سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
جمعبندی شیمی
-
سلام
بچه ها توی ۲ هفته عید بهترین راه برای جمع بندی شیمی چیه؟
شما راهی میشناسید که فکر کنید قشنگ باشه برای جمعبندی؟
چون حجم شیمی واقعا زیاده فکر کردن به شیمی و جمع کردن بیشتر از ۱ دقیقه مغز آدمو به درد میاره🥲️خواستم مشورت بگیرم که درسنامه هم بخونم یا فقط تست بزنم ؟
یه راهی بگید توی عید با خوندن شیمی دیوونه نشم حداقل خوش بگذره زمان خوندش
چه جوری میشه تو هفته اول عید کل شیمی ۱۰ رو جمع کرد؟ روزی چند تا تست ازش و چند ساعت مطالعه؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@دوازدهم
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
Yegane Dehqan سلام چطور هستید ؟صبح بخیر
ببینید چندین تا راه هست
یکی با تفتان جمع بندی کنید که من خودم دارم این کار را میکنم و خودم خیلی راضی بودم خیلی زیاد
راه دوم این هست که اگر در طول سال خلاصه برداری و نوت برداری کرده بودید می تونید از اون ها استفاده کنید و با تستای ستاره دار و نزده و غلط جمع بندی کنید
راه بعدی اینکه یک مرور خیلی سریع و گوگولی انجام بدید و بعد بیایید یکی از ازمون های ازمایشی را انتخاب کنید و تست هاش را بزنید و جمع بندی کنید یا می تویند تستاهای کتاب های کمک اموزشی یا راه ابریشم را یک در میان بزنید یا فقط کنکورچه هارا بزنید با پس ازمونها دیگه این چیزی بود که به ذهنم رسید امیدوارم که موفق باشید -
Yegane Dehqan درود
یه آزمون جامع از چیزایی که تا الان خوندین بزنین و طبق اون فقط نقاط ضعف و چیزایی که فراموش شده رو کار کنین و همین چرخه آزمون و برطرف کردن اشکالات رو ادامه بدید
. -
Yegane Dehqan آزمون جامع زدن
-
سینا 0
حسن نیسی
سلام اره آزمون جامع زدن هم خوبه . من تست شیمی که میزنم اگه یه سوال زیاد طول بکشه حل کردنش استرس میگیرم اصلا حالم بد میشه چه کنم 🥲
Ali Malti کار خوبی میکنی کار خوبیه به نظرم چون من تفتان هم نمیخوام بخرم این راه برایدرسای عقب افتاده خوبه .
arthur morgan ممنون ازت . لطف کردی نظر دادی -
-
Yegane Dehqan اگر هم توی حل سوالی گیر کردید استرس اصلا اصلا نگیرید تازه خوشحال باشید چون الان این سوال را تحلیلش میکنید نکته اش را یاد می گیرید توی کنکور شاید اون نکته به کار بیاد
-
Yegane Dehqan .استرس نداشته باش اولن.چون تو قرار نیست همشونو جواب بدی ( برا درس شیمی معمولا وقت تلفیش بخاطر محاسباته که یه سری تکنیک یاد بگیری عالی میشه .) و اینکه از من به تو نصیحت تست های کنکور هرساله تکرار میشن (بنظرم یه سوال کنکور را ۳ بار حل کنی بهتره از زدن پنج تا تست تعلیفی هست ) و فقط سبک و گفتار سوال تغییر میکند ، (مخصوصا تو فیزیک). سعی کن ازمون جامع رو ستا دفترچه کنی که بروزتر باشی . واگر هم ازمونو خراب کردی خوشحال باش.چون خرابکاری هاتو میتونی درست کنی. ...
(سعی کنید ازمون جامعتون همون کنکور ۹۸ و ۹۹ و یا حتی ۱۴۰۰ باشه داخل و خارج)
انشالله که موفق باشید. -
حسن نیسی راستش این حرفی که زدی خیلییی امیدوارم کرد ...
من اوایل تابستون که شروع کردم به خوندن از شیمی فراری نبودم ولی به مرور اصلا زده شدم انگار
ولی اینی که گفتی خیلی خوب بود 🥲
ممنونم
arthur morgan درسته راست میگی ممنون -
Yegane Dehqan لطفا حدود 10 دقیقه وقت بذارید و این کلیپ رو نگاه کنید. تصور شما رو به طور کلی نسبت به پاسخگویی داوطلبان کنکور به درس های مختلف تغییر میده
https://nodes.alaatv.com/media/1210/hq/1210015nghm.mp4?download=1
درصد پاسخگویی داوطلبان کنکور در درس های مختلف رشته ریاضی و تجربی -
Yegane Dehqan
سلام منم اوایل حس و انگیزه خاصی برای درس شیمی داشتم
ولی خب به مرور انگار حس شیمی خوندن نیست
به نظر خودم به خاطر فصل هایی هست که توی نیم سال دوم افتاده
هم مطالب حفظی زیادی داره(دوازدهم)
و هم حجیم تره(یازدهم) -