دریچه سینی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
ایا این جمله غلط نیست؟
طبق شکل کتاب مگه دریچه سینه در حالت بسته رو به بالا نیست؟
تجربیاSara_R
کتاب فاگو مثال خوبی زده بود میگفت دریچه هارو مثل ی جیب در نظر بگیرید که همبنحوری اویزونن وقتی میخوان بسته بشن این جیب ها داخلشون پر میشه و باد میکنن انگار یجوری و لبه هاش بهم نزدیک تر شده و بسته میشن
جیب ها هم وقتی خالیه همینجوری صافه ولی وقتی گوشی یا ی مشتدتخمه بریزین اپیزن میشن به سمت پایین
پس هنگام بسته شدن دریچه به سمت پایین میان نه بالا -
Sara_R
کتاب فاگو مثال خوبی زده بود میگفت دریچه هارو مثل ی جیب در نظر بگیرید که همبنحوری اویزونن وقتی میخوان بسته بشن این جیب ها داخلشون پر میشه و باد میکنن انگار یجوری و لبه هاش بهم نزدیک تر شده و بسته میشن
جیب ها هم وقتی خالیه همینجوری صافه ولی وقتی گوشی یا ی مشتدتخمه بریزین اپیزن میشن به سمت پایین
پس هنگام بسته شدن دریچه به سمت پایین میان نه بالاMahan Xodayi 2 خو الان توی شکلی که فرستادم مگه حالت بسته سینی نیس؟
-
Mahan Xodayi 2 خو الان توی شکلی که فرستادم مگه حالت بسته سینی نیس؟
Sara_R بله حالت بستس دیگه رو به پایینه حالا شکل زیاد نتونسه له رخ بکشونه ولی اون مثال فاگو ذهناون باشه فک نکنم دیگه مشکلی باشه
-
Sara_R بله حالت بستس دیگه رو به پایینه حالا شکل زیاد نتونسه له رخ بکشونه ولی اون مثال فاگو ذهناون باشه فک نکنم دیگه مشکلی باشه
Mahan Xodayi 2 اوکی باشه اونو قبول میکنم
اما هر چی به شکل نیگا میکنم به سمت بالاس -
سلام دوستان
ایا این جمله غلط نیست؟
تجربیاSara_R ببین
موقعی که خون از بطن ها میخواد خارج شه باید دریچه های سینی رو باز کنه پس دریچه های سینی از پایین به طرف بالا باز میشن و موقعی که خون وارد سرخرگ ها میشه دریچه های سینی باید با فشار خون توی سرخرگ ها بسته بشن پس از بالا به پایین میاد دریچه بخاطر همین میگه باید پایین بیاد تا بسته بشه -
Mahan Xodayi 2 اوکی باشه اونو قبول میکنم
اما هر چی به شکل نیگا میکنم به سمت بالاسSara_R نه ببین لبه اولیه شکل نسبت به مینیموم ترین قسمت شکل بالا هست یا پایین؟؟؟؟؟؟؟
منظورم لبه اولیه اون قسمتی که به دیواره وصله -
سلام دوستان
ایا این جمله غلط نیست؟
تجربیاSara_R تا جایی که منم میدونم اینا وقتی بازم میشن به سمت سرخرگ وا میشن شاید ما کج فهمی از نکته داریم
-
Sara_R تا جایی که منم میدونم اینا وقتی بازم میشن به سمت سرخرگ وا میشن شاید ما کج فهمی از نکته داریم
Marzieh Abouei ولی این نکته هم هستاا که وقتی میخوان بسته بشن رفتن به سمت بالا ک باز شدن پس باید بیان پایین که بسته بشن از یه طرف دیگه هم میشه قبولش کنی وقتی میگه که به سمت درون سرخرگ هه یا میره بالا هرپایینی یه بالایی داره دیگ
-
به نظرم این اشتباه نیست، فقط جمله بندی رو خوب انجام نداده. چونکه موقع خروج خون از بطن، این دریچه ها به سمت بالاتر قرار میگیرن، در حال استراحت میشه گفت پایین هستن.
-
سلام دوستان
ایا این جمله غلط نیست؟
تجربیا -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R
خواهش:-)