کنکوری ۱۴۰۲
-
z Gheibi سلام ، ان شاءالله من مشکلی که دارم باید از اول بشینم آموزش ببینم بعد تازه تست و مرور کنم
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi اینجا منظورتون فقط مطالعه باشه یعنی از قبل آموزش دیدیم اینا فقط مطالعه باشه؟مثلا من به قول خودتون مطالعه منظم ندارم بعد برنامه ۹ ساعت نوشتم تقریبا میشه گفت بیشتر وقتم برای درس چون درس ها مجازی بودن درس واقعا نمیخوندم فیلم ها ندیدم مثل زیست اینا تو تعطیلات عید نوروز که دو هفته اس گفتم حداقل این ریاضی فیزیک زیست شیمی بخونم فیلماشون ببینم که امتحانات نوبت دوم خوب بدم
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi موفق باشید ان شاءالله که اون رشته و دانشگاهی که میخواید قبول بشید
-
Miss Neysi سلام ،یک سال و چند ماه فرصت دارید و حتما میتونید
الان در مورد روش های مطالعه برای کنکور و برنامه ریزی و تست زنی شروع کنید به مطالعه کردن تا با شیوه مناسب درس خواندن برای کنکور آشنا بشید -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده
Miss Neysi برنامه ریزی نباید جو گیرانه باشه یعنی اگه تا به حال مطالعه منظمی نداشتین نباید با یک ساعت مطالعه بالا شروع کنین باید به مرور افزایش بدین تا کیفیت مطالعه پایین نیاد مثلا هفته ای نیم ساعت
در برنامه ریزی تون اوایل کار باید روزی ۲ تا درس عمومی(اوایل هر کدوم ۱ ساعت بعد ۱.۵ ساعت) برای دروس اختصاصی زیست اوایل ۲ ساعت به مرور میتونه به ۲.۵ ،۳ الی ۴ ساعت برسه ریاضی و فیزیک اوایل به صورت یک روز در میون، ۱.۵ ساعت (مثلا روز های زوج ریاضی روز های فرد فیزیک)
برای شیمی اوایل ۱.۵ ساعت بعد ۲ ساعت
برای چیدن دروس عمومی بهتره ادبیات و زبان یک روز بزارین و عربی و دینی روز بعد، به همین ترتيب یک روز در میون چیده بشه
مشق شب:یه سری ریزه کاری که هر شب باید انجام بشه ۴۰ درصد عمومی ها وابسته به همین کار مستمره
لغات زبان و عربی و تست قرابت در اولویت بعدا لغت و املا ادبیات و درک مطلب عربی و زبان و.... -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi شما خودتون کنکوری هستید؟ مشاوره برای کنکور پیشنهاد میکنید؟
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi خیلی ممنون همچنین
برای برنامه ریزی اگر میتونید کامل بهم توضیخ بدین چطوری برنامه ریزی کنم و اینکه چطوری جمع بندی کنم؟ -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۷ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده
Miss Neysi موفق باشین هر سوالی بود در مورد برنامه ریزی می تونین بپرسین در حد امکان کمک تون میکنم
توجه کنین که برنامه ریزی حتما باید هفتگی باشه نه روزانه -
M Abbassi چشم
-
M Abbassi سعی خودم میکنم ان شاءالله نتیجه بگیریم مثلا الان من کلی از درسام عقبم میخوام بهشون برسم باید روش درست برنامه ریزی یاد بگیریم بعد بهش عمل کنم حالا مثلا من یک برنامه نوشتم برای کل درس هام ولی دیدم تو کل روز نمیتونم همشون بخونم یعنی خواستم تو دو هفته تعطیلات خودم به همه درس ها برسونم بکوب درس بخونم ولی هنوز شروع نکرم
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده
Miss Neysi خوب پس اگه از الان نمی رسین خیلی کنکوری بخونین زمان تون در طول روز رو تقسیم کنین مطمئن باشین میرسین یه حدی هم، حتی کم تستی و کنکوری بخونین برای عمومی هم گفتم حتی اگه حذف بشن شما برای اینکه سال بعد در حد مدرسه حتی خوب زبان و عربی رو یاد بگیرین حتما باید لغات و قواعد در حد پایه بلد باشین
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Neysi نه هنوز تصویب رسمی نشده تا زمانی که خود سازمان سنجش اعلام نکرده ذهن تون رو درگیر حواشی نکنین
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi میگن تصویت شده من که اخبار ندیدم ولی شنیدم تصویب کردن
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi سلام اخه الان نمیشه الان هم کلی عقبم میخوام خودمبرسونمامتحانات نوبت دوم خوب بدم
بعد نمیدونم چطوری برای تابستون برنامه بریزم که بهشون برسم یعنی هر دوپایه اگه عمومی هم باشه دیگه خیلی زیاد میشن -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to M Abbassi on ۲۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi توی تابستون حتما سعی کنین برای زبان روی لغات هفتم تا یازدهم مسلط بشین(اگه رسیدین دوازدهم هم بخونین) لغات و قواعد عربی هم حتما مطالعه بشه
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Neysi برای بحث حذف دروس عمومی در کنکور ۱۴۰۲ اون طرح هنوز تصویب نشده به هر حال اگر هم تصویب بشه شما سال بعد امتحان تشریحی دروس عمومی که دارین و برای مطالعه دروسی مثل عربی و زبان حتما نیاز داره که پیش نیاز ها از پایه خونده شده باشه مثل لغات عربی و زبان و گرامر و قواعد
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده
Miss Neysi سلام اگه می تونین از الان با ساعت مطالعه نرمال آروم شروع کنین خیلی بهتره چون ممکنه نرسین توی ۳ ماه همه مباحث پایه رو جمع کنین بخصوص اگه قبلا مطالعه نداشتین بعد برای فیلم های آموزشی هم سعی کنین بیشتر مباحثی که توش ضعف دارین رو ببینین و بیشتر وقت تون برای تست زنی مطالب باشه
-
@دانش-آموزان-آلاء
کنکوری
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ دانش آموزان کنکوری
پست 238 از 241