پلاناریا
-
سلام
اینا چین؟؟؟
جسم سلولی اند؟؟؟
تجربیا
هرکسی ی نکته راجبه این شکل بگه لطفا -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
اینا چین؟؟؟
جسم سلولی اند؟؟؟
تجربیا
هرکسی ی نکته راجبه این شکل بگه لطفاMahan Xodayi 2 در پلاناریا گفته است:
سلام
اینا چین؟؟؟
جسم سلولی اند؟؟؟
تجربیا
هرکسی ی نکته راجبه این شکل بگه لطفاسلام .نکات مربوط به تنظیم عصبی این شکل اینا هستن .۱)ساختار نردبان مانندو دو گره عصبی در سر جانور مغز دستگاه عصبی مزکزی رو تشکیل میدن ۲)رشته های جانبی متصل به دستگاه عصبی مرکزی ،دستگاه عصبی محیطی رو تشکیل میدن . ۳)هر گره مجموعه ای از جسم سلولی نورون هاست ۴)کرم پهنه و حفره گوارشی داره ولی لوله گوارشی نداره ۵)همه سلولهای بدن به محیط بیرون دسترسی دارن پس گازهای تنفسی مستقیما بین محیط و سلول ها مبادله میشه .۶)گردش خون رگ خونی و قبل نداره ۷)سامانه دفعی پروتو نفریدی داره و .... اون جاهایی رو که علامت زدین رو من نگاه کردم چیزی در موردشون پیدا نکردم و تو کتابم چیزی نگفته که چیه اونا .
-
Mahan Xodayi 2 در پلاناریا گفته است:
سلام
اینا چین؟؟؟
جسم سلولی اند؟؟؟
تجربیا
هرکسی ی نکته راجبه این شکل بگه لطفاسلام .نکات مربوط به تنظیم عصبی این شکل اینا هستن .۱)ساختار نردبان مانندو دو گره عصبی در سر جانور مغز دستگاه عصبی مزکزی رو تشکیل میدن ۲)رشته های جانبی متصل به دستگاه عصبی مرکزی ،دستگاه عصبی محیطی رو تشکیل میدن . ۳)هر گره مجموعه ای از جسم سلولی نورون هاست ۴)کرم پهنه و حفره گوارشی داره ولی لوله گوارشی نداره ۵)همه سلولهای بدن به محیط بیرون دسترسی دارن پس گازهای تنفسی مستقیما بین محیط و سلول ها مبادله میشه .۶)گردش خون رگ خونی و قبل نداره ۷)سامانه دفعی پروتو نفریدی داره و .... اون جاهایی رو که علامت زدین رو من نگاه کردم چیزی در موردشون پیدا نکردم و تو کتابم چیزی نگفته که چیه اونا .
sarvin Piri
جامع و عالی ممنونم👌🌹 -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
sarvin Piri
جامع و عالی ممنونم👌🌹 -
Mahan Xodayi 2 در پلاناریا گفته است:
سلام
اینا چین؟؟؟
جسم سلولی اند؟؟؟
تجربیا
sarvin Piri
فکر کنم شاخه های عصبی جانبی متصل به دستگاه عصبی مرکزی که بخش محیطی اعصابن
دوباره تاکید مینمایم فکر کنم -
sarvin Piri
دوباره تاکید مینمایم فکر کنمحسین نعمتی در پلاناریا گفته است:
sarvin Piri
دوباره تاکید مینمایم فکر کنمسلام .خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز😊😊😊😊
-
sarvin Piri
دوباره تاکید مینمایم فکر کنمحسین نعمتی اخه شبیه جسم سلولی اند؟؟
کارشون چیه -
حسین نعمتی اخه شبیه جسم سلولی اند؟؟
کارشون چیهMahan Xodayi 2 منم دقیق ننیدونم فقط فکر کنم شایدم اشتباه بگم زیاد به حرف من بسنده نکن شاید اشتباه باشه چون دقیق نگفته توی کتاب که اینا چین فقط بالا توی متن یه چیزی گفته که نمیدونم منظورش همیناس یا نه
-
Mahan Xodayi 2 منم دقیق ننیدونم فقط فکر کنم شایدم اشتباه بگم زیاد به حرف من بسنده نکن شاید اشتباه باشه چون دقیق نگفته توی کتاب که اینا چین فقط بالا توی متن یه چیزی گفته که نمیدونم منظورش همیناس یا نه
حسین نعمتی تو کتاب که حرفی نزده تستی هم ندیدم همینجوری کنجکاو شدم
-
سلام
اینا چین؟؟؟
جسم سلولی اند؟؟؟
تجربیا
هرکسی ی نکته راجبه این شکل بگه لطفا -
سلام
اینا چین؟؟؟
جسم سلولی اند؟؟؟
تجربیا
هرکسی ی نکته راجبه این شکل بگه لطفاMahan Xodayi 2 سلام مهم ترین نکته درباره طناب عصبی پلاناریا اینه که فاقد جسم سلولیه.
-
Mahan Xodayi 2 سلام مهم ترین نکته درباره طناب عصبی پلاناریا اینه که فاقد جسم سلولیه.
Heli بله درسته،ولی دراینصورت اینایی که دورشون خط کشیدم چین؟؟؟