دوره چهارم
-
سلام
عبارت زیر شامل کدوم عناصر میشه لطفا با استدلال بگید !!! 🖤
در دوره چهارم جدول تناوبی،چند عنصر وجود دارد که مجموع دو عدد کوانتومی اصلی و فرعی الکترون های خارجی ترین زیرلایه ان برایر چهار هست
تجربیا
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
در دوره چهارم جدول تناوبی،چند عنصر وجود دارد که مجموع دو عدد کوانتومی اصلی و فرعی الکترون های خارجی ترین زیرلایه ان برایر چهار هست
تجربیا
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 درود
از 19 تا 30؟
. -

-
Mahan Xodayi 2 درود
از 19 تا 30؟
.@سینا-0 نه دیگه گفته کل دوره
-
@Amir-Bernousi بله موافقم باهاتون ولی غلطه
-
۱۲ تاس
-
@Amir-Bernousi بله موافقم باهاتون ولی غلطه
Mahan Xodayi 2 خب چنتا میشه
-
۱۲ تاس
-
Mahan Xodayi 2 خب چنتا میشه
@Amir-Bernousi بگم الان میان براساس جواب من بدون تحلیل جواب میدن اجازه بدین نظرات بقیه رو هم ببینیم بعد جوابو بگم
-
@Amir-Bernousi بگم الان میان براساس جواب من بدون تحلیل جواب میدن اجازه بدین نظرات بقیه رو هم ببینیم بعد جوابو بگم
Mahan Xodayi 2 خب تا قبل از گالیم آخرین زیر لایه همه میشه ۴s که جمع عدد کوانتمی اصلی و فرعیشون میشه ۴ و از گالیم به بعد آخرین زیرلایه میشه ۴p که جمعشون میشه ۵
-
Mahan Xodayi 2 خب اگه جوابو بلدین پس چرا پرسیدین
-
Mahan Xodayi 2 خب اگه جوابو بلدین پس چرا پرسیدین
@Amir-Bernousi نه جوابو از پاسخنامه دارم ولی قانعم نمیکنه منم مثل شما میگم ۱۲تاس
-
سلام
تجربیا
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2
۳ تا میشن؟ -
Mahan Xodayi 2 خب تا قبل از گالیم آخرین زیر لایه همه میشه ۴s که جمع عدد کوانتمی اصلی و فرعیشون میشه ۴ و از گالیم به بعد آخرین زیرلایه میشه ۴p که جمعشون میشه ۵
Matin Mousavi 1 نه پنجم نیست حالا جوابو بگم شاید شماها متوجه شدین
@Amir-Bernousi
پاسخنامه فقط۴s1 هارو در نظر گرفته و نمیدونم چرا؟؟؟۴s2 رو هم باید میگفت بنظرم -
البته سوالش ابهام زیادی داره، اگه دقیق بخوایم بگیم هیچ عنصری نیست که جمع اعداداصلی و فرعی کوانتومی الکترونای خارجی ترین زیرلایش 4 نمیشه به جز پتاسیمو کروم و مس
-
Mahan Xodayi 2
۳ تا میشن؟Sara_R اره تحلیل میکنید
-
Matin Mousavi 1 نه پنجم نیست حالا جوابو بگم شاید شماها متوجه شدین
@Amir-Bernousi
پاسخنامه فقط۴s1 هارو در نظر گرفته و نمیدونم چرا؟؟؟۴s2 رو هم باید میگفت بنظرمMahan Xodayi 2 مشخص نیست چیو میخواد دقیقا
-
Sara_R اره تحلیل میکنید
Mahan Xodayi 2 گفته مجموع n و L الکترون های آن
توی مثلا اولین عنصر که 4s1 هست کلا توی اخرین زیر لایه یک الکترون داریم که مجموع nو L اون ۴ هست
اما مثلای توی دومین عنصر که اخرین زیرلایش ۴s2 هست
۲ تا الکترون داره که هر اکترونی مجموع n وL اون ۴ هست پس ۲ تا الکترون رو هم میشه ۸تا -
به نظرم منظور سوال تعداد الکترون ها باشه
-
منبعش چیه؟