@M-an آلا جداً داریم اذیت میشیم فردا قراره برنامه شروع بشه اما هنوز هیچی نمیدونیم از برنامه
اگر تفتان به فردا نمیرسه حداقل بگید که ما تکلیفمونو بدونیم
من الآن تفتان رو با اعتمادی که به آلا داشتم تهیه کردم اما الآن دارم فک میکنم که دیگه نمیشه به آلا اعتماد کرد. -
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
️
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an سلام
ما گفتیم اسامی دبیرا رو بگید که نگفتید
واقعا چه انتظاری هست که من دانش آموز بیام بخرم؟
یعنی اعتماد کنم که مثلا دبیر زیستی که معرفی کردید که هیچ چیزی من توی اینترنت از ایشون پیدا نکردم و توی لایو دیشب ایشون ادعا داشتن که برای اولین بار در سطح کشور میخوان زیست رو موضوعی تدریس کنن
این در حالیه که توی همین آلا جناب محمدعلی امینی راد که همایش آرش زیست کنکور ۹۹ رو ضبط کردن به صورت موضوعی بوده و کلا ماهیت جمع بندی زیست موضوعیه
به نظرتون من الان ترجیحم اینه که تفتان پارسال آقای اسدی رو بزارم زمین بیام این تفتان رو تهیه کنم؟
یا جناب حسین خانی که دیگه شناخته شده هستن ، واقعا وقتی هیچ نمونه تدریسی از دبیر جدید نیست من بیام ایشون رو ترجیح بدم؟ -
تا کی تخفیف ها هست؟
فرا شب یا امشب؟
تخفیف راه ابریشم همیشگی هست؟
@M-an -
@M-an آلا جداً داریم اذیت میشیم فردا قراره برنامه شروع بشه اما هنوز هیچی نمیدونیم از برنامه
اگر تفتان به فردا نمیرسه حداقل بگید که ما تکلیفمونو بدونیم
من الآن تفتان رو با اعتمادی که به آلا داشتم تهیه کردم اما الآن دارم فک میکنم که دیگه نمیشه به آلا اعتماد کرد.Hasan Keshtkar 0 دقیقا همینه
تعهدات امسال رو در قبال راه ابریشم عملی کردن؟من خودم از طرفداران آلا بوده و هستم
ولی چاپار فیزیک آقای طلوعی به همراه تحلیل ازموناشون رو نرسوندن،چاپار زیست ناقصه و قرار بود مشاوره کامل داشته باشن که فکر کنم حدود ۳ ۴ ماهی هست اصلا هیچ فیلمی توی مشاوره ضبط نکردن
الان هم وضع تفتان اینه
به نظر میرسه این دو دبیری که معرفی کردن تا الان حداقل از دبیرای پارسال تفتان ضعیف تر باشن -
دبیر ریاضی تجربی آقای منصوری هستند
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
️
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an تفتان برنامهاش هم منتشر نشده؟؟
-
@M-an تفتان برنامهاش هم منتشر نشده؟؟
@Matin-Mousavi-1امشب میشه @ادمین
-
@Matin-Mousavi-1امشب میشه @ادمین
dark side the moon کجا؟
-
دبیر ریاضی تجربی آقای منصوری هستند
@آرمان-میرانی
مولف مهروماه؟
اگه ایشون باشن ، یکی از دبیرا خیلی سطح بالا هستن که سوالات سخت و چالشی جالبی داخل پیجشون هم میگذارن .
-
دوستانی که تفتان تهیه کردید ؛ تکلیف شما مشخص شده برای تفتان؟ چون میخوام ببینم اگه تکلیفتون روشن شده که بنده هم تهیه کنم تفتان رو ، اگر که همه چیز مبهمه فعلا تهیه نکنم