صفر تا صد ریاضی تجربی
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan سلام
دکتر جان خوب هستین؟؟
بی زحمت میشه هردوتا روش رو توضیح بدین!!سلام ممنون شما خوب هستید ؟
حالت متمم خودم اومدم برم اونقدر گیج کننده بود نتونستم ب جواب برسم ازون روش ! این توضیحی ک دادم رو بخونید متوجه میشید -
Zahra M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan سلام
دکتر جان خوب هستین؟؟
بی زحمت میشه هردوتا روش رو توضیح بدین!!سلام ممنون شما خوب هستید ؟
حالت متمم خودم اومدم برم اونقدر گیج کننده بود نتونستم ب جواب برسم ازون روش ! این توضیحی ک دادم رو بخونید متوجه میشیدنوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan چشم.بازم ممنون
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
میخوایم دو رقمش مثل هم باشه و رقم سومش متفاوت باشه حالا برای همین شرط سه تا حالت وجود داره
حالت 1 : رقم یکان و دهگان یکی باشه baa
حالت 2 :رقم دهگان و صدگان یکی باشه aab
حالت 3 : رقم یکان و صدگان یکی باشه aba
برای حالت 2 رقم یکان رو به دو بخش 0 و بقیه زوج ها تقسیم میکنیم
اگه 0 باشه برای برای a میتونیم 9 تا عدد جای گذاری کنیم = 9 حالت
اگه بقیه اعداد زوج باشن برای b میتونیم چهار حالت (اعداد 2 و 4 و 6 و 8 ) و برای a اینجا 8 حالت (همه اعداد یک رقمی بجز 0 و عددی ک جای b قرار دادیم ک میشه 8 تا عدد ) ک در این صورت 4 ضربدر 8 میشه = 32 حالت
برای حالت 1 یا همون baa
یبار بجا a صفر جا گذاری میکنیم و ک در این صورت برای b میتونیم 9 تا عدد بذاریم = 9 حالت
یبار بجا a بقیه اعدا زوج رو جا گذاری میکنیم ک میشه 4 حالت برای b هم میتونیم 8 تا عدد بذاریم ک در مجموع میشه = 32 حالت
حالت 3 یا همون aba
بجای a میتونیم همه اعداد زوج رو جا گذاری کنیم بجز 0 چون رقم بزرگتر هیچوقت 0 نمیشه ک میشه 4 حالت ! و برای b هم همه اعداد بجز اون عددی که جای a گذاشتیم رو میتونیم بذاریم ک میشه 9 حالت ک شربشون میشه = 36 حالت
مجموع ایین حالت ها میشه 118نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan 2 رقم متمیایز یعنی این عدد 3 رقمی از 2 عدد تشکیل بشه/؟
-
@dr-bernosi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
.اینطوری حساب کردم :|راه حل من کچاش مورد داره؟ چی رو درنظر نگرفتم؟
اصلا اینجور که فهمیدم از بیخ مشکل داره
سوال گفته دو رقم متمایز
ولی شما دو رقم یکسان گرفتی و یکیش رو متمایز قرار دادی درسته؟؟
مثلا نوشتید 992 منظور عدد 992 بوده یا حالت ها؟؟نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javad-m328 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
راه حل من کچاش مورد داره؟ چی رو درنظر نگرفتم؟
اصلا اینجور که فهمیدم از بیخ مشکل داره
سوال گفته دو رقم متمایز
ولی شما دو رقم یکسان گرفتی و یکیش رو متمایز قرار دادی درسته؟؟
مثلا نوشتید 992 منظور عدد 992 بوده یا حالت ها؟؟عدد بوده
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan منظور از متمایز بودن 2 عدد چی ت سوال
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
8 حالت اضافی داره روش من :| پیداش نکردم باز! شاید سوالو اشتباه متوچه شدم!
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
یعنی
3 عدد داریم.
اگه هر سه تا متمایز باشه .یعنی هیچکدوم تکراری نباشه.مثلا اگه کی از رقم ها 2 باشه اون دو تای دیگه هر رقمی باشه الا 2
حالا که گفته دو رقم متمایز باشه
یعنی از سه رقم دو تاش متفوات باشه و یکی از ارقام کپی یکی از همون دو رقم باشه
مثلا:
112 : دو رقم متمایز داره 1 و 2 همچنین عدد 1 تکراری هستش. -
یعنی
3 عدد داریم.
اگه هر سه تا متمایز باشه .یعنی هیچکدوم تکراری نباشه.مثلا اگه کی از رقم ها 2 باشه اون دو تای دیگه هر رقمی باشه الا 2
حالا که گفته دو رقم متمایز باشه
یعنی از سه رقم دو تاش متفوات باشه و یکی از ارقام کپی یکی از همون دو رقم باشه
مثلا:
112 : دو رقم متمایز داره 1 و 2 همچنین عدد 1 تکراری هستش.نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javad-m328 اوکی
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan 2 رقم متمیایز یعنی این عدد 3 رقمی از 2 عدد تشکیل بشه/؟
3 تا عدد داریم میخوایم دوتاش متمایز باشن ! پس دوتاش شبیه هم و یکیش باید متفاوت بشه !
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا 282؟ یا 990 یا 900؟
-
مثلا 282؟ یا 990 یا 900؟
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
مثلا 282؟ یا 990 یا 900؟
دقیقا
من اینطوری رفتم 126 دراوردم
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
این :|
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
اصلا نمیفهمم چیکار کردی ! توضیح منو خوندی ؟ اگه از روش اصلی میخوای بری حتما باید چیزایی ک تو توضیححم گفتم رو رعایت کنی ! ولی متممش متفاوت میشه روشش ک اصلا متممشو توضیه نمیکنم
-
@dr-sobhan 2 رقم متمیایز یعنی این عدد 3 رقمی از 2 عدد تشکیل بشه/؟
3 تا عدد داریم میخوایم دوتاش متمایز باشن ! پس دوتاش شبیه هم و یکیش باید متفاوت بشه !
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan دوتاش متمایز باش نه یک عدد 3 رقمی ک از دو عدد متمایز تشکیل بشه فک کنم این درست تر باش
-
@dr-sobhan دوتاش متمایز باش نه یک عدد 3 رقمی ک از دو عدد متمایز تشکیل بشه فک کنم این درست تر باش
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan دوتاش متمایز باش نه یک عدد 3 رقمی ک از دو عدد متمایز تشکیل بشه فک کنم این درست تر باش
ب طراح نمیشه گیر داد
اون یه چیز میگه وظیفه ما فهمیدن منظورشه -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متمم که :|
نگاه گفتم برای زوچ بودن باید صفر یا دو یا 4 یا 6 یا 6 باشه یکان! بعدش من اومدم حساب کردم عددی که توش دوتا صفر باشه و یکی دیگه شد 9 تا! 800،900 و ... و عددی که توش یه صفر باشه و دوتا شبیه هم باز شد 9 تا! 990،880 و ...اومدم گفتم دو باشه یکان، میشه یه بار دو باشه و دوتا شبیه میشه 9 تا 992،882 و ....، اگه دوبار دو باشه میشه 18 حالت یه بار دو یکان و صدگان(292،282 و ... و یه بار یکان و دهگان باشه( 922 و ...) همینچا اشتباهمو فهمیدم :| باید 222،444،888،666 رو حذف میکردم! بعدش بقیه هم به منی منوال میشه 27 حالت در کل! در 4 ضرب کردم و با 18 حالت اول چمع کردم شدش 126! حالا باید 222،444،666،888، رو که دو بار حساب کردم کم کنم بهش 118!
-
نگاه گفتم برای زوچ بودن باید صفر یا دو یا 4 یا 6 یا 6 باشه یکان! بعدش من اومدم حساب کردم عددی که توش دوتا صفر باشه و یکی دیگه شد 9 تا! 800،900 و ... و عددی که توش یه صفر باشه و دوتا شبیه هم باز شد 9 تا! 990،880 و ...اومدم گفتم دو باشه یکان، میشه یه بار دو باشه و دوتا شبیه میشه 9 تا 992،882 و ....، اگه دوبار دو باشه میشه 18 حالت یه بار دو یکان و صدگان(292،282 و ... و یه بار یکان و دهگان باشه( 922 و ...) همینچا اشتباهمو فهمیدم :| باید 222،444،888،666 رو حذف میکردم! بعدش بقیه هم به منی منوال میشه 27 حالت در کل! در 4 ضرب کردم و با 18 حالت اول چمع کردم شدش 126! حالا باید 222،444،666،888، رو که دو بار حساب کردم کم کنم بهش 118!
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
داداش ممن ک نفهمیدم دمت گرم خودت فهممیدی