زبان
-
سلام
شکل زیر رو نگاه کنید!! پس چرا فصل سوم یازدهم میگن زبان به هیچ استخوانی وصل نیس؟؟؟🧐

این که به استخوانه وصله اونم از دو قسمت؟؟؟؟؟ -
-
سلام
شکل زیر رو نگاه کنید!! پس چرا فصل سوم یازدهم میگن زبان به هیچ استخوانی وصل نیس؟؟؟🧐

این که به استخوانه وصله اونم از دو قسمت؟؟؟؟؟Mahan Xodayi 2 درود
تاجایی که من یادمه میگفتیم زبان استخونی رو تکون نمیده نه که به استخون وصل نباشه
. -
Mahan Xodayi 2 درود
تاجایی که من یادمه میگفتیم زبان استخونی رو تکون نمیده نه که به استخون وصل نباشه
.@سینا-0
مگه نمیگفتیم هر ماهیچه مخططی به استخوان وصل نیست من جمله زبان:/ -
-
-
@سینا-0
مگه نمیگفتیم هر ماهیچه مخططی به استخوان وصل نیست من جمله زبان:/Mahan Xodayi 2
این جمله رو منهای قسمت زبانش رو یادمه ولی با زبون ، نه
. -
Mahan Xodayi 2
این جمله رو منهای قسمت زبانش رو یادمه ولی با زبون ، نه
.@سینا-0 نه من زبانشم یادمه😕 فاگو مثال زده بود معلممونم گفته بود
-
@سینا-0 نه من زبانشم یادمه😕 فاگو مثال زده بود معلممونم گفته بود
Mahan Xodayi 2
:man_shrugging: :man_shrugging:
. -
Mahan Xodayi 2
:man_shrugging: :man_shrugging:
.@سینا-0 همیار رو تگ کردم جواب بده مطمئن میشیم:(
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام

این که به استخوانه وصله اونم از دو قسمت؟؟؟؟؟Mahan Xodayi 2 در زبان گفته است:
سلام

این که به استخوانه وصله اونم از دو قسمت؟؟؟؟؟سلام منم همچین چیزی ندیدم جایی بنویسن!
-
Mahan Xodayi 2 در زبان گفته است:
سلام

این که به استخوانه وصله اونم از دو قسمت؟؟؟؟؟سلام منم همچین چیزی ندیدم جایی بنویسن!
@Mr-Wick
یازدهم مگه نمیگفتن هر اسکلتی به استخوان وصل نیست؟؟بعد کتاب گفته بود مثال بزن کع مثالشم نت و کتاب کمک درسیا و معلم ها و خلاصه کل کائنات میگفت زبانه..... -
@سینا-0
مگه نمیگفتیم هر ماهیچه مخططی به استخوان وصل نیست من جمله زبان:/Mahan Xodayi 2 در زبان گفته است:
مگه نمیگفتیم هر ماهیچه مخططی به استخوان وصل نیست من جمله زبان:/
نگا کنید وقتی که فصل 3 یازدهم (استخوان ها) رو میخوندم استاد موقاری گفتند که هر ماهیچه مخططی الزاما به استخوان وصل نیست و مثال زدند گفتند که : بنداره خارجی مخرج و بنداره خارجی میزراه و فکر کنم یه مثال دیگه هم زدند که یادم نیست الان ولـــــی چیزی راجب زبان نگفتند
حالا به نظر شما اگر چیزی از این قسمت مربوط به زبان بود استاد موقاری نمی گفتند ؟!
-
@Mr-Wick
یازدهم مگه نمیگفتن هر اسکلتی به استخوان وصل نیست؟؟بعد کتاب گفته بود مثال بزن کع مثالشم نت و کتاب کمک درسیا و معلم ها و خلاصه کل کائنات میگفت زبانه.....Mahan Xodayi 2 در زبان گفته است:
@Mr-Wick
یازدهم مگه نمیگفتن هر اسکلتی به استخوان وصل نیست؟؟بعد کتاب گفته بود مثال بزن کع مثالشم نت و کتاب کمک درسیا و معلم ها و خلاصه کل کائنات میگفت زبانه.....نه خداشاهده من ندیدم جایی زبان رو مثال بزنن
-
@Mr-Wick
یازدهم مگه نمیگفتن هر اسکلتی به استخوان وصل نیست؟؟بعد کتاب گفته بود مثال بزن کع مثالشم نت و کتاب کمک درسیا و معلم ها و خلاصه کل کائنات میگفت زبانه.....Mahan Xodayi 2 در زبان گفته است:
@Mr-Wick
یازدهم مگه نمیگفتن هر اسکلتی به استخوان وصل نیست؟؟بعد کتاب گفته بود مثال بزن کع مثالشم نت و کتاب کمک درسیا و معلم ها و خلاصه کل کائنات میگفت زبانه.....زمان ما که دبیرستان بود هم نمیگفتن...
الانم که تو هرکلیپ و جزوه ای که بررسی کردم تا به امروز زیست رو هیچ ویزی ننوشته بوده در موردش چون اگه بود حتما میدیدم
معلم شما به چی پرونده که متاسفانه باعث گمراهیتون شده...ولی این نکته خودش نکته خوبی بود که به استخون متصل هستش...
به اینشم حتی ندیده بودم اشاره کنن کتابا -
Mahan Xodayi 2 در زبان گفته است:
مگه نمیگفتیم هر ماهیچه مخططی به استخوان وصل نیست من جمله زبان:/
نگا کنید وقتی که فصل 3 یازدهم (استخوان ها) رو میخوندم استاد موقاری گفتند که هر ماهیچه مخططی الزاما به استخوان وصل نیست و مثال زدند گفتند که : بنداره خارجی مخرج و بنداره خارجی میزراه و فکر کنم یه مثال دیگه هم زدند که یادم نیست الان ولـــــی چیزی راجب زبان نگفتند
حالا به نظر شما اگر چیزی از این قسمت مربوط به زبان بود استاد موقاری نمی گفتند ؟!
@Allen-Gamer
@Mr-Wick
@سینا-0
الان یادم اومد میگم ی حای کار میلنگه ....
زبان به هیچ استخوان متحرکی متصل نیست فک کنم اقای@سینا-0 اشاره کرد در اثر حرکت استخوان حرکت نمیکنهممنون از همگی دوستان🖤
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@Allen-Gamer
@Mr-Wick
@سینا-0
زبان به هیچ استخوان متحرکی متصل نیست فک کنم اقای@سینا-0 اشاره کرد در اثر حرکت استخوان حرکت نمیکنهممنون از همگی دوستان🖤
Mahan Xodayi 2
فک پایین متحرکه ولی آره با حرکت اون به حال زبون فرقی ایجاد نمیشه -
@Allen-Gamer
@Mr-Wick
@سینا-0
اگر سوالتون رفع شد ممنون میشم وضعیت تاپیک رو به "پاسخ داده شده " تغییر بدید :smiling_face_with_smiling_eyes: :folded_hands: :blue_heart:
-
Mahan Xodayi 2
فک پایین متحرکه ولی آره با حرکت اون به حال زبون فرقی ایجاد نمیشه@Mr-Wick
بله در کل زبان خودش حرکت میکنه نه مثل بازو که استخوان میکشونتش -
اگر سوالتون رفع شد ممنون میشم وضعیت تاپیک رو به "پاسخ داده شده " تغییر بدید :smiling_face_with_smiling_eyes: :folded_hands: :blue_heart:
@Allen-Gamer
تغییر دادم:(