ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء)
-
کسانی که تهیه کردن بخشی از دروس منتشر شد. تمام دبیران جدید هستن من واقعا نمیدونم باهاشون پیش برم یا نه. انتظار من این بود اقای چیذری و استاد پدرام علیمرادی یا استاد ثابتی حتما حضور داشته باشن که نبود. فعلا باید ببینم برای فیزیک چه دبیری هست. که فکر نمیکنم دبیری به سطح دکتر طلوعی باشه. فکر کنم باید با کنکورچه ها و تست های تسلط راه ابریشم یه برنامه ای بچینم. واقعا اشتباه کردم قبل اعلام دبیران تهیه کردم اصلا فکرشو نمیکردم اینطوری باشه
Vision خب شما که تهیه کردی،لطف کن چن تا ویدیو اول رو ببین تا اشنا بشی بعدش بیا اینجا به ما هم بگو خوبه یا نه...مرسی ازت اگ این کارو بکنی
-
کسانی که تهیه کردن بخشی از دروس منتشر شد. تمام دبیران جدید هستن من واقعا نمیدونم باهاشون پیش برم یا نه. انتظار من این بود اقای چیذری و استاد پدرام علیمرادی یا استاد ثابتی حتما حضور داشته باشن که نبود. فعلا باید ببینم برای فیزیک چه دبیری هست. که فکر نمیکنم دبیری به سطح دکتر طلوعی باشه. فکر کنم باید با کنکورچه ها و تست های تسلط راه ابریشم یه برنامه ای بچینم. واقعا اشتباه کردم قبل اعلام دبیران تهیه کردم اصلا فکرشو نمیکردم اینطوری باشه
Vision دبیر زبان کی هستند؟
-
برنامه کلی کی قراره میگیره پس؟
-
دوستان تفتان پارسال خیلی بهتر بوده شما هم تیکت بزنید خرید اش رو باز کنن که بشه خرید
-
چرا برنامه رو قرار نمی دید ، در مورد دبیران نمی دونم چی بگم اصلا انتظار نداشتم ، حداقل یکی از دبیران برجسته و با سابقه مانند آقایان طلوعی،موقاری و .... قرار می دادید. لطفا برنامه را امشب قرار بدید تا لااقل بدونیم فردا باید چیکار کنیم
-
سلام بچه ها اسامی دبیرا تا الان
عربی ابراهیم غلامی نزاد
انگلیسی مهدی روستاپور
حسابان مرتضی منصوری که برای ریاضی تجربی هم هست
هندسه حمیدرضا کمالی
آمار علی ایمانی
نمیدونم تو این بازه میشه با دبیر جدید پیش رفت یا نه
ممکنه مولف های خوبی باشن ولی از لحاظ تدریس رو نمیدونم دوستان -
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند روزی هست که تاپیکهای مختلف با عنوان تفتان و جمع بندی میزنید و سوال می کنید که کدوم همایش رو ببینم چیکار کنم؟آلاء برای %(#ff0000)[جمع بندی پایه کنکور] همایش های %(#ff0000)[تفتان] رو داره
و امسال هم تفتان ها... (به زودی میگیم که چه تغییراتی دارن)
اگه شما هم ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟
نمیدونی چطوری ذهنت رو مرتب کنی و چی بخونی و چطوری جمع بندی کنی؟
️
پس منتظر اردوی نوروزی تفتان آلاء باش
یه اردوی کامل و خفن که قراره در کوتاه ترین زمان ممکن، بیشترین بازدهی رو داشته باشی
منتظر خبرای بعدی در همین تاپیک باشید
|آلاء، پنجرهای رو به عدالت آموزشی|
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an سلام هنوز نه جزوات و نه برنامه قرار گرفته و بعضی از درس ها هم قرار نگرفت رسیدگی کنید مثلا فردا شروع میشه
-
Vision دبیر زبان کی هستند؟
@آرمان-میرانی
اینطور که دوستان گفتن مهدی روستاپور -
چطوری تو ایام طلایی نوروز ادبیات بخونیم؟
ساعت ٢٠ امشب
۱۸ اسفند ماه
همراه با دبیر ادبیات تفتان آلاءتو پیج اینستاگرام آلاء منتظرتون هستیم
Instagram.com/alaa_sanatisharif
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an برنامه رو باید از کجا دانلود کنیم؟؟
-
@M-an برنامه رو باید از کجا دانلود کنیم؟؟
Matin Mousavi 1 در میخوای با دبیرای اردوی نوروزی تفتان آلاء آشنا بشی؟
گفته است:
لطف کنید در مورد برنامه اطلاع رسانی کنید . الان برای فردا ما چیکار کنیم از کجا شروع کنیم ، لطفا پاسخگو باشید
-
-
Matin Mousavi 1 در میخوای با دبیرای اردوی نوروزی تفتان آلاء آشنا بشی؟
گفته است:
لطف کنید در مورد برنامه اطلاع رسانی کنید . الان برای فردا ما چیکار کنیم از کجا شروع کنیم ، لطفا پاسخگو باشید
-
چطوری تو ایام طلایی نوروز ادبیات بخونیم؟
ساعت ٢٠ امشب
۱۸ اسفند ماه
همراه با دبیر ادبیات تفتان آلاءتو پیج اینستاگرام آلاء منتظرتون هستیم
Instagram.com/alaa_sanatisharif
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an فقط خواهشا برا جمعبندی آرش دبیرهای راهابریشم باشن
. آقا موقاریییی
-
دوره قبل رو خرید اش رو باز کنن و تخفیف بدن بخریم خیلی خوب بوده
-
این پست پاک شده! -
دوره قبل رو خرید اش رو باز کنن و تخفیف بدن بخریم خیلی خوب بوده
@آرمان-میرانی آخه کتابا خیلی تغیر کردن
-
@آرمان-میرانی آخه کتابا خیلی تغیر کردن
Matin Mousavi 1 نه تغیرات زیست دهم مثلا که زیاد بوده قبل دوره پارسال بوده که لحاظ شده
-
واقعاً دوستان تو این برهه حساس من اصلاً ترجیح نمیدم که با تفتان جدید پیش برم( بر فرض بهترین دبیران ایران اما من باید حداقل یک نمونه تدریس دیده باشم که ببینم میتونم ارتباط بگیرم یا نه)
ولی واقعاً بنظر من دبیران تفتان سال قبل خیلی عالی بودند ؛ هندسه جناب کبریایی ؛ آمار آقا حسینی فرد ؛ حسابان آقای شامی زاده؛ شیمی آقای گودرزی و ...
امیدوارم این اعتراض بچه ها حداقل اثری داشته باشه ؛ نه که فکر کنی اینجا فقط یک متن یادگاری نوشتی برای آیندگان!!
-
واقعاً دوستان تو این برهه حساس من اصلاً ترجیح نمیدم که با تفتان جدید پیش برم( بر فرض بهترین دبیران ایران اما من باید حداقل یک نمونه تدریس دیده باشم که ببینم میتونم ارتباط بگیرم یا نه)
ولی واقعاً بنظر من دبیران تفتان سال قبل خیلی عالی بودند ؛ هندسه جناب کبریایی ؛ آمار آقا حسینی فرد ؛ حسابان آقای شامی زاده؛ شیمی آقای گودرزی و ...
امیدوارم این اعتراض بچه ها حداقل اثری داشته باشه ؛ نه که فکر کنی اینجا فقط یک متن یادگاری نوشتی برای آیندگان!!
Taha Yousefzadeh اگر مال پارسال رو داری با همونا پیش برو