-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
از آنجایی که بخشی از تستهای کنکور در هر سال شبیه تستهای مطرح شده در سالهای گذشته می باشد و یا به عبارتی تیپ این تستها در سالهای گذشته وجود داشته است بررسی این نمونه تستها (تیپ تستها) می تواند کمک زیادی در موفقیت در کنکور داشته باشد . از این رو جناب آقای آقاجانی دبیر خوب و توانای شیمی ، تیپ تستهای درس شیمی در ادوار مختلف کنکور را استخراج نموده و در فیلمهای این کلاس به حل آنها می پردازند. به عبارت دیگر فیلمهای این کلاس شامل حل نمونه تستهایی می باشند که شبیه هم نبوده و انواع محتلف سوالات مطرح شده در درس شیمی در کنکور را خدمت شما عزیزان ارائه می کند.
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید
جهت دانلود و نمایش فیلم ها و جزوات همایش اینجا کلیک کنید.
-
-
mrc vageam mamnun man zendegim ro madyume shoma alayi ha hastam az ye shahre mahrum marzi ino mifrestam
bazam mamnun -
درود بر تیم آلا و استاد عزیزم استاد بزرگ آقاجانی
خدا قوت -
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
از آنجایی که بخشی از تستهای کنکور در هر سال شبیه تستهای مطرح شده در سالهای گذشته می باشد و یا به عبارتی تیپ این تستها در سالهای گذشته وجود داشته است بررسی این نمونه تستها (تیپ تستها) می تواند کمک زیادی در موفقیت در کنکور داشته باشد . از این رو جناب آقای آقاجانی دبیر خوب و توانای شیمی ، تیپ تستهای درس شیمی در ادوار مختلف کنکور را استخراج نموده و در فیلمهای این کلاس به حل آنها می پردازند. به عبارت دیگر فیلمهای این کلاس شامل حل نمونه تستهایی می باشند که شبیه هم نبوده و انواع محتلف سوالات مطرح شده در درس شیمی در کنکور را خدمت شما عزیزان ارائه می کند.
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید
جهت دانلود و نمایش فیلم ها و جزوات همایش اینجا کلیک کنید.
-
-
سلام
قرار نگرفتن ادامه این همایش خیلی به ضرر بچه ها میشه چون چشم به این فیلما دارن برای یه جمع بندی و یه مرور عالیما میدونیم حجم کاری بالاس ولی ممنون میشیم اگه با همکاری ماها برای گزارش و توضیحات و هرنوع کمک دیگه ای، این فیلما زودتر قرار بگیره
یاعلی
-
sohrab
سلام اگر مسئولین الا سعی کنند در هر فیلمی که قرار می دهند حداقل 4 تا تست حل شود بسیار عالی خواهد بود و اگر چون این طوری وقت کمتری صرف خواهیم کرد و همچنین اگر فایل ها را زیپ کنند و با حجم کمتری می توان دانلود کرد که خیلی بهتر خواهد بود. -
سلام سبک کار جدید عالیه دمتون گرم خسته نباشین ولی اگه بتونین روزی 10تست به بالا بذارین عالی میشه ممنون بابت زحمتاتون
-
سلام ممنون از زحمات تمام آلایی ها می خواستم ببینم جزوه ی این تست ها در سایت قرار میگیره یا نه
-
سلام حالا که آقاجان زحمت کشیده برای تدریس جلسه 25 شیمی صفر تا صد رو هم تدریس کنند تا این تدریس فوق العاده ناقص نمانده. ..........و یک جلسه هم حل مثال صابون ها مونده
-
آقای آقا جانی
-
جزوه نداره؟
-
لطفا سر کلاس دانش آموز هم باشه موقع ضبط
-
سلام خسته نباشین
متاسفانه برخلاف میلم میخوام یه انتقادی بکنم.
باور کنین هر سه روز و چهار روز یه بار اونم 3 سوال فک نکنم به جایی برسه
البته ما هم درک میکنیم وضعیتتون رو اما فشار زیادی رو بچه ها تحمل میکنن لطفا کمک کنید.
موفق باشین ممنون به خاطر همه زحماتتون -
ببخشید یه سوالی داشتم قرار بود اون ارودی شیمی که توی عید برگزار شد و فقط تا فصل اول شیمی 3 رسید تکمیل بشه.فکر کنم اکثرا هم رو همون تاکید کردن.می خواستم بدونم برنامه ای ندارید برای تکمیل اون؟ یک ماه دیگه بیشتر که فرصت باقی نمونده.تست که خودمون هم میتونیم از توی کتاب های مختلف حل کنیم. اما نکاتی که استاد سرکلاس میگن همه جا پیدا نمیشه. ممنون میشم اون یه فکری هم برای تکمیل اردو کنید.
-
حق با hewillcome هستش
-
سلام ببخشید واسه سوالات شیمی سوم برای بعضی از سوالات استوکیوتر یا محلول یا ترمودینامیک باید واکنش های شیمیایی رو بلد باشیم. کسی لیست واکنش ها رو نداره؟درضمن ایا تمام این واکنش هایی که تو مسائل شیمی سوم تو کنکور میاد ایا تو خود کتاب سوم هست .مثلا واکنش پیش دانشگاهی دو رو که احتیاج نیست واسه مساعل سوم حفظ باشیم؟؟؟؟
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام دوستان
ی سوال داشتم درباره برنامه راه ابریشم
من ریاضی رو با اقای نباخته نگاه میکنم اما برنامه طبق تدریس آقای ثابتی هست
گفتن ک خودتون بر اساس موضوع تطبیق بدین ولی مشکل اینجاست که ترتیبشون یکی نیست مثلا تدریس آقای ثابتی از تابع شروع میشه اما اقای نباخته از مجموعه
و بعد چند مبحث به تابع میرسه
واقعااااا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم؟؟!!!
سلام
من پارسال به دلایلی نتونستم تو ازمون ورودی تیزهوشان شرکت کنم الان میرم دهم رشتمم تجربیه و تو یه مدرسه دولتی درس میخونم
وقتی فهمیدم تقریبا همه رتبه های برتر کنکور تو مدارس سمپاد درس خونده بودن
خیلی پشیمون شدم که چرا شرکت نکردم و شانسمو امتحان نکردم
حالا نمیدونم ازمون میان پایه تیزهوشان دهم به یازدهم برگزار میشه یانه
و برای شرکت تو این ازمون باید چه کتابایی بخونم
و سوال دیگه ای داشتم اینه که مدارس نمونه دولتی بهترهن یا تیزهوشان؟؟
دوستان لطفا اگه اطلاع یا تجربه ای از ازمون میان پایه ای دهم به یازدهم سمپاد دارین لطف کنین و منو راهنماییم کنین 🙏
طبق معمول من فرجه ها رو خراب کردم
یه هفته فرصت دارم
14 شهریور ویروس و فارما دارم
15 شهریور ژنتیک
17 شهریور پاتولوژی
برنامه ام اینه که
4 روز ، روزی 50 صفحه ژنتیک بخونم یکشنبه تموم میشه 200 از 270
ویروس رو تا بکشنبه 80 درصدش رو تموم کنم درسنامه پروگنوز 10 از 14 و تستاش🥲
دوشنبه جبرانیه*برای ویروس * ترجیحا تست
سه شنبه فارما رو شروع میکنم
جمعه مرور ویروس و فارما
تکلیف ویروس هم تا قبل از شروع امتحانا انجام بدم
سلام بچه ها من الان یازدهم ریاضیم نمونه دولتی میرم ولی دهم رو اصلا تست و تمرین نکردم الان هیچی بلد نیستم، یه ماه از تابستون مونده ولی مدرسه ی ما یازدهم رو شروع کرده و تو تابستون داریم میریم مدرسه.
هیچ کدوم از دری های دهم رو بلد نیستم و هیچ سوالی ازشون نمیتونم حل کنم
چیکار کنم؟ دوست دارم مهندسی قبول شم توی دانشگاه تهران. ولی چون دهم رو نخوندم احساس میکنم همه چیز تموم شده.
یکی دقیق راهنماییم کنه که چیکار کنم✨️🥲
دوستان
شبکه یاخته عصبی موجود در لایه های ماهیچه و زیر مخاط در حلق ، ابتدای مری و بنداره خارجی مخرج وجود نداره.
چرا؟
چون این قسمت ها دارای ماهیچه اسکلتی هستند که فاقد شبکه عصبی اند ؛ اون ماهیچه صاف بود که شبکه عصبی داشت.
خب اینا به کنار. حرکات کرمی از حلق شروع میشن. به عبارتی در کتاب تست بیان شده که حرکات کرمی و قطعه هر ۲ در اثر تحریک یاخته های عصبی دیواره لوله به وجود میان.
ولی ما که توی حلق شبکه عصبی نداریم که بخواد یاخته هاش تحریک شه . چون یاخته هاش اسکلتی ان. پس چطوری حرکات کرمی که از حلق شروع میشن و در اثر تحریک یاخته های عصبی ایجادن؟
میشه اینو برام روشن کنید ممنونتونم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
سلام دوستان.خوبید یا نه؟امیدورام زندگیتون پر معنی باشه.
یه سوالی برام پیش اومده بود.من رشتم تجربیه.میخوام این تابستون یه عالمه تست از دهم بزنم چون تو طول سال نزدم.
بعد یه مشکلی پیش اومد:من پارسال برا نمونه تیزهوشان کتاب 32 استانو خریده بودم.توش پر آزمونه اگه نمدونید.بعد من اومدم از اول که خریدمش رو کتاب تستارو زدم و نوشتم خلاصه روش جوابا و... . بعد نزدیکای آزمون نمونه تیزهوشان میخواستم بیام آزمونای اولشو دوباره بزنم که دیدم اَی داد بیداد.کتاب سیاهه باید پاک کنم.خلاصه هر روز با بی حوصلگی فقط پاک میکردم و وقتمو میگرفت.
بعد الان موندم که تو کتاب تستایی که دارم آیا گزینه هارو بزنم؟تحلیل بنویسم براشون؟نکته ای چیزی بنویسم؟یا سفید نگه دارم کتابو برا دوازدهم.
آخه دیدم خیلیا میان رو کتاباشون نکته مینویسن و... .سردرگمم یکم.بعد موندم اصلا دوازدهم وقت میشه دوباره به دهم سر زد و تست زد یا نه.کتابامم از اول سال هیچی توشون ننوشتم بخاطر این دیدگاهم.تستاشو بعضیاشونو که زدم تو یه برگه دیگه و کلا جدا.بعد اینجوری خیلی شبیه سازم نمیشه چون تو کنکور رو خود تستا حل میکنی.خودمم خیلی دوست دارم تستارو روشون حل کنم و نکته توشون بنویسم ولی میترسم مث پارسال بشم خدای نکرده.خلاصه که گفتم بیام سراغ شما.از تجاربتون کمک بگیرم.
نظرتون چیه؟
بعد یه بحث دیگه هم هست علامت گذاشتن برا تستا.اینم نمدونم که چه علامتایی باید کنار تستایی که زدم بزارم.بعد هر کدوم معنیش چی باشه و تستاش چطوری باشن و چطوری مرور کنم باهاشون تستارو.تو اینم راهنماییم میکنین؟
سوال آخرمم اینه که من با اینکه تجربی ام ولی علاوه بر پزشکی علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم.یه دوره هم دارم که نسبتا طولانی هست از پایتون.زبان هم خیلی مهمه و میخوام برا دوران دانشگاه انشاالله کلمه زیادی بلد باشم به مشکل نخورم.این دوتا رو میخواستم بدونم تو تابستونا میشه خوند؟زبان یه کتابی دارم 1100 واژه که باید بدانید.کتاب خوبیه دوست دارم حداقل یکمشو بلد باشم.پایتونم خیلی مهم نیست ولی اگه بشه خیلی خوبه.نمیخوام که کاملم یاد بگیرم یکم میخوام به یاد گذشته که کد میزدم دوباره کد بزنم.اصلا تو این دوسال برا اینا وقت هست؟تو زمانای استراحتم هم باید بخونم اینارو نه؟
تو تابستون روزانه چقد باید بخونم از نظر خودتون؟من الان میتونم روزی 10 ساعت بخونم.یه بار از8 تا 1 و یه بارم از 5 تا 10.انقد کافیه؟کمش کنم یا بیشتر؟خودم مفاهیمو نسبتا بلدم فقط باید مرور کنم و تست بیشتر بزنم.
برای دو سال دیگه هم ماز رو دارم که خودش برنامه زیاد داره.
ببخشید زیاد شد .عذر خواهم واقعا.ولی ممنون میشم یه کمک ریز بهم بکنین.
با تشکر
دانشجویان-پزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
دانشجویان-درس-خون
تجربیا
