ساختار پروتئین
-
@Alzahra-Daftar 🙄🧐
-
Mahan Xodayi 2 همینیکه میگی گفته تا سوم رو همه دارن
@Mr-Wick
اینو بر اساس کتاب و تست هاو.....گفتم
در مورد اینکه از کجای کتاب پایین توضیح دادن از کدوم قسمت استنباط میشع -
سلام
آیا همه پروتئین ها ساختار دوم را دارند یا اغلب آنها؟
وقتی یه جا میبینیم از یه چیزی که جنسش پروتئینیه حرف زده شده (پروتئین های غشایی یا مثلا هیستون و ...) میگیم تا سطح دوم رو دارند همه شون؟؟@Mr-Wick در ساختار پروتئین گفته است:
سلام
وقتی یه جا میبینیم از یه چیزی که جنسش پروتئینیه حرف زده شده (پروتئین های غشایی یا مثلا هیستون و ...) میگیم تا سطح دوم رو دارند همه شون؟؟نه همه پروتئین ها تا سطح دوم نیستند مثلا پیک شیمیایی مثل T3 و T4 از دوتا a.a تشکیل شدن و سطح اول هستند. این چیزیه که تو دبیرستان خوندم تا جایی که یادم میاد.
اگه بتونم اینم تو کتابخونه درموردش میخونم فعلا دسترسی ندارم
ولی فعلا سرچ هم کردم جوابش این اومد که پروتئین هایی مثل هورمون انسولین هم ساختار اولیه دارند که منطقی هم هست طبق کتاب درسی

-
@Mr-Wick در ساختار پروتئین گفته است:
سلام
وقتی یه جا میبینیم از یه چیزی که جنسش پروتئینیه حرف زده شده (پروتئین های غشایی یا مثلا هیستون و ...) میگیم تا سطح دوم رو دارند همه شون؟؟نه همه پروتئین ها تا سطح دوم نیستند مثلا پیک شیمیایی مثل T3 و T4 از دوتا a.a تشکیل شدن و سطح اول هستند. این چیزیه که تو دبیرستان خوندم تا جایی که یادم میاد.
ولی فعلا سرچ هم کردم جوابش این اومد که پروتئین هایی مثل هورمون انسولین هم ساختار اولیه دارند که منطقی هم هست طبق کتاب درسی

-
@Alzahra-Daftar
خب میبینید نوشته ساختار دوم نهایی نیست وقتی این نیست یکم نمیتونه ساختار نهایی باشه اولین ساختار نهایی ما میشه سطح سوم -
سلام

@Kosar-Mortazavi آخه کتاب در این مورد اینطوری نمیگه!
موقاری به وضوح گفت تا ساختار دوم رو همه پروتئین ها دارند...در سطح کتاب درسی و کنکور
😑😑
الان سئوال و سردرگمی بنده اینه که آیا همه پروتئین ها تا ساختار سوم رو دارن یا دوم؟
بعضیا تو اینحا حواب دادن که تا دوم و بعضیا هم میگن تا سوم.
وات آیم گانا دو؟! -
@Kosar-Mortazavi آخه کتاب در این مورد اینطوری نمیگه!
موقاری به وضوح گفت تا ساختار دوم رو همه پروتئین ها دارند...در سطح کتاب درسی و کنکور
😑😑
الان سئوال و سردرگمی بنده اینه که آیا همه پروتئین ها تا ساختار سوم رو دارن یا دوم؟
بعضیا تو اینحا حواب دادن که تا دوم و بعضیا هم میگن تا سوم.
وات آیم گانا دو؟! -
سلام

@Kosar-Mortazavi اطلاعات شما بر اساس علمی کاملا صحیحه ولی خب طبق کتاب ساختار نهایی یا سومه یا چهارم
-
@Alzahra-Daftar در ساختار پروتئین گفته است:
@Mr-Wick
ببخشید مامانم صدام زد رفتم 😁😁😁
خواهش میکنم راحت باشین😁
پس میتونیم نتیجه بگیریم که ساختار سوم ساختار نهایی هستش -
@Alzahra-Daftar
اینجا نوشتید اغلب ساختار سوم رو دارند به این منظور نیست که برخی دیگه ساختاراول یا دوم دارند منظورش اون برخی هست که سوم رو رد کردن و خالا سطح نهایی چهارم دارند
پس چه اونایی که ساختار نهایی سوم دارند چه اون هایی که ساختار نهاییشون چهارمه سطح سوم رو دارند... -
@Mr-Wick
خواهش میکنم راحت باشین😁
@Mr-Wick
خواهش میکنم راحت باشین😁
@Alzahra-Daftar خط خوشی دارین ولی
مامانم همیشه میگفت آرزوم به دلم موند تو رو ببینم که خط درست و حسابی داشته باشی😂😂
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar خط خوشی دارین ولی
مامانم همیشه میگفت آرزوم به دلم موند تو رو ببینم که خط درست و حسابی داشته باشی😂😂
-
آقایون داداشاااااااا(اعم از دختر و پسر😁)
ممنونم ازتون...یکی از مباحثی که توش لنگم دوازدهمه امیدوارم حل بشه مثل این موضوع که لطف کردین
ممنونم ازتون🌹🙏 -
@Alzahra-Daftar نه اتفاقا کاش خط منم همینطوری بود