جنس مخالف
-
ی سوال شما احساس کردین ک مثلا ضعف جنس مخالف دارین؟ مثلا هر کی رو ببین ازش خوشتون بیاد؟
-
ی سوال شما احساس کردین ک مثلا ضعف جنس مخالف دارین؟ مثلا هر کی رو ببین ازش خوشتون بیاد؟
سلام
نمیدونم چرا اخیرا این موضوع در انجمن زیاد تکرار میشه ولی آخه واقعا باید قبول کنیم طبیعی هست و ضمنا برا سن و سال ما خیلی زود. چون ممکن هست که به درس و زندگیمون واقعا لطمه بزرگی وارد کنه.
ولی فارغ از چیز های دیگه این امر برای هر دو طرف کاملا طبیعی هست و متاسفانه فضای اینترنت هم به این موضوع شدیدا دامن میزنه که تا حد الامکان تا کنکور باید دور باشیمموفق باشید 🌹
-
سلام
نمیدونم چرا اخیرا این موضوع در انجمن زیاد تکرار میشه ولی آخه واقعا باید قبول کنیم طبیعی هست و ضمنا برا سن و سال ما خیلی زود. چون ممکن هست که به درس و زندگیمون واقعا لطمه بزرگی وارد کنه.
ولی فارغ از چیز های دیگه این امر برای هر دو طرف کاملا طبیعی هست و متاسفانه فضای اینترنت هم به این موضوع شدیدا دامن میزنه که تا حد الامکان تا کنکور باید دور باشیمموفق باشید 🌹
@Mr-Perfect وقتشو اینا دست ما نیست که بعضی روزا باعت درس خوندن میشه و بعضی وقتا نه
-
dani danii سلام ، امیدوامر حالتون خوب باشه
برای اکثر کنکوری ها پیش اومده ، و فکر میکنم که برای پسر ها بیشتر اتفاق میوفته و به قول دوست عزیزمون @Mr-Perfect توی این سنو سال طبیعیه و بهتون پیشنهاد میکنم که لطفا لطفا از اینجور چیز های عاطفی به شدت دوری کنید چون به شخصه خودم توی این موضوع خیلی لطمه خوردم . -
@Mr-Perfect وقتشو اینا دست ما نیست که بعضی روزا باعت درس خوندن میشه و بعضی وقتا نه
ببخشید شما پایه چندم هستین؟
-
ببخشید شما پایه چندم هستین؟
@Mr-Perfect سال آخر 12
-
سلام
@Mr-Perfect و خب تو این موقع در گیری ذهنی بیش تری داریم با کسی خیلی حرف نمیزنیم و درسه فقط و همه کار میکنه ذهنمون نره سمت درس و.... سخت میگذره بخدا سخت
-
dani danii سلام امیدوارم حالت خوب باشه
این احساس کاملا طبیعیه و در همه وجود داره و هیچ کس نمیتونه منکرش بشه
ولی اینکه اگر بهش میدون بدیم چی میشه مثلا؟
مگه ما شرایط ازدواج یا کلا هر رابطه ی دیگه ای رو الان داریم؟
پس باید اول یه شرایطی رو برای خودمون به وجود بیاریم بعد بریم سمت این مسائل
و اینکه توجه شما به شخص خاصیه؟
اگر اینطور باشه بزارید بعد کنکور بهش فکر کنید
و اگر با دیدن هر کسی این احساس رو پیدا میکنید بهتره کنترلش کنید -
@Mr-Perfect سال آخر 12
پس دوست عزیز الان خیلی زمان بحرانی هست کوچکترین لغزش موجب نابودی میشه.
ببینید انسان باید همیشه کاری کنه که به نفعش باشه الان در دوران بسیار حساسی هستیم و باید کارمون درس باشه این کارهای عشق و عاشقی هم اصلا بد نیست ولی همش به زمانش نه الان. به عبارتی نمیشه که یکسال لذت عاشقی رو به لذت ۵۰ سال زندگی خوب فدا کرد.
موفق باشید 🌹
-
dani danii کات کن بره:man_gesturing_no:
-
dani danii کات کن بره:man_gesturing_no:
hasan pasavand با کی کات کنم بابا حالا اگهههه هم بود طرف آشنا بود چی 😂 نه من گفتم ی حسیه هر دختری میبینی ازش خشت بیاد ی جور انگار ب ی نفر نیاز داری مخالف نمیدونم منظورمو میگیرین یا نه
-
hasan pasavand با کی کات کنم بابا حالا اگهههه هم بود طرف آشنا بود چی 😂 نه من گفتم ی حسیه هر دختری میبینی ازش خشت بیاد ی جور انگار ب ی نفر نیاز داری مخالف نمیدونم منظورمو میگیرین یا نه
dani danii اره اقا میفهمم :face_with_tears_of_joy:
ب نظرم این ک هر کیو میبینی خوشت میاد غیر طبیعیه ی جور حس زود گذرهخب اگ ی فرد خاص تو ذهنت داری برو احساستو بگو
البته من خودم کات کردم گفتم توام بکن ولی مث این که شما تو ی مرحله قبلش گیر افتادی 😂😐