ساختار پروتئین
-
@Mr-Wick درود
قطع به یقین همشون ساختار دومو دارن
پروتئین تا ساختار یک فقط داشته باشه که نداریم
.@سینا-0
@Alzahra-Daftar
پس فقط دو ساختار اول رو همه دارند دیگه...
فقط برخی پروتئین ها ساختار سوم و چهارم دارند درسته؟ -
@Mr-Wick
سلام همه پروتئین ها قطعا ساختار اول و دوم و سوم رو دارند.Mahan Xodayi 2 سوم رو شک دارم
گیج شدم -
@سینا-0
@Alzahra-Daftar
پس فقط دو ساختار اول رو همه دارند دیگه...
فقط برخی پروتئین ها ساختار سوم و چهارم دارند درسته؟ -
@Alzahra-Daftar در ساختار پروتئین گفته است:
@Mr-Wick
بله درسته
مرسی واقعا ممنونم🌹🙏
نمیدونستم اکتین و میوزین ساختار چهارم رو دارن. -
Mahan Xodayi 2 سوم رو شک دارم
گیج شدم@Mr-Wick
ببینید پروتئین که میخواد تشکیل بشه اول ساختار اپل رو بوجود میاره بعد دوم رو بعدش قطعا باید ساختار سوم رو بسازه ....
بعد از اینکه ساختار سوم ذو ساخت چند تا مثل خودش از لحاظ ساختاری که سطح سوم رو دارند کنار هم دیگه سطح چهار رو بوجود میارن
پسهر پروتئینی قطعا ساختار اول تا سوم رو داره -
@Alzahra-Daftar در ساختار پروتئین گفته است:
@Mr-Wick
بله درسته
مرسی واقعا ممنونم🌹🙏
نمیدونستم اکتین و میوزین ساختار چهارم رو دارن. -
@Mr-Wick
ببینید پروتئین که میخواد تشکیل بشه اول ساختار اپل رو بوجود میاره بعد دوم رو بعدش قطعا باید ساختار سوم رو بسازه ....
بعد از اینکه ساختار سوم ذو ساخت چند تا مثل خودش از لحاظ ساختاری که سطح سوم رو دارند کنار هم دیگه سطح چهار رو بوجود میارن
پسهر پروتئینی قطعا ساختار اول تا سوم رو دارهMahan Xodayi 2
@kosar-mortazavi
@سینا-0
@Alzahra-Daftar
شماهم نظرتونو بدین در مورد نظر ایشون -
سلام
آیا همه پروتئین ها ساختار دوم را دارند یا اغلب آنها؟
وقتی یه جا میبینیم از یه چیزی که جنسش پروتئینیه حرف زده شده (پروتئین های غشایی یا مثلا هیستون و ...) میگیم تا سطح دوم رو دارند همه شون؟؟@Mr-Wick درود سطح دوم رو دارن. مگه میشه پروتئین فقط سطح اول رو داشته باشه. تو مباحث علمی شاید بشه ولی تو کتاب ما سطح دوم و حتی سوم رو هم دارن. ولی سطح چهارم رو همه پروتئین ها ندارند
-
Mahan Xodayi 2
@kosar-mortazavi
@سینا-0
@Alzahra-Daftar
شماهم نظرتونو بدین در مورد نظر ایشون -
@Mr-Wick
ساختار اول به هیچ وجه من الوجوه نمی تونه ساختار نهایی باشه اما ساختار دوم میتونه ساختار نهایی باشه@Alzahra-Daftar
در مورد ساختار سومشون نظرتون چیه که گفتن هر پروتئین -
@Mr-Wick
ساختار اول به هیچ وجه من الوجوه نمی تونه ساختار نهایی باشه اما ساختار دوم میتونه ساختار نهایی باشه@Alzahra-Daftar
من ی تایپیک در این مورد زده بودم که تست گفته بود در راکیزه میتونه سطح اول و حتی دوم ساختار نهایی باشه باشه همیار گفت برای کنکور در نظرش نگیرید....
در مل ساختار نهایی برای ما یا سومه یا چهارم -
دوستان الان دو تا موضوع هستش که یه سریاتون گفتین اول و دوم رو همه دارن و یه سریا دیگه هم گفتین که تا سوم رو همه دارند...الان به چه صورته؟
تا دوم روهمه دارن یا سوم؟ -
دوستان الان دو تا موضوع هستش که یه سریاتون گفتین اول و دوم رو همه دارن و یه سریا دیگه هم گفتین که تا سوم رو همه دارند...الان به چه صورته؟
تا دوم روهمه دارن یا سوم؟@Mr-Wick معیار کنکور کتاب ماست که تو کتاب هیچ جایی از پروتئینی که سطح یا یا دو رو فقط داشته باشه نام نبرده
-
@Mr-Wick معیار کنکور کتاب ماست که تو کتاب هیچ جایی از پروتئینی که سطح یا یا دو رو فقط داشته باشه نام نبرده
Matin Mousavi 1 عزیزم میدونم
جاییم نگفته همه شون سطح سوم رو دارن -
تا دوم روهمه دارن یا سوم؟@Mr-Wick
من قبلا تایپیک زده بودم الان نتونسم پیداش کنم لینک بودم
در واقعیت در راکیزه سطح اول و دوم هم میتونن سطح نهایی پروتئین باشند و فعالیت کنند....
اما طبق رفرنس خودمون هر پروتئینی قطعا ساختار سوم را دارد....
ولی درمورد ساختار چهارم نمیتونیم از واژه هر استفاده کنیم -
Matin Mousavi 1 عزیزم میدونم
جاییم نگفته همه شون سطح سوم رو دارن@Mr-Wick تو کتاب اگه نگاه کنید تا ساختار سوم حرفی از پروتئین ها نزده که کی داره و کی نداره ولی در توضیح ساختار چهارم همون اول گفته بعضی پروتئین ها ساختار چهارم دارند یعنی تا قبل از این مشترک بود. وگرنه مثلا برای ساختار دوم یا سوم هم میتونست بگه بعضی یا اغلب پروتیئن ها دارند
-
@Mr-Wick
در واقعیت در راکیزه سطح اول و دوم هم میتونن سطح نهایی پروتئین باشند و فعالیت کنند....
ولی درمورد ساختار چهارم نمیتونیم از واژه هر استفاده کنیمMahan Xodayi 2 در ساختار پروتئین گفته است:
@Mr-Wick
ولی درمورد ساختار چهارم نمیتونیم از واژه هر استفاده کنیممیشه عکسشو واسم بفرستین؟؟
یا آدرس بدین برم ببینم؟
چون منم یه کلیپی دیدم میگفت که فقط تا سطح دوم رو همه پروتئین ها دارن و همین باعث شد که من گیج بشم. -
@Alzahra-Daftar منم ندیدم😑☹️
-
Mahan Xodayi 2 در ساختار پروتئین گفته است:
@Mr-Wick
ولی درمورد ساختار چهارم نمیتونیم از واژه هر استفاده کنیممیشه عکسشو واسم بفرستین؟؟
یا آدرس بدین برم ببینم؟
چون منم یه کلیپی دیدم میگفت که فقط تا سطح دوم رو همه پروتئین ها دارن و همین باعث شد که من گیج بشم.@Mr-Wick
عکس چیو؟؟؟؟تایپیکرو یا سوال؟