تفتان آری یا خیر؟
-
دوستان نظرتون راجب تفتان امسال چیه؟ بنده هنوز دو دل هستم که ثبت نام کنم ؛ کسانی که پکیج رو خریدن راضی بودند؟
-
دوستان نظرتون راجب تفتان امسال چیه؟ بنده هنوز دو دل هستم که ثبت نام کنم ؛ کسانی که پکیج رو خریدن راضی بودند؟
Taha Yousefzadeh من که گرفتم تا الان خیلی راضی بودم
-
-
Taha Yousefzadeh من که گرفتم تا الان خیلی راضی بودم
arthur morgan تشکر
-
@Zahra-Zahraii تشکر
-
Taha Yousefzadeh
من خریدم از فیلمهای زیست و شیمی خیلی راضیی بودم!چون هنوز بقیشو ندیدم نظر کلی نمی دم ولی این دوتا بینظیر بودن بی نظییییررررررررررر:))))) -
بگیر بنظرم آلا همیشه دنبال بهترین ها بوده
من خودم خریدم حس خوبی نسبت به تفتان دارم
هر کدوم رو یه قسمت دیدم خیلی خوب بودن
@دانش-آموزان-آلاء
@M-an -
Taha Yousefzadeh کلیتش خوبه من دیدم از هر کدوم پارسال رو هم که دیده بودم دینی پارسال خیلی بهتر بود امسال هم خوبه اما پارسال تستا ها هم تعدادش زیاد بود بقیه درسا مثل پارسال عربی و ادبیات حتی بهترم شده مخوصا ادبیاتشو خیلی خوشم اومد زبان با دبیرش اوکی نشدم خیلی خشک بود واسم روشو خوند یه چند تا چیز ساده که بلد بودم رو پیچوند با تدریسش شیمی حفظیات رو از جزوه می گه بخونین اورده که کار خوبیه ادم اونجا هاشو خودش بخونه بعد فیزیک جزوش قشنگ تستای تفتان که 90 درصد تست های روتینی بودن و ساده زیست هم خوبه تدریسش اما تست هاشم ترکیب روتین.. تست سخت ترکیببی نبود ببخشین زیاد شد
-
ممنون از همگی
-
Taha Yousefzadeh سلام اگه راه ابریشمی هستی و تموم کردی توصیه میکنم تست های علامت دار و اشکالاتی که داشتی رو برطرف کنی .
اما برای تفتان راستشو بخوای نمیخوام بگم محصول بده ،ولی خودم خریدم و الان دارم از راه ابریشم قبلی استفاده میکنم تدریس های معلم های مختلف رو دیدم ، دینی و زیست و ادبیاتش خوب بودن بقیه رو نظر نمیدم. -
Taha Yousefzadeh سلام اگه راه ابریشمی هستی و تموم کردی توصیه میکنم تست های علامت دار و اشکالاتی که داشتی رو برطرف کنی .
اما برای تفتان راستشو بخوای نمیخوام بگم محصول بده ،ولی خودم خریدم و الان دارم از راه ابریشم قبلی استفاده میکنم تدریس های معلم های مختلف رو دیدم ، دینی و زیست و ادبیاتش خوب بودن بقیه رو نظر نمیدم.متاسفانه راه ابریشمی نیستم؛ ولی سوالی که داشتم ازتون تست های حسابانش خوب و چالشی هستن؟( دبیر ریاضی تجربی و حسابان مشترک هستن برای همین پرسیدم)
چون اگه تست های روتینی باشن ؛ ترجیح میدم با نکته و تست یازدهم حسابان جمع بندی کنم .
ممنونم