زیست شناسی دهم
-
سلام چرا توی کتاب دهم فصل قلب همون شکل اول سرخرگ ها و سیاهرگ های ششی رنگشون برعکسه؟ و سیاهرگ های ششی توی شکل
-
سلام چرا توی کتاب دهم فصل قلب همون شکل اول سرخرگ ها و سیاهرگ های ششی رنگشون برعکسه؟ و سیاهرگ های ششی توی شکل
Maryam Hosseni درود
رگ هارو بر این اساس نامگذاری میکنن که هر رگی ، به سمت قلب خون ببره میشه سیاهرگ و هر رگی خون رو از قلب دور کنه میشه سرخرگ
کاری هم به رنگ و میزان اکسیژنش نداریم
. -
Maryam Hosseni
چون سیاهرگ ششی و سرخرگ ششی چون رگ های استثنا بدن هستند مثل سیاهرگ های آبششی ماهیدرسته سرخرگ خون رو به اندام ها میبره روشنه و پر اکسیژن
وسیاهرگ خون رو از اندامها میگیره تیره هستاما دهلیز راست خون تیره رو میگیره به بطن راست میده بعد سرخرگ ششی خون تیره رو به شش میده اونجا که تصفیه شد از طریق سیاهرگ ششی خون روشن به دهلیز چپ میره و بعد به اندامها
-
Maryam Hosseni درود
رگ هارو بر این اساس نامگذاری میکنن که هر رگی ، به سمت قلب خون ببره میشه سیاهرگ و هر رگی خون رو از قلب دور کنه میشه سرخرگ
کاری هم به رنگ و میزان اکسیژنش نداریم
.@سینا-0 خب استثنا هایی هم داریم بالا تر توضیح دادم
درسته اونی که دور میکنه سرخرگه واونی که نزدیک میکنه سیاهرگه اما اگر بخوای تست بزنی توضیح مناسبی نیست -
@سینا-0 خب استثنا هایی هم داریم بالا تر توضیح دادم
درسته اونی که دور میکنه سرخرگه واونی که نزدیک میکنه سیاهرگه اما اگر بخوای تست بزنی توضیح مناسبی نیستFatemeh Karji
استثنا؟کدوما؟؟؟
. -
Fatemeh Karji
استثنا؟کدوما؟؟؟
.@سینا-براساس نامگذاری تعریف شما درسته
اما من دلیل برعکس بودن رنگ سرخرگ ششی و سیاهرگ ششی رو براشون توضیح دادم که رنگشون به خاطر مقدار اکسیژن با سرخرگ یاسیاهرگ های دیگه بدن فرق داره -
@سینا-براساس نامگذاری تعریف شما درسته
اما من دلیل برعکس بودن رنگ سرخرگ ششی و سیاهرگ ششی رو براشون توضیح دادم که رنگشون به خاطر مقدار اکسیژن با سرخرگ یاسیاهرگ های دیگه بدن فرق دارهFatemeh Karji
آها ، من بد فهمیدم
:ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone:
.