تبادلات گازی
-
@Alzahra-Daftar
میشه به اینم گیر دادااااا چون همچگلوبین کجاس؟گلبول قرمز
داهل گلبول قرمزم آنزیم انیدراز کربنیک داریم خب که باعث میشه کربن دی اکسید بصورته بی کربنات بره میتونه درست باشه ولی با اغماض -
@Alzahra-Daftar دیشب یه عنوان زدم یه سئوال ادبیات بپرسم برو ببین چه شوری به پا کردم😂😶
اصن یه دینامیت زیر دنیای ادبیات گذاشتم😂 -
@Alzahra-Daftar دیشب یه عنوان زدم یه سئوال ادبیات بپرسم برو ببین چه شوری به پا کردم😂😶
اصن یه دینامیت زیر دنیای ادبیات گذاشتم😂 -
@Alzahra-Daftar
گزینه 3
o2از طریق انتشار جا به جا میشهAsmaa Kianii انتشار ساده یا تسهیل شده؟!من یادم رفته
-
@Alzahra-Daftar
میشه به اینم گیر دادااااا چون همچگلوبین کجاس؟گلبول قرمز
داهل گلبول قرمزم آنزیم انیدراز کربنیک داریم خب که باعث میشه کربن دی اکسید بصورته بی کربنات بره میتونه درست باشه ولی با اغماض -
Asmaa Kianii انتشار ساده یا تسهیل شده؟!من یادم رفته
-
Asmaa Kianii انتشار ساده یا تسهیل شده؟!من یادم رفته
@Mr-Wick ساده هست دیگه یاتون نیست حتی غشا ها یکی میشد تا از غشاهای کمتری عبور کنه؟؟
-
@Mr-Wick
آره خب ولی گزینه های دیگه مشکلی نداشتن منم ازون جایی که حتما باید به همهی تستا جواب بدم😁 گزینه ۴ رو زدم الکی همین جوری 🤦♀️@Alzahra-Daftar من غلط هام خیلی زیاد شده...50تا تست میزنم
میام که تحلیل کنم میبینم همه اونایی که بین دو گزینه مونده بودم غلط زدم😑😕
یهو میبینی 20تا همینطوری غلط زدمبرا همین وقتمو زیست داره میگیره به درسای دیگه نمیرسم کلافه شدم
-
@Mr-Wick ساده هست دیگه یاتون نیست حتی غشا ها یکی میشد تا از غشاهای کمتری عبور کنه؟؟
Mahan Xodayi 2 آی ساغول آره متوجه شدم یادم رفته بود این یه تیکه
-
@Alzahra-Daftar من غلط هام خیلی زیاد شده...50تا تست میزنم
میام که تحلیل کنم میبینم همه اونایی که بین دو گزینه مونده بودم غلط زدم😑😕
یهو میبینی 20تا همینطوری غلط زدمبرا همین وقتمو زیست داره میگیره به درسای دیگه نمیرسم کلافه شدم
-
@Alzahra-Daftar فک کنم بخاطر تغییر فصله:///
-
@Alzahra-Daftar فک کنم بخاطر تغییر فصله:///
Mahan Xodayi 2
ربط گودرز به شقایق میتونه باشه😂😶 -
@Alzahra-Daftar راهش چیه بگو منم همونو بکنم😶
-
Mahan Xodayi 2
ربط گودرز به شقایق میتونه باشه😂😶@Mr-Wick 😂😂😂👌👌شما دینامیت زیر ادبیات کذاشتین من زیر زیست الان ی سوال پرسیدم گیرنده کششی نای به بصل النخاع پیام میده:////////
-
@Mr-Wick 😂😂😂👌👌شما دینامیت زیر ادبیات کذاشتین من زیر زیست الان ی سوال پرسیدم گیرنده کششی نای به بصل النخاع پیام میده:////////
Mahan Xodayi 2 😂😂😂😂
قشنگ بود
یاد رفع اشکال زیست افتادم که گفته بودن تو روده چربی هارو کی تجزیه میکنه و این حرفا...
من رفتم خیلی با اعتماد به نفس به عنوان اولین نفر نوشتم آنزیم لیپاز صفرا😶😶😶😶 -
@Mr-Wick
شوخی کردم
من خودم خیلی سوالات رو تند میخونم در حد میگ میگ به خاطر همین دقتم میاد پایین@Alzahra-Daftar فک کنم باید آروم تر بخونیم و تمرکز بیشترمون رو بذاریم رو زیست بلکه درصد خوبی بگیریم نمیدونم واقعا چیکار کنم...
راستی فصل 5-6دوازدهم ترکیب پذیره؟میخوام 6رو نخونم -
Mahan Xodayi 2 😂😂😂😂
قشنگ بود
یاد رفع اشکال زیست افتادم که گفته بودن تو روده چربی هارو کی تجزیه میکنه و این حرفا...
من رفتم خیلی با اعتماد به نفس به عنوان اولین نفر نوشتم آنزیم لیپاز صفرا😶😶😶😶@Mr-Wick 😂😂😂😂