b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
فروپاشی شبکه
-
سلام دوستان این تست رو یه تحلیل ریز و مجلسی میکنید برام !
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
Yegane Dehqan خب گزینه سه پر چون اصلا ترکیب یونی تشکیل نمی ده
من میگم میشه گزینه2 چونGوDانتالپی فروپاشی کمتری نسبت به بقیه دارند و با توجه به اینکهeکمترین خاصیت نافلزی را دارد نسبت به بقیه گزینه ها -
arthur morgan اشتباهه
-
Yegane Dehqan ولی فکر کنم ۲ میشه.خود استاد خوب توضیح دادنا
-
nazanin karima اهان میشه کامل توضیح بدهید
-
arthur morgan پایین ترین نقطه جوش که توش A یا همون هیدروژن داشته باشه قطعا کربنه که CH4 تشکیل میده و همون E میشه،بقیشو میترسم باگ داشته باشه حرفم باید چک کنم
-
nazanin karima اهان
-
Yegane Dehqan بنظرم من گزینه ی ۴ درسته
-
nazanin karima اره میدونم استاد گفته ولی چون وقت نداشتم دنبال فیلمش بگردم گفتم اینجا بپرسم .
-
arthur morgan
Farhan Honar
nazanin karima
ممنون دوستان اگه میشه با دلیل بگید
تشکر فروان -
-
-
Yegane Dehqan خب اولین عامل در مقایسه آنتالپی فروپاشی دو ترکیب یونی، مجموع بار یونهای سازنده هست. که هرچه کمتر باشه ، آنتالپی فروپاشی هم کناره.
بعد اگه این مجموع بار یونها برای دو ترکیب برابر باشه، اون موقع سراغ مقایسه ی شعاع ها میرسم که هر چه شعاع بزرگتر باشه، آنتالپی فروپاشی کمتر هستاینجا هم در Z با M ،مجموع بار یونها کمتر از سایرین هست. بعد از این D با J آنتالپی فروپاشی کمی داره.
حالا خواسته ی دوم سوال:
ترکیب A هیدروژن هست که با E, میشه CH4
و با M میشه HBr
CH4 نقطه ی جوش پایینتری داره چون اولا برخلاف HBr ناقطبیه . ثانیا جرم مولی کمتری داره
پس جواب بخش دوم E هست.
و جواب میشه گزینه ۴. -
-
-
Farhan Honar
حسن نیسی
ممنونم لطف کردین