برنامه ریزی
-
سلام بچها.وقت بخیر...
بچه ها من مشاور ندارم و نمیدونم تو عید چیا بخونم...الان من که یازدهمم، مباحث یازدهم رو که مشکل دارم دوباره بخونم و تست بزنم خوبه یا ن و در اونا به تسلط برسم؟چون میخوام از این ایام نهایت استفاده رو داشته باشم.ممنون میشم نظرتونو بگید.
@تجربیا -
درود. به نظر من بدون خوندن اول دفعه برو سراغ تست. هر تستی رو مشکل داشتی اول خودت سعی کن به یاد بیاری مطالب رو و حل کنی زمان زیاد مهم نیست فعلا برای شما بعد اگه دیگه نتانستی برو راه حل رو نصفش رو ببین و بقیه رو خودت برو و باز هم اگه نتانستی کامل جواب رو ببین و نکات کلیدی رو یادداشت کن
-
سلام بچها.وقت بخیر...
بچه ها من مشاور ندارم و نمیدونم تو عید چیا بخونم...الان من که یازدهمم، مباحث یازدهم رو که مشکل دارم دوباره بخونم و تست بزنم خوبه یا ن و در اونا به تسلط برسم؟چون میخوام از این ایام نهایت استفاده رو داشته باشم.ممنون میشم نظرتونو بگید.
@تجربیامبینا قلندری سلام به نظرم اگه مبحثی رو عقب افتادین و نرسیدین بخونین توی ایام عید مطالعه کنین و در مباحث دارای ضعف به تسلط برسین
-
مرسی از راهنماییتون بچه ها
-
سلام بچها.وقت بخیر...
@تجربیامبینا قلندری سلام
به نظرم تمام تمرکزتون رو بزارید رو پایه یازدهمتون و هرچی که تا الان خوندید رو به تسلط برسونید
زمان کاملا کافیه به نظرم