ریاضی انسانی خسرو محمد زاده انسانی کنکور(اول تا چهارم دبیرستان) (95-94)
-
با سلام برای چندمین بار دارم سوال میکنم لطفا جواب منو بدین سال سوم انسانی کی میاد
راستی بار قبل گفته بودم که واقعا کارتون فوق العاده ان شاالله اون کسی که باید ببینه میبینه
با تشکر -
چطور باید شمارو تگ کنم میشه راهنمایی کنید؟؟
سوالاتی که پرسیدم میتونن سوالاتی خوب برای کنکور باشن از استاد محمدزاده درخواست کنید پاسخ بدن
ممنون میشم -
بسیار ممنونم از جوابتون امیدوارم بقیه دوستانم هم استفاده کرده باشن
-
ببخشید بقیه سوالات رو هم جواب میدین؟؟
-
سال سوم نمیاد
-
در جعبه ای 12 مهره وجود دارد که فقط 5 تای آن ها زرد است 3 مهره به تصادف خارج می کنیم احتمال آن که فقط یکی از آن ها زرد رنگ باشد کدام است؟
-
انتخاب یکی از 5 مهره زرد که میشه همون 5 و انتخاب دو تا از هفت تای باقی مانده مهره ها که میشه 21
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ=جواب میشه 105 تقسیم بر 220
انتخاب سه از دوازده تا که میشه 220 -
سلام خسته نباشید
تشکر فراوان دارم از گروه آلاء و تدریس فوق العاده اساتید آلاء به خصوص استاد محمدزاده که واقعا تدریس ایشان بی نظیر و فوق العاده است
لطفا از استاد درخواست کنید که با توجه به حجم زیاد مطالب ریاضی و زمان محدود باقی مانده تا کنکور 95 مباحث رو سریع تر تدریس کنند -
ببخشید بقیه سوالات رو هم جواب میدین؟؟
-
با سلام خدمت شما
واقعا ممنونم بابت پاسخگویی تون
عالی بود -
سلام چرا جلسات جدید ضبط نمیشه؟
-
9674856969475896 در ریاضی انسانی خسرو محمد زاده انسانی کنکور(اول تا چهارم دبیرستان) (95-94) گفته است:
چیز زیادی از ریاضی انسانی باقی نمونده.
یه خورده برنامه ما و آقای محمدزاده باز بشه ضبط میشه نگران نباشید
-
لطفا جلسه های بعدیو ظبظ کنید خواهشا...ما منتظریم...
-
سلام لطفا جلسه های جدید رو ضبط کنید
-
ادامه ریاضی سال سوم تدریس نمیشه؟
-
معادله و تابع درجه دوم از ریاضی سال سوم تدریس می شود؟
-
سلام خواهش می کنم از استاد درخواست کنید مباحث اتحادها و تجزیه عبارات و مثلثات و معادلات و نامعادلات و تابع و تابع های درجه دوم و رسم نمودار و سهمی تابع تدریس شود با تشکر فراوان
-
سلام خواهشا اتحاد و تجزیه را هم ضبط کنید...با تشکر
-
سلام از آنجایی که از آمار و مدلسازی فقط 3 سوال در کنکور مطرح می شود لطفا از استاد درخواست کنید مباحث ریاضی را اولویت قرار بدهند با تشکر
-
سلام هر سال از مباحث اتحاد ها و تجزیه عبارات و مثلثات و معادلات و نامعادلات و خصوصا توابع و نمودار و سهمی تابع
سوالات بسیار مهمی در کنکور مطرح می شوند خواهشا از استاد درخواست کنید این مباحث هم تدریس شوند با تشکر