جمع بندی دهم
-
سلام وقت بخیر
خب من دهم هستم و ترم اول ناقصه میخوام ببندمش ولی به مشکل برخوردم
اول اینکه ریاضیم از همه ناقص تره😐
زیست خوبه
فیزیک خوبه
شیمی هم ناقصه متاسفانه
خب میخوام جزوه هم بنویسم چون جزوه هامم نیمه نصفه هستن چون وسط سال یه جابه جایی داشتم کلا ترم اولم همه چیزش نیمه نصفه و قاطی پاتیه😕
بعد نمیدونم فیلم ببینم یا نه از یه طرفم مثلا با خودم گفتم ترم دوم رو تو عید تموم کنم که بعد عید ترم اول رو جمع کنم ولی یه ذره فکر کردم دیدم اصلا جور درنمیاد و منطقی نیست کلا بگم که گیج شدم
من مباحثی که برای ترم اول باید بخونم و همه اینارو میدونم ولی نمیدونم چطوری بخونم
چون زمان کمه نمیشه مثل اوایل سال سرشون وقت گذاشت
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-همخوانی
همیار -
سلام وقت بخیر
زیست خوبه
فیزیک خوبه
شیمی هم ناقصه متاسفانه
خب میخوام جزوه هم بنویسم چون جزوه هامم نیمه نصفه هستن چون وسط سال یه جابه جایی داشتم کلا ترم اولم همه چیزش نیمه نصفه و قاطی پاتیه😕
بعد نمیدونم فیلم ببینم یا نه از یه طرفم مثلا با خودم گفتم ترم دوم رو تو عید تموم کنم که بعد عید ترم اول رو جمع کنم ولی یه ذره فکر کردم دیدم اصلا جور درنمیاد و منطقی نیست کلا بگم که گیج شدم
من مباحثی که برای ترم اول باید بخونم و همه اینارو میدونم ولی نمیدونم چطوری بخونم
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانی
همیارGharibe Gomnam
سلام ریحانه جان
اول از همه یه لیست بنویس از همه دروس
و بگو کدوم قسمت ها رو بلد نیستی کدوم ها رو بلدی و کدوم ها رو ضعیفی
مثلا میگی شیمی خوندم ولی ساختار لوییس ضعیفم و استوکیومتری کلا بلد نیستم
بعد برو اول از همه استوکیومتری رو بخون و بعدش ساختار لوییس و بعدش اونایی رو که بلدی مرور کن
اولویت با اوناس که کلا بلد نیستی چون باید یاد بگیری شون و سعی کن حذفیات هم نزاری برای خودت
و علاوه بر این برای هر درس بگو چقدر تست زدی چقدر تست نزدی
تست رو حتما بزن فراموش نکن نگو دهمم وقت هست که این قاتله موفقیته
حالا مثلا زیست رو خوب خوندی و کامل خوندی از اول بشین بخون و خلاصه نویسی هم براشون حتما بنویس برای درسایی که بلدی و خوب خوندی خیلی درگیر درسنامه و کتاب نشو یه مرور ریز بکن مخصوصا نکات رو و یه خلاصه نویسی عالی و جامع با نکات بنویس و اینا رو نگه دار که سال های بعدی خیلی به کارت میاد😁و همین درسایی هم که بلدی بعد اینکه نکات رو مرور کردی برو سریع سراغ تست یعنی بیشتر مرورت با تست باشه نه با درسنامه و کتاب خوندن
حالا درسایی که بلد نیستی یا ضعیفی میتونی فیلم ببینی یا درسنامه بخونی هر کدوم که بهتر یاد می گیری
حالا دیگه درسات رو خودت بچین تو روزت و یه طوری بچین که با ساعت مطالعه مناسب بتونی تموم شون کنی حالا اگر تو اون 14 روز تموم نشد مشکلی نیست حتی چند روزی بعد تعطیلات عید طول کشید اعصابتو بهم نزن و مهم اینه تموم میشه😁
و حتما روتین هم بزار تو برنامت
و یه چیزی هم بگم من خودم دهم و یازدهم بودم وقتی صبحا دیرتر بلند میشدم یا عید می رفتیم مهمونی اینا بقیه روز انگیزه نداشتم درس بخونم
اگر اینطوری هستی اینو بزار کنار اگر تو تعطیلات عید دیر شدی فدا سرت رفتی مهمونی خوش بگذرون و مابقی طول روز میتونی بازم خیلی خیلی مفید استفاده کنی اولاش آدم اعصابش خورد میشه بخاطر کمال گرایی هست ولی بعدش ذهن مون می بینه اتفاق خاصی نیوفتاده و درس مون رو خوندیم همه چی اوکیه این کمال گرایی کم میشه
فعلا همین ها یادم میاد😅بازم یادم بیاد میگم -
سلام وقت بخیر
زیست خوبه
فیزیک خوبه
شیمی هم ناقصه متاسفانه
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-همخوانی
همیارGharibe Gomnam سلام خانم چیز چطور هستید؟
ببینید اول مشخص کنید که چه مباحثی را کامل نکردید و یا مشکل دارید و تسلط کافی ندارید
بعد بیایید از اول کامل کنید خلاصه برداری کنید البته از اونجاهایی که کامل نیستند و تازه اگر هم مباحثی کامل نشد اشکال نداره بعد عید هم وقت هست شما هنوز دهم هستید تابستون هم وقت دارید ولی الان سعی کنید که مباحث ناقص را کامل کنید و بعد تست زنی کنید
و بعد که کاراتون تمام شد با خلاصه نویسی و اینا و تست های ستاره داره یا ازمون های ازمایشی قورتش بدید امیدوارم که جوابتون را گرفته باشی ولی خیلی به خودتون فشار نیارید اصلا اصلا فقط لذت ببرید و استرس مسترس هم نداشته باشید😎😎😊😊 -
Gharibe Gomnam
سلام ریحانه جان
اول از همه یه لیست بنویس از همه دروس
و بگو کدوم قسمت ها رو بلد نیستی کدوم ها رو بلدی و کدوم ها رو ضعیفی
مثلا میگی شیمی خوندم ولی ساختار لوییس ضعیفم و استوکیومتری کلا بلد نیستم
بعد برو اول از همه استوکیومتری رو بخون و بعدش ساختار لوییس و بعدش اونایی رو که بلدی مرور کن
اولویت با اوناس که کلا بلد نیستی چون باید یاد بگیری شون و سعی کن حذفیات هم نزاری برای خودت
و علاوه بر این برای هر درس بگو چقدر تست زدی چقدر تست نزدی
تست رو حتما بزن فراموش نکن نگو دهمم وقت هست که این قاتله موفقیته
حالا مثلا زیست رو خوب خوندی و کامل خوندی از اول بشین بخون و خلاصه نویسی هم براشون حتما بنویس برای درسایی که بلدی و خوب خوندی خیلی درگیر درسنامه و کتاب نشو یه مرور ریز بکن مخصوصا نکات رو و یه خلاصه نویسی عالی و جامع با نکات بنویس و اینا رو نگه دار که سال های بعدی خیلی به کارت میاد😁و همین درسایی هم که بلدی بعد اینکه نکات رو مرور کردی برو سریع سراغ تست یعنی بیشتر مرورت با تست باشه نه با درسنامه و کتاب خوندن
حالا درسایی که بلد نیستی یا ضعیفی میتونی فیلم ببینی یا درسنامه بخونی هر کدوم که بهتر یاد می گیری
حالا دیگه درسات رو خودت بچین تو روزت و یه طوری بچین که با ساعت مطالعه مناسب بتونی تموم شون کنی حالا اگر تو اون 14 روز تموم نشد مشکلی نیست حتی چند روزی بعد تعطیلات عید طول کشید اعصابتو بهم نزن و مهم اینه تموم میشه😁
و حتما روتین هم بزار تو برنامت
و یه چیزی هم بگم من خودم دهم و یازدهم بودم وقتی صبحا دیرتر بلند میشدم یا عید می رفتیم مهمونی اینا بقیه روز انگیزه نداشتم درس بخونم
اگر اینطوری هستی اینو بزار کنار اگر تو تعطیلات عید دیر شدی فدا سرت رفتی مهمونی خوش بگذرون و مابقی طول روز میتونی بازم خیلی خیلی مفید استفاده کنی اولاش آدم اعصابش خورد میشه بخاطر کمال گرایی هست ولی بعدش ذهن مون می بینه اتفاق خاصی نیوفتاده و درس مون رو خوندیم همه چی اوکیه این کمال گرایی کم میشه
فعلا همین ها یادم میاد😅بازم یادم بیاد میگم@sania-Andiravan
سلام سانیا جان خوب هستی دستت دردنکنه گلم لطف کردی -
Gharibe Gomnam سلام خانم چیز چطور هستید؟
ببینید اول مشخص کنید که چه مباحثی را کامل نکردید و یا مشکل دارید و تسلط کافی ندارید
بعد بیایید از اول کامل کنید خلاصه برداری کنید البته از اونجاهایی که کامل نیستند و تازه اگر هم مباحثی کامل نشد اشکال نداره بعد عید هم وقت هست شما هنوز دهم هستید تابستون هم وقت دارید ولی الان سعی کنید که مباحث ناقص را کامل کنید و بعد تست زنی کنید
و بعد که کاراتون تمام شد با خلاصه نویسی و اینا و تست های ستاره داره یا ازمون های ازمایشی قورتش بدید امیدوارم که جوابتون را گرفته باشی ولی خیلی به خودتون فشار نیارید اصلا اصلا فقط لذت ببرید و استرس مسترس هم نداشته باشید😎😎😊😊arthur morgan
سلام برادر محمدمهدی از استان یزد😂
خانم چیز؟😂
عجب...
خیلی ممنونم لطف کردین😁 -
arthur morgan
خانم چیز؟😂
عجب...
خیلی ممنونم لطف کردین😁Gharibe Gomnam 😂😂😂خب بابا اسمتون چیه؟🤨🤨🤔🤔
خواهش میکنم بازم کمکی داشتید منشنم کنید حتما پاسخ میدماااااااااااااااااااااااااااااااا😆😆😆😅😅😅 -
arthur morgan
خانم چیز؟😂
عجب...
خیلی ممنونم لطف کردین😁Gharibe Gomnam چطوریه همه اسم همو میدونن تو انجمن به غیر من