گلایه از برنامه های آلا
-
با تمام احترام به زحماتی تا الان کشیدید و دلسوزانه همراه کنکوری ها بودید .گلایه دارم از آلا : اینکه بابت آموزش عالی هزینه بگیرید کاملا منطقی هست ولی لطفا به قول هایی که در راه ابریشم دادید هم عمل کنید.
فرسنگهای باقی مونده هنوز تکمیل نشده و ما از برنامه آزمون هامون عقب افتادیم.
قرار بود برنامه مطالعاتی منطبق بر آزمون بدید که ما ندیدیم.
پیش آزمون و پس آزمون( که به گفته ی خود استاتید بسیار مهمه) هم مونده.
اینکه ما هر هفته وقتمون رو بذاریم روی مشکلات آلا اصلا درست نیست..
حالا شما تمرکزتون رو گذاشتید روی تفتان و حواشی...امیدوارم زودتر راه حل و توضیح مناسبی داده بشه..
مدیر-محصول-ابریشم
مدیر-طراحی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-زیستmaryam mirr خیلی حق گفتی
-
دوست خوب پیگیر مشکلات راه ابریشم هستیم
ان شاء الله مواردی که چه شما و چه سایر دوستانتون گفتن برطرف میشه
یک نکته ای گفتین در مورد تفتان، از این مورد نگران نباشین تیم دو محصول تفتان و راه ابریشم جدا هستن، تداخلی روی همدیگه ندارن@M-an خیلی ممنونم از پاسختون:cherry_blossom:
-
M M.an marked this topic as a question on
-
M M.an has marked this topic as solved on
-
@M-an خیلی ممنونم از پاسختون:cherry_blossom:
-
@M-an سلام خانم مدیر
میشه لطفاپیگیری کنید پیش ازمون ها رو هم واسه دروس(حداقل اختصاصی ها)
کامل قرار بگیرن
که قبل ازمون بتونیم استفاده کنیم ازشون
ممنون🍃 -
@M-an
سلام و روزتون بخیر
خانم مدیر شما که لطف میفرمایید پیگیری میکنید و تا الانم تاثیرش قابل رؤیت هست میشه لطف کنید درسنامه فرسنگ 8 ریاضی تجربی رو هم بفرمایید کامل بشه به خدا آزمون قلم چی واقعا اذیت شدیم سر اینکه درسنامه رو نداشتیم و اینکه تست های آموزشی فرسنگ های 7 و 8 زیست شناسی هم قرار نگرفته کلی تست تصحیح نشده باقی مونده و اینکه درس 9 دینی تو آزمون قلم چی میاد و واقعا بدون استاد رضایی بقا نتایج غیر قابل پیش بینیه
ببخشید میدونم باید تیکت میزدم میگفتم ولی خیلی گفتم به بخش پشتیبانی🙏🙏
#M.an -
@M-an
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
دقیقاً چیزی که من رو عصبی کرده
نبود تحلیل ازمون های اقای طلوعی و فیدبک های جبرانی هست که قرار بود امسال از محتویات الا باشه مث چاپار !
با احترام و اینکه ما تمامی قوانین الا که در هنگام ثبت نام متعهد به رعایتش شدیم . آلاء همچین ضمانتی را تا به حال انجام ندادهبا تمامی احترام ، در برخورد حرفه ای هیچ توجیهی وجود نداره که دبیری به خاطر مسائلی 3 ماه کرسی رو ترک کنه!